Užpuolimu kaltinamam Greenui iškelta byla

2017-07-24 23:38
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nuolat skambių pasisakymų nevengiantis „Golden State Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas šįkart pateko į gerokai rimtesnį skandalą.

JAV žiniasklaida skelbia, kad Greenui iškelta byla dėl vyro ir moters užpuolimo. 

Kol kas daug detalių šioje istorijoje nėra žinoma. Pranešama, kad vyras ir moteris patyrė ne tik fizinį, bet ir psichologinį smurtą. Daugiau detalių šioje byloje paaiškės jau artimiausiu metu.

Tokiame kontekste Greeno pavardė linksniuojama jau ne pirmą kartą. 2016 metais Greenui buvo iškelta byla dėl smūgio amerikietiško futbolo žaidėjui. Vėliau kaltinimai krepšininkui buvo atmesti.

 



Komentarai:

kasioguru
galetu ta asila ir ikist uz grotu, bet aisku issisuks, pamokes apvalia sumele ir tie nukenteje atsiims kaltinimus. ne pirmas ir ne paskutinis kartas.
2017-07-25
-3
Atsakyti
to anonimas
durnas tu :D kazkodel vis tokios bedos istinka butent vat tokius i bedas linkusius nert ciuvus(Green, Artest, Arenas savo laikais, Bryant) o kodel vat niekas zajabu neraso ant LeBron, Duncan, Curry? Juk jie zymiai daugiau pinigu turi, bet kazkodel niekas nerasineja zajabu, o va tokie piktybiniai yra linke i tuos dalykus ir kaltinimai pastoviai ant tu paciu eina, todel, debiliska teigt, kad vat zmones nori pinigu delto ir raso :D ne, tada rasytu ant tu kurie turi dar daugiau tu pinigu
2017-07-25
+4
Atsakyti
Jurgis
Anonime, ir gerai, kad žmonės piktinasi, jiem tai nepriimtina, prie ko čia kažkieno šventumas. Greeno toks įvaizdis, nes nesugeba savęs prilaikyti toliau nuo bėdos, į kurią nuolat papuola, o kartais net tyčia. Kas čia pagirtino? Nieko, tu sakai, bet "jūs patys lochai vis tiek"
2017-07-25
+4
Atsakyti
Gal ir seni bajeriai kad ant zvaigzdziu raso bet jeigu jis zvaigzde tai as DIEVAS :) Na kad jis raso tam twiteri ar kur nepadaro jo kazkuo eilinis zaidejas be Curry ar Durant jis 0 ir .
2017-07-25
Atsakyti
Anonimas
kokie jus debilai as negaliu... sventuoliai susirinke bl. seni cia tokie bajeriai kai raso zajavus ant zvaigzdziu, kad bapkiu pasidaryt, garantuoju eilini syki nieko neiseis. nors nieko neaisku kas ir kaip buvo, bet tokiem asilam beleka gali ikalt i galva, svarbu tik palot ant kitu.
2017-07-25
+2
Atsakyti
@rere
Nejuokink jis vos ne dvigubai daugiau sveria nei Gregoras, jei netiketa paleistu uzvirstu tas ryzikas. On the other hand asilu asilas sitas klounas...
2017-07-25
+1
Atsakyti
djgaffer
Nėra per daug detalių dar atskleista,bet nieks nenustebtų,jei jis taip padarė.Tiesiog jam jau krepšinio aikštelės per mažai,kad išsilietų,tai jau ant paprastų žmonių puola.O ko norėt iš jo,kai savo pimpalą soc.tinkluose kažkada rodė visam pasauliui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-25
-2
Atsakyti
rere
tai ne tik bezdzione, bet ir kvaila bezdzione. kodel jam netrenkus mcgregorui? tik per twitteri kietas sitas sudo gabalas, pries kazkokius zmones smurtaut pirmutinis, prie mcgregoro paskutinis
2017-07-25
+4
Atsakyti
msd
sitas dar zemesnio lygio nei tie boksininkai kurie savo bobas talzo pastoviai visur ilenda sitas donkey ir niekur liezuvio negali prikast ,pastoviai prisidirba prie paprastu zmoniu zemo intelekto asmenybe
2017-07-24
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.