Irvingo nuotykiai tęsiasi: per „Nets“ rungtynes dalyvavo konferencijoje apie socialinį teisingumą

2021-01-13 12:11
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Panašu, jog Kyrie Irvingas ir toliau daro viską, išskyrus žaidimą Bruklino „Nets“ ekipoje.

Pro internautų akis neprasprūdo, jog krepšininkas dalyvavo virtualioje „Zoom“ konferencijoje, kurią surengė Tahanie Aboushi – kandidatė į Manhatano apygardos prokurorės postą.

Konferencijos tema buvo apie socialinį teisingumą ir kaip tai būtų galima įgyvendinti realybėje. Vis tik įdomioji dalis ta, jog konferencija vyko tuomet, kai „Nets“ žaidė rungtynes su Denverio „Nuggets“.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Kyrie  Irving
MIN: 32.97
PTS: 27.14 (57.06%)
REB: 5.29
AS: 6.14
ST: 1.57
BS: 0.29
TO: 2.14
GM: 7

Pirmąjį įrašą, kuriame matyti ir Irvingas, Aboushi išplatino apie 2 val. 50 min. Lietuvos laiku. Dar vienas įrašas, su patikslintu dalyvių skaičiumi, buvo įkeltas apie 5 val. „Nets“ ir „Nuggets“ dvikova Lietuvos laiku prasidėjo 2 val. 30 min.

Prieš minėtąsias rungtynes su „Nuggets“, žurnalistai vyriausiojo „Nets“ trenerio Steve‘o Nasho paklausė, ar jis yra užtikrintas, jog Irvingas apskritai į komandą sugrįš dar šiame sezone.

Vis tik strategas nesutriko ir į klausimą atsakė užtikrintai: „Žinoma“.

Primename, jog vakar Irvingas buvo užfiksuotas naktiniame klube, kuriame šventė savo sesers 30-ąjį gimtadienį. Oficiali versija, kodėl krepšininkas nesirodo komandos rungtynėse yra asmeninės priežastys.

Kaip praneša ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski, vaizdo įrašui išplitus internete, NBA pradėjo tyrimą, kuriuo bus siekiama nustatyti ar Irvingas nepažeidė sveikatos saugumo protokolo.

Jei tyrimo metu bus nuspręsta, kad Irvingas protokolą pažeidė, tuomet jis veikiausiai bent kelerioms rungtynėms bus suspenduotas. Tokiu atveju už kiekvieną dėl suspendavimo praleistą susitikimą Irvingas netektų 410 tūkst. JAV dolerių.



Komentarai:

Retro
kaip juodas,taip durnas. ir cia ne rasizmas,o faktas
2021-01-14
-10
Atsakyti
Hbvv
Šitą siūlė Houston už Harden, bet net ir Rockets pakako proto atmesti pasiūlymą. Pamenam kaip pablūdo Irving, kai jį Cavs norėjo išmainyti. Na negali būti visada kalta aplinka, o šitas visada teisus. Protelis nuvažiavo išėjus iš Cavs. Žmogui reikia susitvarkyti su galva.
2021-01-13
-4
Atsakyti
nesuprantu
kaip galima ziureti sita cirka NBA(kuo tuoliau ten is vis tuoj ant sofos visi gules ir mokes jiem saibas nerealias), tokie pinigai vaiksto jiems i kisenes, o jie kada nori tada ateina pametyt i kasi. jus man pasakykit nors viena toki darba kur gali kada nori ateiti ir dar gauti milijonus :)
2021-01-13
-9
Atsakyti
GreatlyMcGreat
Šunys loja karavanas eina. Nieks nežino situacijos, bet visi smagiai pasiskūs, nes ką daugiau veiksi su savo gyvenimu, nei šiksi kitiems ant galvos. Bravo basketnews
2021-01-13
-12
Atsakyti
Padėti kitiems labai svarbus ir sveikintinas dalykas. Yra MU futbolininkas Mata kuris ruri specialų fondą o nuo visų jo transferių 2% keliauja į fondą remti skurdžiai gyvenančius. Daug gražiau imti ir daryti o ne garsiai ir pompastiškai kalbėti nuvalkiotas fraze siekiant pigaus
2021-01-13
-5
Atsakyti
Ironiska kai zmogus kuris akivaizdziai ignoruoja savo darba ir vengia ji dirbti bet uz tai per metus vis tiek gauna alga tokia kuria 99proc eidami kasdien i darba neuzdirba per visa gyvenima reiskiasi apie socialine nelygybe... Galetu nets su nba susitart ir suspenduot ji visam sezonui be jokiu galimybiu gryzt si sezona, taip ir be algos liktu, butu puikus pavyzdys visiem kitiem kas bandys tokius cirkus daryt.
2021-01-13
+6
Atsakyti
Anupras
žmogus veganu patapo ir nuvažiavo stogas.
2021-01-13
-2
Atsakyti
Snarglena
Šitas tipelis po keliu metu kartu su Delonte Westu po degaline šmirinės centu kaulindamas su savo tais šepetėliais.
2021-01-13
+5
Atsakyti
zalgrybis
sitas tai jobnutas yra
2021-01-13
-4
Atsakyti
djgaffer
Jam jau niekas nesvarbu,komanda tuo labiau.Turi susikūręs kažkokį savo pasaulį,gyvena Irvinglande ir užsiima viskuo,tik ne krepšiniu.Tuoj pradės dievams ožkas aukot už geresnį pasaulį ir dar prašys,kad jo teoriją apie plokščią pasaulį visi patvirtintų.
2021-01-13
+4
Atsakyti
Anonimas
Jeigu jis su komunistiniais tiurbanscikais nori kovoti uz socialine lygybe, tai tegul paskelbia apie karjeros pabaiga ir neknisa proto... O kai vel prireiks bapkiu tai gales grizti atgal i nba. Gauna alga apie kuria svajoja 99% zmoniu bet net nepasirodo darbo vietoje, tiesiog nepagarba sunkiai dirbantiems...
2021-01-13
-11
Atsakyti
Sitas visiskas klounas, galetu nba leist Nets tam avinui alga sumazint kaip visiem sunkiai dirbantiems ir nebeleist zaist visa sezona. Tegul sedi su minimumu alga ir solidarizuojasi su savo BLM tada kai uz dyka negaus milijonu. Bet taip padarius tuoj tas pats BLM uzsipuls kaip cia juoda suvarze.. Idiotizmas konkretus, nusirito nba iki to kad zaidejas gaunantis 40mln per metus daro cirkus ir nieko negali padayrti jam :D
2021-01-13
+5
Atsakyti
Deivis
"žurnalistai vyriausiojo „Nets“ trenerio Steve‘o Nasho paklausė, ar jis yra užtikrintas, jog Irvingas apskritai į komandą sugrįš dar šiame sezone. Vis tik strategas nesutriko ir į klausimą atsakė užtikrintai: „Žinoma“." Na, NBA daro viska, kad zmogui einanciam pries sistema butu sugriautas gyvenimas, gal net ir uzbaigta karjera, kadangi jis priimineja nepopuliarius sprendimus ir masto uz "shut up and dribble" ribu. Sprendimus priimantiems zmonems nepatinka tokie issisokeliai. Tad media bando pagal ju, darbotvarke ir nupiesti sio krepsininko portreta jau galutiniam vartotojui (ziurovui) pagal save.
2021-01-13
-1
Atsakyti
lol
per daug pataikauja tiems krepsininkams. hardenas toks pat princese, sudus daro ir nieko, visiem viskas ok.
2021-01-13
-5
Atsakyti
uz zalgiri
europoj lektu jis kaip sampes kamstis, bet kadangi nba yra zaideju lyga tai lankstysis pries ji dar ilgai kadangi zvaigzde, kontraktas toks kad nutraukt turbut neimanoma
2021-01-13
+14
Atsakyti
op op
Geras fruktas :)
2021-01-13
-14
Atsakyti
Žalgiris
Išvis tegul Nets jį išmeta iš komandos. Nes kam reikalingas žaidėjas kuris nori žaidžia nori ne, o pinigus tai gauna.
2021-01-13
-11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 25

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.