Nukraujavęs „Vytautas“ namuose paguldė ant menčių „Juventus“

2016-01-16 18:52

„Tete-a-Tete Casino-LKL“ rungtynių Prienuose pabaigoje pergalę savo rankose jau laikęs Prienų-Birštono „Vytauto“ klubas Utenos „Juventus“ ekipai suteikė šansą, tačiau Antano Sireikos kariauna juo nepasinaudojo.

„Vytautas“ savų sirgalių akivaizdoje 96:90 (20:26, 22:25, 22:13, 32:26) įveikė svečius iš Utenos.

Rungtynių žaidėjas
Vytautas  Šulskis
PTS 28 | REB 8 | AS 6
Susitikimą kur kas sėkmingiau pradėjo „Juventus“ krepšininkai – Antano Sireikos auklėtiniai po dviejų kelinių pirmavo devynių taškų skirtumu (51:42). Visgi trečiajame kėlinyje vaizdas aikštėje pasikeitė ir po itin sėkmingo „Vytauto“ sužaisto trečiojo ketvirčio rezultatas buvo išlygintas (64:64).

Rungtynių įtampa aukščiausią tašką pasiekė pačioje susitikimo pabaigoje – Pauius Ivanauskas pataikė dvitaškį, po kurio gynėjas „Vytautą“ nuo varžovų atitolino keturių taškų nuotoliu (81:77).

Visgi uteniškiai dar nebuvo linkę nuleisti rankų – Spenceris Butterfieldas pataikė tolimą metimą, o Egidijui Dimšai pridėjus ir dvitaškį, „Juventus“ susigrąžino minimalią persvarą (82:81).

Netrukus savo faktorių atrado ir „Vytautas“. Ivanauskas smeigė tu tritaškius ir po antrojo iš jų, aikštelės šeimininkai įgijo keturių taškų persvarą (89:85).

Tačiau iki rungtynių pabaigos likus vienai minutei savo ekipos sirgaliams vilties įžiebė Egidijus Dimša, kuris pataikė dvitaškį su varžovo pražanga (91:88). Netrukus Utenos klubo krepšininkai pridėjo ir dvitaškį, taip sumažindami savo atsilikimą iki minimumo.

Vėliau prie baudų metimų linijos stojęs Vytautas Šulskis realizavo tik vieną metimą iš dviejų, tačiau šansą gavęs „Juventus“ klubas juo nepasinaudojo – Rolandas Alijevas nepataikė iš po krepšio, o kamuolį atkovoję šeimininkai tik įtvirtino savo pergalę.

Utenos klubas nesugebėjo surasti priešnuodžių prieš „Vytauto“ ekipos vedlius – Vytautą Šulskį ir Laimoną Kisielių. Šulskis pelnė 28 taškus ir rungtynes baigė savo sąskaitoje turėdamas 40 naudingumo balų. Tuo tarpu Kisielius prie pergalės pridėjo 25 pelnytus taškus.

„Vytautas“: Vytautas Šulskis 28, Laimonas Kisielius 25, Paulius Ivanauskas 14, Vaidas Čepukaitis ir Dainius Šalenga po 10.

„Juventus“: Spenceris Butterfieldas 21, Egidijus Dimša 20, Chawaughnas Lewisas 12, Rolandas Alijevas 10 (7 rez. perd.).

Rungtynių epizodas:

 


Komentarai:

.
O kas ten vyko po rungtyniu?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-16
-5
Atsakyti
TDaY
Kodel neparasot nuotykiu kurie vyko po rungtyniu tarp fanu? :D
2016-01-16
-2
Atsakyti
brrrrrrrrr
Sireika - Juvės inkaras. Seneli, gal eik anūkams pasakų sekti...
2016-01-16
+5
Atsakyti
VERSLAS
SAUNUOLIAI PRIENAI TIKRI KOVOTOJAI-EILINY KARTA PARODE KA REISKIA TIKRAS KOMANDINIS ZAIDIMAS-VISI KOVESI KAIP ZVERYS-LAUKIAM PASTIPRINIMO IR GRYSTANCIU TRAUMUOTU ZAIDEJU!!!SEKMES MUSU KOMANDAI IR ATEINANCIUOSE MACUOSE...
2016-01-16
+3
Atsakyti
duobe
Nu malaciai Vytautas kazkaip negaliu nesizaveti Vytauto komandele sesiesia losia ir taip graziai.Galiu prisipazinti niekad nemegau Prienu komandos bet jie savo graziu zaidimu darosi viena megiamiausiu komandu LKL'e. Na o Juve tai pati neidomiausia sio sez. komanda(labai neidomus krepsininkai surinkti ir siaip toki neggrazu krepsini losia p.s cia tik mano nuomone)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-16
+1
Atsakyti
Rytis
Sireika lai keliauja treniruoti samuraju nes totaliai atrode kaip LSU antrakursis ...

LKL turetu licencijuoti trenerius Euro cempionas per 12 metu degradavo ,,,,
2016-01-16
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.