Zioną sukritikavo buvęs komandos draugas: „Jo elgesys rodo visišką investavimo trūkumą“

2022-02-22 23:45
Nuotr.: Soobum Im-USA TODAY Sports
Nuotr. Soobum Im-USA TODAY Sports

Naujojo Orleano „Pelicans“ puolėjas Zionas Williamsonas šį sezoną dėl pėdos traumos nesužaidė nė vienerių rungtynių, o jo buvęs komandos draugas J.J. Redickas dėl nedraugiškumo viešai sukritikavo jaunąjį talentą.

Karjerą baigęs snaiperis negailėjo spragilų 2019 m. NBA naujokų biržos pirmajam šaukimui, mat šis kurį laiką nesusisiekė su naujuoju komandos draugu C.J. McCollumu.

„Tai tik rodo visišką jo investavimo į komandą, organizaciją, miestą trūkumą, – antradienio laidoje „First Take“ sakė Redickas. – Suprantu, kad jis nėra sveikas ir yra toli nuo komandos, bet į tavo komandą buvo ką tik iškeistas vienas iš 50 geriausių lygos žaidėjų. Tai yra žmogus, kuris gali sudaryti su tavimi tandemą. Ištiesk ranką ir pasisveikink“.

Praėjus kelioms dienoms po to, kai besibaigiant mainų terminui McCollumas atvyko į Naujajį Orleaną, buvęs Portlando „Trail Blazers“ gynėjas sakė, kad dar negirdėjo iš Williamsono jokių žinių.

„Tiesiogiai su juo nekalbėjau“, – sakė McCollumas per TNT išankstinį šou prieš „Visų žvaigždžių“ savaitgalį. – Kalbėjausi su kai kuriais jam artimais žmonėmis ir nekantrauju susėsti su juo anksčiau nei vėliau. Šiuo metu žinau tiek pat, kiek ir jūs, bet aš pasistengsiu išsiaiškinti.“

Visgi antradienį vakare ESPN žurnalistė Malika Andrews pranešė, jog Zionas galiausiai susisiekė su McCollumu ir jiedu pasikalbėjo.

„Tai yra Ziono elgesio modelis, kurį matome vėl ir vėl. Aš buvau jo komandos draugu. Galiu apibūdinti jį kaip atsiskyrusį komandos draugą, – tęsė Redickas. – Tai yra tikslus pareiškimas. Tai yra elementarus žmogiškumo lygis būti komandos draugu. Nusiųskite žinutę vaikinui, kai jis bus iškeistas į jūsų komandą. Tai tiesiog normalus elgesys. Tai yra minimumas, kurį turite padaryti.

Kaip sportininkas, žaisdamas komandinį sportą, turite būti maksimaliai į tai investavęs. Jūs esate visiškai investavęs į savo kūną, esate visiškai investavęs į savo darbą ir esate visiškai investavęs į savo komandos draugus. Tai yra jūsų atsakomybė ir mes to nematėme iš Ziono.“

Redickas ir Williamsonas buvo komandos draugai „Pelicans“ pastaruosius du sezonus, kol Redickas paskelbė apie pasitraukimą ir prieš šį sezoną prisijungė prie ESPN kaip NBA analitikas.

Redickas sakė, kad savo susirūpinimą Williamsonu išreiškė būdamas Naujajame Orleane.

„Tai yra dalykas, apie kurį aš kreipiausi į Zioną prieš komandą, – sakė buvęs žaidėjas. – Viskas prasidėjo dar jo pirmaisiais metais.“

Williamsonas šį sezoną nežaidė po to, kai vasarą patyrė dešinės pėdos lūžį, dėl kurio prireikė operacijos.

Kai buvo sveikas, Williamsonas praėjusį sezoną sužaidė 61 iš 72 rungtynių, vidutiniškai pelnydavo 27 taškus, atkovodavo po 7,2 kamuolio ir atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Korišas
Na, as manau, kad pati komanda turetu nusamdyti zaidejams (ypatingai jauniems) finansu ekspertus, kurie padetu ir patartu visais investavimo klausimais, o tada ir basketnews nebereiktu rasyt durnu antrasciu.
2022-02-23
+3
Atsakyti
Audrius
investment [ɪnˈvestmənt] n 1 (darbo, laiko ir pan.) įdėjimas; a better investment of one’s time geresnis savo laiko panaudojimas
2022-02-23
-3
Atsakyti
Čia LIETUVA???
Ar čia tikrai LIETUVA? Jei mes net straipsnių pavadinimo negalime teisingai parašyti...? Kas vyksta??? Svetima GEDA
2022-02-23
Atsakyti
Do
Lost in translation
2022-02-23
+4
Atsakyti
Investavimo trukuma :D chebra susimeskit ir pasamdykit normalu rasytoja. O tai samdot kokius nevykusius praktikantus is kolegijos, google translate ir bezdzione sau gali issiverst.
2022-02-23
+10
Atsakyti
Bee
cia jus su google translate verciat? kas per s?
2022-02-23
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.