Kurtinaitis – apie „Wolves“ pasirengimo startą ir legionierių prisijungimą

2022-08-16 11:14
Nuotr.: BC Wolves
Nuotr. BC Wolves

Pasirengimą pirmajam „Wolves“ klubo sezonui pradėjęs Rimas Kurtinaitis dar neturi visos sudėties, bet tikisi netrukus prijungti naujų žaidėjų.

Kol kas „Wolves“ negali sportuoti visu pajėgumu. Komanda oficialiai yra paskelbusi apie 10 naujų žaidėjų, o trys iš jų yra nacionalinėse rinktinėse.

„Kaip visada, pradžia yra maloni, – pirmas mintis pradėjus stovyklą dėliojo Kurtinaitis. – Treniruotės, o rungtynių nėra. Trenerio darbas nėra blogas, o būtų dar geriau jei nebūtų rungtynių (šypsosi) Šiuo metu darbas yra labai geras.“

Trūksta mums žaidėjų, bet manau, kad su kiekviena diena jų padaugės. Šiaip viskas gerai, nuotaikos geros, vaikinai nori dirbti. Turėjome susirinkimą, žinome taisykles – ko mes siekiame, ko mes norime. Visa kita mūsų pačių rankose.

Turime dirbti visi, nors daugelis vaikinų vasarą dirbo individualiai. Tačiau per pirmąsias dienas norime įvesti bendrą fizinio pasiruošimo lygį. Vėliau kibsime į krepšinio elementus.“

„Wolves“ pasiruošimo pradžią praleidžia Lietuvos rinktinėse esantys Kristupas Žemaitis ir Eigirdas Žukauskas bei Argentinos nacionalinėje komandoje plušantis Marcosas Delia.

Be to, „Wolves“ treniruotėse negali dalyvauti ir legionieriai Ahmadas Caveras, Hugo Invernizzi. Vis tik jie sportuoti pradės, kai praeis medicininį patikrinimą.

Kartu su fizinio rengimo treneriu Deividu Rinkevičiumi padėti komandai ruoštis būsimam sezonui pakviesti ir be klubų šiuo metu esantys Tomas Lekūnas, Dominykas Domarkas, Antanas Udras bei Vaidas Čepukaitis.

„Mums trūksta rinktinės žaidėjų Žemaičio ir Žukausko. Delia taip pat treniruojasi su Argentinos rinktine, tad neturėsime šių trijų žaidėjų. Bet visi kiti vietoje ir manau, kad po kelių dienų fizinio parengimo mes pereisime prie krepšinio“, – sakė Kurtinaitis.

„Ahmadas vakar praėjo medicininį patikrinimą, Hugo praeis šiandien. Laukiame atsakymo, nes negalime pradėti su jais treniruotis, nežinodami jų sveikatos būklės. Yra bendros taisyklės, kai įsigalioja jų kontraktai, bet nežinome jų sveikatos stovio. Laukiame atsakymo iš medikų ir tik jį gavę įjungsime juos“, – sakė Kurtinaitis.

Taip pat treneris pabrėžė, kad visiškai naujai suburtai komandai reikės daug draugiškų rungtynių.

„Kadangi klubas naujas, komanda nauja, visi surinkti iš skirtingų klubų, tai mums reikalinga kuo daugiau. Manau, kad sužaisime apie 8-9 draugiškas rungtynes“, – kalbėjo patyręs strategas.



Komentarai:

Įdomiai viskas
O tai jau nebesusiję su rusais, čia tik ką visi boikotavo jų areną, visus renginius atšaukinėjo ir tik šnai kažkurią dieną ėmė viskas ir nurimo, vien geri malonūs straipsniai apie žiemelio projektą ir arena jau niekam nekliūna.... Kaip čia taip visi žurnalistai malonūs tokie tapo?
2022-08-16
+4
Atsakyti
Man tai įdomu su tais kontraktais.Jie pasirašomi dar prieš medicininę žaidėjų apžiūrą,tai jei pvz.randa medikai kažkokių bėdų,kas tada?Nes kontraktas juk jau pasirašytas,o jei paaiškėja,kad žaidėjui yra bėdų su sveikata,tai tada jau tektų tą kontraktą nutraukinėti,kas užimtų nemažai laiko.Tai logiškiausia būtų po med.apžiūros pasirašinėti arba ne.
2022-08-16
+2
Atsakyti
Portorikietiz
kontraktas neisigalioja jeigu randa sveikatos problemu. Nebent tu esi zalgiris ir tau negaila puse limono sudegint ant visisko lavono.
2022-08-16
+1
Atsakyti
Vilnius
Oho kaip heiteriukai ritfaniai ardosi:) Nieko, pakentekit, greit klyksite isterijoje. Pirmyn VILKAI!
2022-08-16
-4
Atsakyti
EA Games
Tarp kitko sitam klubui nereikejo vargintis ieskot is kur pasigamint wolves logotipa. Tereikejo tiesiog iskirpt vilka is nu pogodi filmuko ir idet kaip komandos simboli. Ir viskas. Ten jiems ir vieta.
2022-08-16
+6
Atsakyti
EA Games
Nera nei vieno sporto zurnalisto kuris isdristu paklausti elementariu klausimu kaip: kodel komandos prezentacijai buvo naudoti cska zaideju atvaizdai kai ant Lietuvos rusai rengia propagandines mini atakas nuo pat nepriklausomybes atkurimo? Kodel Ziemelis delegavo rusija susitikime tarp rusijos ir kinijos? Kam priklauso Krymas? (sito klausimo iki siol jis negali atsakyti) Na ir pabaigai, ar yra garantijos kad i si kluba neatkeliaus pinigai is rusijos? Kaip kontrargumentuosite ruskyno propagandinius kliedesius kai jie prades pirstu rodyti i jusu kluba kaip va pavyzdi kad rusijoje uzdirbti pinigai gelbsti Lietuvos krepsini?
2022-08-16
+1
Atsakyti
Audrius
o cia kurtis turetu atsakinet i situos klausimus??
2022-08-16
+2
Atsakyti
A.
kaup tikėti treneriu, kuris rengiasi 90m kaimo diskotekos arba fizinio trenerio stiliumi?:)
2022-08-16
+14
Atsakyti
Anonimas
bet kazkodel tai labai uztines kurtinaitis 😂😂😂
2022-08-16
+5
Atsakyti
JoJoTuTu
Tu papej metus, pažiūrėsim kaip atrodysi
2022-08-16
+8
Atsakyti
bet taip pažiūrėjus, jie su komunikacija labai gerai atrodo. Keli metai, jei rezultatai geri, kažkaip įtariu taps antra komanda Lietuvoj pagal populiarumą...
2022-08-16
+7
Atsakyti
Anonimas
kodel automobilis ant vejos pastatytas
2022-08-16
-4
Atsakyti
Anonimas
teritorija yra privati ;)
2022-08-16
-2
Atsakyti
Jo
kurtis vasarą užpylimą daro :D
2022-08-16
+5
Atsakyti
Gabrielius
Kurciui jau biski reiktu nuo butelio nulipt
2022-08-16
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.