Iš „Crvena Zvezda“ atleistam strategui – klubo prezidentą supykdžiusi kompensacija

2021-08-30 09:12
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Praėjusių metų gruodį iš Belgrado „Crvena Zvezda“ atleistas Saša Obradovičius iš klubo išsireikalavo solidžios kompensacijos.

Tai patvirtino „Crvena Zvezda“ prezidentas Nebojša Čovičius, kuris atskleidė, kad specialistas už keturių mėnesių darbą paprašė viso kontrakto sumos, kuri siekia 645 tūkst. eurų.

„Praėjusį sezoną turėjome puikių akimirkų, tačiau ir nusivylimų kalbant apie pasamdytą trenerį, – „Mozzart Sport“ cituoja Čovičių. – Turiu omenyje Sašą Obradovičių. Man nemalonu apie tai kalbėti, tačiau sunkiai suvokiama, kad „Crvena Zvezda“ legenda už keturių mėnesių darbą iš klubo pareikalauja 645 tūkst. eurų.“

„Meilė sporte yra iki paskutinio euro, siekiant pripildyti savo kišenes. Visi, kas kalba apie meilę sporte, manau, nėra nuoširdūs“, – pridėjo „Crvena Zvezda“ prezidentas.

Apie tai, jog Obradovičius sieks kompensacijos, buvo pranešama dar vasarį, mat jo sutartis, kuri turėjo galioti dvejus metus, buvo nutraukta vienpusiu sprendimu, kurį inicijavo Belgrado klubas.

Nors „Crvena Zvezda“ rezultatai aikštelėje buvo puikūs – laimėta Serbijos ir Adrijos lygose bei iškovota Koračo taurė, tačiau Čovičius pripažino, kad iš finansinės pusės jam tai buvo sunkiausi metai.

„Praėjęs sezonas buvo blogiausias, koks tik galėjo būti. Birželį suėjo 52-eji metai, kai vienaip ar kitaip dirbu krepšinyje. Niekada nebuvo blogesnio sezono. Turėjome didelį deficitą biudžete, ypač kalbant apie keliones, kurioms buvome suplanavę 250 tūkst. eurų.

Viskas baigėsi tuo, kad kelionėms išleidome 750 tūkst. eurų, taigi kalbame apie pusės milijono deficitą. Iš bilietų planavome surinkti 1,75 mln. eurų, tačiau uždirbome vos 50 tūkst.“, – dėstė Čovičius.

Jis taip pat atskleidė, kad artėjantį sezoną „Crvena Zvezda“ biudžetas sieks 5,1 mln. eurų.



Komentarai:

djgaffer
Tegul mažiau spjaudosi,nes Sašai priklausė tie pinigai pagal sutartį.Nereikėjo atleist,nebūtų reikėję ir tokią kompensaciją mokėti.Rezultatai buvo geri,tai jau tada buvo keista,kai jį atleido.Jeigu klubo prezidentas neparodo meilės treneriui,tai treneris tuo labiau gali jis nerodyti.Tai tegul ir nekalba apie tas mistines meiles ir atsidavimą,kai pats to neparodai.
2021-08-30
+8
Atsakyti
pasirodo ne tik zalgiris norejo kosminiu euru is bilietu
2021-08-30
+1
Atsakyti
visiska teisybe pasake. kaune irgi sulinde "zalio kraujo patriotai" metu metus melziantys kluba.
2021-08-30
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.