Oficialu: „Žalgiris“ išnuomojo Tomą Dimšą Ispanijos klubui

2020-09-28 18:22
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Po penkerių metų pertraukos į Kauno „Žalgirio“ komandą sugrįžęs ir vasarą dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams sudaręs Tomas Dimša šiame sezone žaidybinės patirties semsis užsienyje.

26-erių metų kaunietis iki sezono pabaigos yra skolinamas Ispanijos ACB lygoje ir Europos taurėje rungtyniaujančiam Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ klubui.

Ispanija bus jau trečioji krepšininko karjeros stotelė užsienyje. Prieš tai Dimša jau yra vilkėjęs Frankfurto „Skyliners“ (Vokietija) ir Varezės „Pallacanestro“ (Italija) komandų marškinėlius.

Tomas Dimša

Tomas  Dimša
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: SG
Amžius: 26
Ūgis: 196 cm
Svoris: 85 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Išvykus 196 centimetrų ūgio gynėjui „Žalgirio“ komandos sudėtyje lieka 14 krepšininkų, o skolinimo susitarimas yra finansiškai naudingas ir Lietuvos čempionams.

„Tomą į komandą pakvietėme toli gražu neturėdami minčių jį skolinti, tačiau šiuo metu tai atrodo kaip geriausias sprendimas abiem pusėms. Su „Žalgiriu“ jis turi ir artėjančiam sezonui galiojančią sutartį, todėl durys sugrįžti jam yra atviros“, – teigė klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

Šio sezono „Betsafe–LKL“ čempionate Dimša spėjo sužaisti vienerias rungtynes su Šiaulių „Šiauliais“. Per 16 aikštėje praleistų minučių gynėjas surinko 3 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.



Komentarai:

krap
gaila tomo, bet jau geriau zaisti kazkur kitur negu sedet zalgiryje ant suolo net be aprangos..
2020-09-29
+13
Atsakyti
esme
viskas paprasta dimsa yra sg, o vasturia sf, juos lyginti net negalima, kol nera garino sf starte losia vasturia, dimsa sios uzduoties atlikti negali, o sg grandis yra pergrusta ypac kai jokubaiti schilleris mato kaip sg, tad lieka tik siuksliu minutes, bet jas gali paimti ir lukosiunas, o dimsai reikia zaisti, manau win win abiem pusem
2020-09-29
+3
Atsakyti
PROTINGAI
Geriau žaisti po 20 min Kanaruose,nei amžinai ant suolo sėdėti
2020-09-29
+2
Atsakyti
M
Puiku varianta suraso jam Zalgiris, pats nebutu tokiam klube darbo susirades ypac uz toki atlyginima.
2020-09-29
-13
Atsakyti
Ryklys.
lietuva verksniu salis ,nieko daugiau nepamatysi tik verkimai nu nustokit verkti juk nuo jusu niekas ne priklauso ,ar jus galvojat kad jus cia paverksit tai zalgiris geriau zaist prades ar saras su grys nu juokinga darosi. cia sportas buna pakilimai ir buna nuosmukei.reiks zalgiriuj dar daug laiko po saro ,kad surastu savo kele. prisiminkit koks zalgiris buvo pries saro atvykima. tai jai rupi jums ta komanda nors kiek tai palaikytit o nesmerkit ,juk viskas susitvarkys tik reiks laiko kols suras zalgiris savo nauja vada kuris ves komanda i pergales.
2020-09-28
-2
Atsakyti
Anonimas
slileri uz dyka rwikejo dar pridieti
2020-09-28
+7
Atsakyti
pabaisa
Jeigu nepalus psichologiskai po tokios zalgirio pliuxos jam per smegenine..tai bus dar geresnis variantas nei zalgiryje
2020-09-28
+5
Atsakyti
cc
NU gal ir gerai nes is to zalgirio nieko nera jau
2020-09-28
-3
Atsakyti
Www
Šarai gryzk , burdakai darosi cia
2020-09-28
+15
Atsakyti
Alio
tai kad tas dimsa italijoje nulis buvo,vokietijoje nis buvo apie ka jus kalbate tas dimsa grybas visiskas,ka jum turbut ir visokie karinauskai is nevezio auksto lygio.?juokinate pl tik dar vienas irodymas kad Lietuvoje dauguma neiismano apie krepsini,jei mano kad dimsa auksto lygio kasioras..galiu garantuoti jis acb maziau nej 5 tadku vidurki tures
2020-09-28
Atsakyti
Cercas
Labai gaila, Motiejūnas nesugeba pripažinti klaidos.
2020-09-28
-7
Atsakyti
Lrytas
po Zalgirio pralaimejimo pasipyle akmenys i M. Schillerio darza ekspertai kilnoja antakius
2020-09-28
+2
Atsakyti
Juokinga
Dimsa sutiko žaist už mažesnę alga, dabar isnuomavo ir dar uždirbs, bravo Žalgiriui. Ispanijoje pasikelsverte ir Žalgiris dar daugiau uždirbs, bravo motirjunui
2020-09-28
+2
Atsakyti
Anonimas
zalgiris pasitiki kazkokiu amerikieciu lavonu kuri uzaugino NCAA lyga labiau nei paciu ju uzaugintu zalgirio talentu. Ir cia dar jam pasiseke, galejo imt ir laikyt toliau ant suolo vaidindami kad o gal prireiks jo kada. Man idomu ka jie su tuo blazevicium darys, norint perparduoti kam nors talenta visu pirma ji reikia iki to lygio uzaugint...
2020-09-28
-1
Atsakyti
Art
Vasturia kuo geresnis? Ispanai,Serbai ir Prancuzai pilna nba žaidėju pasmus duoda šanca 2-4 max žaidėju.
2020-09-28
+2
Atsakyti
lol
Kažkaip pamiršes buvau, kad jie geriausi draugai su Grigoniu. O tas aikštei vos vaikšto, greičiausiai jis ir pasakė Bnews žmonėm, kad nėra patenkintas situacija..Visi laukiam lūžio sezono iš jo, bet jaučiu, kad gali būt nusivilimas, jei jis pats nepatenkintas.
2020-09-28
-1
Atsakyti
As
gerai siltai ziema praleis o ir europos taureje zais.kaip is lietkabelio vistiek neblogas pakilimas
2020-09-28
+8
Atsakyti
djgaffer
Pravalas čia kažkoks su juo gavosi.Man Dimša daug geriau,nei Vasturia,bet Schilleriui kitaip atrodo.Žaidėjas,kuris ir geriau pataikantis,ir ginasi ne prasčiau už Vasturia.Na,už tai matysim dar vieną lietuvį Ispanijoje.Dimša ten tikiu įrodys,ko vertas ir grįš dar labiau motyvuotas.
2020-09-28
Atsakyti
Specas
Taigi kreipiuosi i visus specialistus , trenerius , analitikus ir seip megejus.. Apie Shilleri , Vasturia ir Mareka kalbesim po sezono , o ne po vienu ar kitu blogu rungtyniu , sutariam? :)
2020-09-28
+4
Atsakyti
Anonimas
Kad ir kaip graudziai skambetu, bet net ir Dimsai pasiseke labiau nei Blazeviciui - ta tai vapsie supudys ant suolo.. Jei jau Gebenas negauna zaisti, tai Marekui pasiseks jei bus registruotas vienam kitam susitikimui ir gaus po kelias siuksliu minutes..
2020-09-28
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 55

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.