Jordanas sutiko parduoti didelę dalį „Hornets“ akcijų

2019-09-15 07:37
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Krepšinio legenda ir Šarlotės „Hornets“ savininkas Michaelas Jordanas sutiko parduoti nemenką dalį NBA komandos akcijų, praneša „charlotteoversver.com“.

Tiesa, pridedama, kad Jordanas išliks didžiausiu komandos akcininku, o prieš susitarimą jo paketas siekė 97 proc. Tikimasi, kad sandoris su investuotojais iš Niujorko turėtų būti galutinai baigtas per kelias artėjančias savaites.

„Kol aš tęsiu savo veiklą ir priimsiu visus su ekipa susijusius krepšinio sprendimus, Gabe‘o Plotkino ir Danielio Sundheimo investicija į komandą yra neįkainojama“, – „Hornets“ išleistame pranešime cituojamas Jordanas.

Plotkinas ir Sundheimas dar turi pereiti NBA patikrą, tačiau pranešama, kad šis procesas jau yra prasidėjęs bei neturėtų užtrukti.

Tuo metu Jordanas „Hornets“ įsigijo 2010-aisiais, kuomet Bobui Johnsonui atseikėjo 180 mln. dolerių. Taip pat teigiama, kad buvęs krepšininkas komandos savininku planuoja būti dar ilgą laiką.



Komentarai:

alio
damm vos 180 mln kainavo jam klubas,cia pigiau grybo isvis,kai kainos taip ispustos dabar...pasiziurejau dabar,Hornets vertinama 1 milijardu...Charlotte Hornets Current value: $1.05 billion
2019-09-15
+7
Atsakyti
djgaffer
Jordanas yra puikus pavyzdys,kaip reikia protingai investuoti pinigus.Dabar jam viskas atsiperka,tapo dar turtingesniu.Kokiam Iversonui patarimų galėtų duoti.
2019-09-15
+7
Atsakyti
Įvertink mano intymias nuotraukas :) http://inx.lv/CdN
2019-09-15
-11
Atsakyti
Antanas
kiba subankrutavo val.kata? ar pinigu ant nar.kotiku pritruko?
2019-09-15
-15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.