17-mečių rinktinėje liko 17 kandidatų

2012-05-22 16:54
Nuotr.:
Paulius Juodis pasiliko dirbti su 17 kandidatų
Paulius Juodis pasiliko dirbti su 17 kandidatų
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Pasaulio vaikinų jaunių (iki 17 metų) čempionatui besirengianti Lietuvos rinktinė šiandien Nidoje baigė pirmąją treniruočių stovyklą. Po jos komandos vyriausiasis treneris Paulius Juodis sutrumpino kandidatų sąrašą iki 17 krepšininkų.

„Gerai padirbėjome, oras buvo geras, sąlygos – dar geresnės, – džiaugėsi Juodis. – Ką planavome, tą Nidoje ir padarėme. Žaidėjai buvo suskirstyti į 2 grupes. Tie, kas neseniai baigė čempionatus, žaidė finalo ketvertuose, dirbo pagal specialią programą. Visi kiti praėjo fizinio pasirengimo programą ir dar pasimokė kai kurių taktinių dalykų.“

Antroji 17-mečių rinktinės treniruočių stovykla prasidės gegužės 24-ąją Kaune. Į ją pakviesti Lukas Grabauskas, Ernestas Serkevičius, Ričardas Verbickas, Pijus Mykolaitis, Aidas Kavaliauskas (visi - Sabonio KC), Rytis Pipiras, Lukas Motiejūnas, Norbertas Giga, Žygimantas Ūselis (visi – Vilniaus KM), Edvinas Šeškus, Deividas Kumelis, Karolis Ražukas, Gediminas Žalalis (visi - Š. Marčiulionio KA), Žydrūnas Jurgutis, Haroldas Saprykinas, Paulius Šakinis (visi - V. Knašiaus KM) ir Erikas Kubilius (Palangos SM).

Ateinantį savaitgalį Kaune 17-mečiai sužais ir pirmąsias kontrolines rungtynes. Gegužės 26 ir 27 dienomis Kauno KM „Aisčiai“ sporto salėje planuojama išmėginti jėgas su Birštono „JAZZ-Diremta“.

17-mečių pasaulio čempionatas birželio 29 — liepos 8 dienomis vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Iš viso turnyre dalyvaus 12 komandų: Lietuva, JAV, Argentina, Kanada, Egiptas, Kinija, Korėja, Australija, Ispanija, Kroatija, Čekija ir Prancūzija. Burtai lėmė, kad turnyro A grupėje mūsų šalies krepšininkai susitiks su Ispanijos, Kroatijos, Kanados, Argentinos ir Korėjos ekipomis.


Komentarai:

zize
gana vaikai sapalioti:) visu zodziuose yra tiesos.

vieno nepaime gero nes gal.. zaidimo stilius nesutampa su trenerio strategija

kito nepaime nes kaip kazkas minejo reik ir pora imesti tu kuriuos liepe kazkas paimti.. bet esme ta kad protingas treneris vistiek pasiliko 8-9 zaidejus kurie bus arkliukai.. visi 12 negaus losti jei nores pergaliu.. tai kad galiu palinketi tik sekmes tiems kas liko ir tiems kas iskrito,

nenuleiskit ranku ir manau galit buti visi kieti. tik vieni vienais metais kiti kitais o paskui ir dar aukstesniam lygyje.
2012-05-25
-6
Atsakyti
Ka jus cia nusisnekat?
Grabauskas, Serkevicius,Verbickas visi sabonio KC puikiai pasiruose ir gali daug kuo prisideti prie Rinktines zaidimo, dar kiti sugalvoja stumti ant tu kuriu net nemate... Verbickas absioliuciai pastaruoju metu gera zaidima vaizduoja :)
2012-05-24
-1
Atsakyti
to Keista
Labai noreciau tavo statistika MKL cempionatuose paziureti,kad taip stengiesi kitiems prisikti ant galvos.O gal nevykelis esi ir nieko nesugebi tai is pavydo ir rasai.Eik i sale geriau,nors tokie tik vaizduoja kad dirba,gali neiti,nepades.
2012-05-24
+2
Atsakyti
999
nieko tokio kitais metais u18 tures kita treneri nes Juodzio laukia Sirtauto likimas.Gal sitiem vyrukams trecias kartas nemeluos.
2012-05-24
+2
Atsakyti
Komentatoriai
Nebekomentuokit, durnai atrodot... Čia ne jums, o treneriui sprest, jis tikrai geriau supranta
2012-05-23
+5
Atsakyti
rimas
blyn sarukas super zaidejas kliucnykas zajabis grybu grybas treneris.........babakes lietuva valdo,nafik su tokia rinktine..
2012-05-23
+2
Atsakyti
Keista
Tikrai keista, kad Kliucinyką ismete, jis 12tuko buvo vertas. Na bet treneris supranta apie komanda tikriausiai geriau, paimdamas Kubiliu(kas jis toks???) ar ta pati verbicka ( uztenka paziuret kaip jis pernai metais europos cempionate pasirode (vien baudas mete NET 37% taiklumu ir is viso pataikydamas 14 is 54 metimu). Kiesta kodel vieni gauna antra sansa, o kiti negauna nei pirmo.Nepaisant to, tikiuosi, sis treneris nepatirs tokio fiasko kaip Sirtautas.
2012-05-23
-10
Atsakyti
to keista..

atstovauti rinktinei gali visi tu metu ir jaunesni vaikinai, Lietuvos pilieciai..ir nereikia tureti sutarciu su mokyklomis...,kas liecia tuos vaikinus....,jei nezinai tiesos geriau nieko nerasyk....
2012-05-23
+6
Atsakyti
to keista
Ne del Serkeviciaus ir Mykolaicio jie nepapuole i final4, Danisevicius butu buves, tai butu iseja.
2012-05-23
+5
Atsakyti
Faktas
Jus cia maziau varykit ant to trenerio, siemet visiskai kita rinktine yra ir bus, ir manau vieta tikrai daug aukstesne bus. Kiekvienas treneris nori, kad savu zaideju daugiau butu, bet cia taip yra visur, o plius cia neima visu klaipedieciu, cia pakankamai obiaktyviai surinkti vaikinukai, aisku gal truputi keista, kad kliucinyka ismete, bet jo vietoj galejo but bet kuris ar verbickas ar serkevicius, cia tiesiog trenerio sprendimas kad kliucinykas ne taip jam buvo reikalingas kaip like.
2012-05-23
-1
Atsakyti
////
haters always gonna hate!!!
2012-05-23
+2
Atsakyti
2 cha cha
Priesai aplinkui, vos ne masonu lozes
2012-05-23
+1
Atsakyti
2 to 2 nuomone
"O jei ir butu renkami kandidatai pagal statistika, manau yra daug geriasniu."

tai kodel pasipiktinimas del Saprykino o ne del 3-4 zaideju rezultatyvesniu ir naudingesniu nei seskus bet nepapuolusiu tarp 17os?
2012-05-23
-3
Atsakyti
cha cha
I rinktine kvieciami ne pagal zaidima, o kabinetuose, pagal pinigines stori.
2012-05-23
-1
Atsakyti
llll
Didziausias LOPAS rinktineje tai Kumelis, jam iki Saprikino toli.
2012-05-23
+5
Atsakyti
keista
Tai juk nei Serkevicius nei Mykolaitis neturi sutarciu su Sabonio KC, tai kaip jie ja gali atstovauti ??? Jiems direktore Diana Komskiene neleido atkintamose zaisti, todel komanda per juos i finalini ketverta net nepateko.
2012-05-23
Atsakyti
2 to 2 nuomone
butent stovyklos o ne vienerios draugiskos rungtynes
2012-05-23
-1
Atsakyti
Anonimas
/// blet jo treneris naglio savininkas del to ir paeme i ta nagli blet tai cia jau ziaurus pasiekimas dar tevai biski pamokejo ane
2012-05-23
-3
Atsakyti
to 2 nuomone
Tai tuomet paaiskink man, kam is viso yra daromos stovyklos ir atrinkinejami zaidejai? Manau butent tam, kad issiaiskint zaidejo pajeguma komandoje, kurioje surinkti geriausi. O tavo minimas zaidejas nepasizymejo. O jei ir butu renkami kandidatai pagal statistika, manau yra daug geriasniu.
2012-05-23
+4
Atsakyti
2 nuomone
akivaizdu kad ne pagal tavo nuomone, kuri yra teisingesne ir geriau informuota negu rinktines treneriu staba. Akivaizdu kad rezultatyviausias komanod nugalejusios 3 vietos finale 26 tasku skirtumu zaidejas neturetu patekti tarp elitiniu 17 zaideju, nes vienose draugiskose rungtynese jis nepelne tasku. Tai irodymas kad pasaulyle teisybes nera
2012-05-23
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 50

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.