Pagalba nuo suolo: Rondo bandė varžovui pakišti koją

2017-04-22 11:36
Nuotr.: AP – Scanpix

Iš rikiuotės neribotam laikui iškritęs Čikagos „Bulls“ atakų organizatorius Rajonas Rondo trečiąsias Rytų konferencijos ketvirtfinalio rungtynes su Bostono „Celtics“ stebėjo nuo suolelio bei išsiskyrė neetišku elgesiu.

„Bulls“ klubui pirmajame kėlinyje atsilikinėjant 15:31, „Celtics“ atletas Jae Crowderis pataikė iš aikštės krašto, padidino svečių pranašumą ir bėgo savo pusės link.

Ant suolelio sėdėjęs Rondo prabėgančiam varžovui bandė pakišti koją, tačiau jam savo pasiekti nepavyko ir Crowderio nekliudė.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
18
Naudingumas
29
Atkovoti kamuoliai
8
Perimti kamuoliai
4

Pirmąsias dvejas rungtynes Bostone laimėjusi „Bulls“ trečiajame mače namie pralaimėjo 87:104. 

Ketvirtosios šios poros serijos rungtynės Čikagoje bus žaidžiamos naktį iš sekmadienio į pirmadienį.



Komentarai:

VIDEO SU KOMENTARU
2017-04-22
+4
Atsakyti
Anonimas
Šitų rungtynių komentatorius reportaže aiškiai pasako kodėl jis taip padarė. Crawder įmete tą metimą, tada bėgo pro atsarginių suola ir žiūrėdamas į juos (gan paniekinamai) surėkė: "I will take two". Būtent todėl Rondo ir norėjo prigesinti jį paguldydamas ant grindų. Tad ne vien Rondo kaip šiknius pasielgė.
2017-04-22
-6
Atsakyti
djgaffer
Nu jei negali pakenkti varžovui aikštėje,tai lieka tik sėdint už jos ribų. :-) Bet gan neetiškas elgesys,nors iš jo to galima tikėtis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-22
-5
Atsakyti
NBA
Rondo - right thumb fracture, is nuotraukos taip neatrodo, apviniotas tik pirsto galiukas. :)) Nezinau, nezinau. Na bent jau bus grazi celtics sugrizimo i serija istorija.
2017-04-22
+5
Atsakyti
B
Cmo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-22
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.