Beprotiškas mačas Denveryje: įspūdingi asmeniniai pasirodymai, pergalingas metimas ir aistros po jo

2018-02-02 08:58
  • „Nuggets“ namuose 127:124 įveikė „Thunder“
  • Pergalę atnešė tritaškį su sirena įmetęs Gary Harrisas

  • Po dvikovos kilo konfliktas tarp Russello Westbrooko ir „Nuggets“ sirgaliaus
  • Westbrookas šiame mače pelnė 20 taškų bei atliko 21 rezultatyvų perdavimą, Paulas George'o sąskaitoje 43 taškai
  • Nikola Jokičius atliko trečiąjį trigubą dublį šį sezoną

Nikola Jokičius, Paulas George'as ir Russellas Westbrookas surengė įspūdingus individualius pasirodymus, tačiau juos užtemdė Gary Harrisas, su sirena smeigęs tolimą metimą bei išplešęs Denverio „Nuggets“ (27-25) ekipai pergalę.

Įspūdingame trileryje Denveryje aikštelės šeimininkai po atkaklios kovos 127:124 (40:33, 32:24, 32:32, 23:35) palaužė Oklahomos „Thunder“ (30-22) krepšininkus.

Billy Donovano auklėtiniai vienu metu turėjo 20 taškų deficitą, tačiau sugebėjo grįžti į rungtynes. George'o tritaškis likus sekundei iki rungtynių pabaigos išlygino dvikovos rezultatą, tačiau paskutinį žodį šioje dvikovoje tarė Harrisas.

Foto galerija

Po minutės pertraukėlės Nikola Jokičius kantriai išlaukė, kol Harrisas atsilaisvins ties tritaškio linija ir išmetė jam kamuolį iš už šoninės linijos, o po akimirkos „Nuggets“ gynėjo metimas skrodė tinklelį aidint sirenai, taip pasiųsdamas į ekstazę Denverio arenoje susirinkusius žiūrovus.

Po rungtynių kilo konfliktas tarp Russello Westbrooko bei į aikštę žengusio sirgaliaus. „Thunder“ įžaidėjas pastūmė įsiaudurinusį Denverio ekipos gerbėją. Spėjama, kad dėl šios priežasties krepšininkas sulauks rungtynių diskvalifikacijos ar bent piniginės baudos.

Praėjusio sezono naudingiausias lygos krepšininkas šiame susitkime pelnė 20 taškų, atkovojo 9 kamuolius bei atliko 21 rezultatyvų perdavimą – vienu mažiau nuo geriausio jo karjeros rezultato.

Kaip iš natų puolime žaidę šeimininkai per pirmuosius du kėlinius sukratė 72 taškus bei įgijo 15 taškų persvarą (72:57). Nors trečiajame ketvirtyje po George'o metimo deficitas nukrito iki 9 taškų, tačiau „Nuggets“ atliko sėkmingą atkarpą 12:5 bei į ketvirtąjį kėlinį nusinešė tą patį 15 taškų pranašumą (104:89).

George'o dvitaškis ketvirtojo kėlinio viduryje sumažino skirtumą iki 6 taškų. Po kelių momentų Westbrookas įdūrė tritaškį, o deficitas ištirpo iki 4 taškų (114:118), iki mačo pabaigos likus kiek mažiau nei 2 minutėms.

Nors Murray įmetė dvitaškį, tačiau Westbrookas atsakė dar vienu tolimu metimu bei dvitaškiu po sėkmingo prasiveržimo, o Oklahomos ekipos deficitas ištirpo iki 1 taško.

Likus 5,6 sekundės Jokičius pataikė abi baudas, tačiau George'as įmetė tolimą metimą bei išlygino rezultatą. Įspūdingą pasirodymą surengęs George'as iš viso pelnė 43 taškus bei užfiksavo geriausią rezultatą šį sezoną. Visgi jo svarbų tritaškį užtemdė Denverio gynėjas Harrisas, kuris su sirena pataikė pergalingą metimą iš toli

Jokičius šiame mače užfiksavo trečiąjį trigubą dublį šį sezoną. Serbas pelnė 29 taškus, atkovojo 13 kamuolių bei atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

Šią dvikovą gyvai Denveryje stebėjo Lietuvos rinktinės vyr. treneris Dainius Adomaitis. Jis kartu „Nuggets“ klube dirbančiu Martynu Pociumi po pergalingo Harriso metimo irgi šventė.

„Nuggets“: Jamalas Murray 33, Nikola Jokičius 29 (13 atk. kam., 14 rez. perd.), Gary Harrisas 25, Willas Bartonas 15.

„Thunder“: Paulas George'as 43, Russellas Westbrookas 20 (9 atk. kam., 21 rez. perd.), Jerami Grantas 18, Alexas Abrinesas 13.



Komentarai:

Abdula
Jus gal rungtyniu nematet? Sviesmeciai iki geriausiu cia buvo. Tris kelinius Thunders visiskai nesigyne, baisu ziureti buvo. Westbrookas skandindavo komanda arba metydamas klisus tritaskius arba atlikdamas siukslinius metimus kuomet perzengia tritaskio linija ir meta per rankas, ne 3 taskai, bet tikimybe imesti panasi. Jokiu prasiverzimu nedare iki ketvirto kelinio.

Jeigu nuggets butu geriau krite tai cia galejo ir -30 ar dar didesniu skirtumu pasibaigti, bet isigudrindavo airbollus mesti , nors salia keliu metru spinduliu nieko nebudavo.

Na o ketvirtam pradejo kovoti, bet tai tik vienas kelinys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-02
-2
Atsakyti
djgaffer
Nerealios rungtynės,vienos geriausių šį sezoną.Nuggets subūrė komandą su stipriu stuburu.Net ir iššvaistę persvarą sugebėjo laimėti,taip parodydami šaltakraujiškumą.Jokičius ten jau visišku žvėriu pasidarė,Murray su Harrisu tampa ryškiais lyderiais.Komanda atgimsta iš pelenų.Pas OKC Melo grynai pagalbinis pasidarė.Mažiau imasi iniciatyvos,bet tiesiog jo kitos užduotys.Nori,nenori,bet jo saulelė jau po truputį leidžiasi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-02
+6
Atsakyti
Šiaip nerealus matchas, Jokičius išvis toks jaunas, o jau toks antžmogis, o pas OKC matos, kad RW geriau žaist su PG nei su Melo, nes visiškai nebelabai naudingas jau komandai palikęs.
2018-02-02
+1
Atsakyti
Klaidas
Is kelinuku rezultatu tai nuggets +27 win. Eilini syki klaidu priveliat

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-02
+8
Atsakyti
?
O sirgalius negaus baudos kad po aikstele vaiksto? :D
2018-02-02
-6
Atsakyti
Anonimas
Reggie miller . he should be happy he didnt get knocked out hahaha malace in the palace memories from Reggie i guess
2018-02-02
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.