Saboniui sezonas NCAA baigėsi ketvirtfinalyje

2015-03-30 02:10
Nuotr.:

Domantas Sabonis baigė pirmąjį sezoną NCAA
Domantas Sabonis baigė pirmąjį sezoną NCAA
Nuotr. USA Today – Scanpix
Gonzagos universiteto žygis NCAA atkrintamosiose varžybose baigėsi ketvirtfinalyje. Čia Domanto Sabonio atstovaujama „Bulldogs“ ekipa 52:66 (26:31, 26:35) nusileido Djuko „Blue Devils“ ekipai.

Iki mačo pabaigos likus žaisti mažiau nei 6 minutes Gonzagos universitetas buvo priartėjęs iki 51:53 ir galėjo rezultatą išlyginti, tačiau Kyle'as Wiltjeris nepataikė iš po krepšio, o Djuko universiteto žaidėjai į tai atsakė spurtu 7:0 ir nutolo nepavejamai.

Sabonis paskutinėse sezono rungtynėse pelnė 9 taškus (4/8 dvitaškiai, 1/2 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 1 metimą, po 3 sykius prasižengė ir suklydo.

Savo pirmajame sezone NCAA Sabonis per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 9,7 taško ir atkovodavo po 7,1 kamuolio.

„Blue Devils“: Justise'as Winslow ir Mattas Jonesas po 16, Tyusas Jonesas 15, Quinnas Cookas 10.

„Bulldogs“: Kyle'as Wiltjeris 16, Byronas Wesley 10, Domantas Sabonis 9.

Djuko „Blue Devils“ tapo trečiąja pirmuoju reitingu įvertinta komanda, kuri žais šio sezono finalo ketverto varžybose Indianapolyje. Pusfinalyje ji kausis su Mičigano valstybiniu universitetu, kuris buvo įvertintas vos septintuoju reitingu Rytų konferencijoje.

Kitame pusfinalyje susikaus dvi pirmosios komandos – Kentukio ir Viskonsino universitetai.

NCAA finalo ketvertas vyks balandžio 4-6 dienomis.



Komentarai:

Krepšinio fanai, išsakykite savo nuomonę ir padėkite Jus suprasti! :))

http://www.publika.lt/apklausa-15-551410...
2015-04-01
+3
Atsakyti
[b] Okaforas ar kuris ten medis nuo baudu linijos airbolus saude :DDD


Nu tam ''medziui'' 1-2 saukimas prognozuojamas
2015-03-31
-22
Atsakyti
to zirnis
Dvigubai susimoviau, nes univero Egidijus Mockevičius dar nebaigė. Liko dar vieni metai.
2015-03-30
Atsakyti
to zirnis
Sorry, susimoviau ir suklydau. Ne tas Mockevičius :)
2015-03-30
-4
Atsakyti
to zirnis
Geriausiai is tos LT kartos Mockevičius šiai dienai atrodo. Baigė univerą šiemet NCAA, žiūrėsim ką toliau darys.
2015-03-30
-1
Atsakyti
Is tu video epzidu pries Saba, tai nesistebiu, kad kazkurie apzvalgininkai Okaforui piesia ir Ed Curry scenariju. Idomu, kad Okafor Jahil yra zaides Lietuvoje 2012 metais U17 PČ, Okafor tapo net ir MVP,J. Winslow irgi tarp bendraamziu atrode solidziai. Duke kazkaip pasiseke gauti tokius zaidejus. Man dar istrigo Frankamp finaluose mete beveik be klaidu, idomu, kur jis dabar randasi.

http://kaunas2012.fiba.com/pages/eng/fe/...

O is 2010 metu draugisku U17 varzybu Lietuvoje esu gyvai mates Andre Drummond tose rungtynese kaip ir nebuvo jis pagrindniu centru rinktineje dar toks Obryan daug zaide, B.Beal, Gilchrist is tos rinktines siai dienai NBA jau yra solidus zaidejai. Ju bendraamzis lenkas Karinowski irgi zaide U17 2010 PČ, lenkai tada net i finala isejo.

http://hamburg2010.fiba.com/pages/eng/fe...

Idomu, kad neina net isivaizduoti kur pasidejo musu tos kartos zaidejai, 2010 U17 rinktine laimejo 4 vieta, o 2012 metais grupeje iveike tik P.Koreja ir tai po pratesimo. Apie Seskaus sunu nebent esu girdejes..
2015-03-30
-8
Atsakyti
SepasSudas tas NCAA lyga ten vapse jokios gynybos nera kases zemos,tai ten bet kox lochas rinktu dviguba dubli ,bet aisku kitiems ten px zaisti,tad nesistebiu kodel tokia statistika turi,lostu LKL tokios tikrai neturetu.


NCAA - yra ju krepsininku ruosimo sistemos dalis, kuri atlieka savas uzduotis, sudaro salygas zaidejams dirbti ant kas priklauso tam amziui. Po NCAA ateina daug brandesni ir geriau pasiruose jauni zaidejai, nei pas mus ju bendraamziai, kurie padrikai trinasi tarp profesonalu. Metai kiti po NCAA ir stebim puikius zaidejus, o Europoje tokiu metu zaidejai ir toliau trinasi po klubus su nereiksmingais vaidmenimis ar ant suolu..

chencaa elitinės komandos yra šiaulų, juventuso lygio. Tikrai, net neptūno netraukia.


kas ten zino, iki 1992 metu JAV studentai zaisdavo olimpinese su profesonalais ir sugebejo is visu zaidyniu parsivesti medalius..
2015-03-30
-7
Atsakyti
che
ncaa elitinės komandos yra šiaulų, juventuso lygio. Tikrai, net neptūno netraukia.
2015-03-30
+2
Atsakyti
"Its not fair to be that big and that skilled
https://www.youtube.com/watch?v=_sY7mBl4...

Komentatoriaus žodžiai :)
2015-03-30
+3
Atsakyti
Jahlil Okafor blocked by sabonis http://m.youtube.com/watch?v=FHMJqhdt-r4
2015-03-30
+10
Atsakyti
anon
siais metais i nba jam eiti reikia. Kitais metais tokio auksto pick negaus
2015-03-30
-2
Atsakyti
Anonimas
Labai patiko varžybos! Saboniui ir Karnowskiui keletą baudų už nieką davė, gal kitaip būtų sulošę pabaigą. Sabas labai gerai tvarkėsi su Jahlilu, gerai jį atitverinėjo nuo kamuolio, labai stengės ginyboj. Labiau už Okaforą paliko įspūdį Winslow su Wiltjeru.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-30
+6
Atsakyti
Sepas
Sudas tas NCAA lyga ten vapse jokios gynybos nera kases zemos,tai ten bet kox lochas rinktu dviguba dubli ,bet aisku kitiems ten px zaisti,tad nesistebiu kodel tokia statistika turi,lostu LKL tokios tikrai neturetu.
2015-03-30
+21
Atsakyti
manau patekimas į 8-uką jau labai didelis pasiekimas Gonzagai. O Sabo pirmas sezonas NCAA išvis nuostabus, labai nedaug primakursių NCAA yra vieni iš savo komandų lyderių, o čia ir ne šiaip komanda, o komanda iš Elite Eight
2015-03-30
+5
Atsakyti
dardabar prisiminus ka kazkuris treneris ar zaidejas vaptelejo, kad ncaa kazkuri komanda pasiimtu sixers ar tai knicks juoka kelia :) toli toli dar jiems iki nba autsaideriu


Sake, kad petektu y PO rytuose :D Gautu nuo tu Sixersu ar Knicks kai vaikai nba aikstelej.
2015-03-30
-1
Atsakyti
Treneris tai irgi geras grybas, tas Lenkas Kairniauski ar kaip ten jis, nu grynai siandien minusas buvo, Sabonis bent kaska nuveigdavo, bet perlaike ant suolo. O siaip pirma karta ysijungiau NCAA varzybas, tai galiu pasakyt, kad nieko yspudingo, kaip ten kaskam dar gali ydomiau nei nba... Aisku ginyba geresne ir zaidejai del kiekvieno kamuolio kovoja, bet matos, kad lygiai skirias kaip diena ir naktis.
2015-03-30
+12
Atsakyti
to dar
Pasižiūrėk Kentucky ir suprasi, kad nei toli, nei ką :) O Duke ir Gonzaga tai aišku, daug žemesnis lygis.
2015-03-30
-3
Atsakyti
dar
dabar prisiminus ka kazkuris treneris ar zaidejas vaptelejo, kad ncaa kazkuri komanda pasiimtu sixers ar tai knicks juoka kelia :) toli toli dar jiems iki nba autsaideriu
2015-03-30
+7
Atsakyti
asara istrysko nes
ziurejau online, o Sabas skirtingai nei Jonas vertas siandien buvo savo minuciu. Prie jo komanda kitaip judejo ir net neziurint i protokola +- turetu but geras. Gaila tiesiog, gaila, kad tasku daugiau primest nedave :D butu gerai pasirodes, gal persigalvotu ir paduotu paraiska naujoku birzai. Pirmais metais labiau domini komandas nei sekanciais. Toks esi labiau uzsleptas talentas, nepatikrintas. As nelaikau Sabo kazkokiu superstaru, kad sekanciais kardinaliai pagerintu statistika. Pasikels +-4/5 taskais ir tiek, o to nepakaks nba komandoms. Nusimus susidomejima ir zemesniu piku keliaus nba. Tikiuos klystu, bet man taip sviecias.
2015-03-30
-7
Atsakyti
djgaffer
Gaila,kad Sabui nepavyko nukeliauti iki Final4.Bet kaip debiutiniam sezonui,tai jo statistika tikrai gera-beveik 10 tšk. ir virš 7 kam.tikrai geri rezultatai.Svarbiausia dabar dirbti individualiai-pagerinti metimą tiek iš vid.nuotolio,tiek nuo baudų linijos ir dar labiau sustiprėti fiziškai.Kazlauskas tikrai turėtų pakviesti į rinktinės stovyklą,kad pasitreniruotų su geriausiais,įgytų patirties ir ruoštųsi ateities kovoms už mūsų šalį.Darbštus vaikinukas yra,tai tikrai tikiu,kad netinginiaus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-30
+12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 24

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.