Serbentautas
Šiaip favoritai yra D.Rose ir L.Williams. Tada D.Sabonis ir M.Harrell Žiūrėti...
2019-02-27
+8
Atsakyti
Serbentautas
Nu kaip man gaila Celtics komandos. Pernai rytų konferencijos finale 7 rungtynės, prisijungia Irving, Hayvard ir dabar sėdi5 vietoj rytuose, nuo Raptors gauna putų 30 pts. Irving buvo vienas mėgstamiausių žaidėjų kol nepradėjo šnekėti ir teisintis dėl prastų rezultatų kas spėju sugadino chemiją komandoje. Jam galima leisti kalbėti nebent kaip Uncle Drew. Reikėjo/reiktų jį mainyti į kitą PG + paimti kelis pick\'us. Pvz Conley atrodo šaunus bičas ir buvo keičiamas, bet jo alga didelė.. Žiūrėti...
2019-02-27
-6
Atsakyti
Aš manau australijos lyga LKL lygio be Žalgirio ir Ryto. Andersenui jau 38, sunkiai pajuda matyt jis jau. Net keista, kad Strasbūras jį paėmė. Matyt reiks atstovėt kokias 10-15 min, kažkam duot pailsėt. Žalgiris buvo paėmęs australijos rezultatyviausią žaidėją (įžaidėjas buvo) ir neparodė kažko wow. Na dar buvo Motum\'as, bet dar labai jaunas buvo. Žiūrėti...
2019-02-25
+1
Atsakyti
Gal kas matė rungtynes? \'įjungęs\' atkrintamųjų režimą Lebronas gal gintis pradėjo?

Beje, kur live rungtynes žiūrėti?
Žiūrėti...
2019-02-22
+1
Atsakyti
Serbentautas
Tai, kad dar Randolph\'ui bauda nebuvo užskaityta prieš Singleton\'ą. Žiūrėti...
2019-02-18
-5
Atsakyti
Serbentautas
na A.Butkevičius nelabai PF :) Žiūrėti...
2019-02-13
-8
Atsakyti
"Joshas Hartas, Ivica Zubacas, Brandonas Ingramas, Kyle\'as Kuzma, Lonzo Ballas ir du pirmojo rato šaukimai". Greičiausiai nei vienas iš jų nebus superstar, bet asmeniškai tai būčiau tikrai atidavęs Davis. Žiūrėti...
2019-02-11
+17
Atsakyti
123tai, kad čia seni mainai surašyti " 2018-12-07 " cmon.


"„BasketNews.lt“ apžvelgia visus šį sezoną jau įvykusius sandorius" grybas.. :)
Žiūrėti...
2019-02-07
+2
Atsakyti
Cavaliers kelis metus bus dugne, rinks aukštus pick'us. Pridėkim dar tai, kad dabar prisirinko belekiek ateities pick'ų. Žiūrėti...
2019-02-07
+7
Atsakyti
ŠIAIP TAI AŠTUNTFINALIS IR YRA TOP 16 !!! Žiūrėti...
2019-02-04
+18
Atsakyti
Na Bieliauskas irgi nešventasis. Klubą nuvarė į skolas, nesusitvarko su dalininkais.. Ignatavičius su draugeliu irgi grybai. Jei dalinininkas - vadinasi investuotojas. Bankas paskolinęs pinigų juk neprašo kiekvienos klubo ataskaitos, neprašo info apie pirkinius ir t.t. Aukštikalnis tai iš vis nukvakęs. Žmonėms per FB privačiomis žinutėmis grąsindavo kurie komentuodavo apie blogą sūnaus žaidimą. Turiu dar messengeryje :D Žiūrėti...
2019-01-23
-10
Atsakyti
Serbentautas
"FIBA mums nieko nenurodė, todėl informacija apie skolą yra klaidinga. Išsiskiriant su Kurtinaičiu, mes iškart viską išsprendėme pasirašydami dokumentus“.

Vadinasi gal kažkas buvo blogai pasirašyta su tais dokumentais išeinant, kad FIBA vis tiek skelbė, kad turi sumokėti Kurčiui. O šiaip tai čiuju Kurčiui buvo pasakyta "nori atgauti pinigus - atidirbk. Vis tiek sėdi be darbo, o darbas Eurolygoje grąžins atgal prie topinių trenerių". Juk dar Khimki rezultatai tikrai nebuvo blogi :) Bet iš kitos pusės dabar mokės kompensaciją Bartzokui :)
Žiūrėti...
2019-01-22
+2
Atsakyti
Adomaitį GALIMA kaltinti, kad

- rungtynių pabaigoje nėra saugesnio pranašumo nei 2 taškai

- kad žaidėjai nėra užprogramuoti po sėkmingos atakos skuosti į gynybą/į ją akimirksniu reaguoti

- kad Sutton'as nėra atpratintas nesiginčyti su visais ir koncentruotis tik į krepšinį

- kad Sutton'as nėra atpratintas nuo miegojimo gynyboje

- kad Sutton'as nėra atpratintas nežaisti per daug individualiai lemiamose rungtynių atkarpose

- kad nesugebėjo surinkti pilnos sudėties nuo sezono pradžios (gal reikėjo imti pigesnius žaidėjus ir turėti pilną sudėtį nuo sezono pradžios?)
Žiūrėti...
2019-01-17
+9
Atsakyti
Serbentautas
Kažkas nepasimokė ir vis tiek nutekino šią info :)) Žiūrėti...
2019-01-15
+15
Atsakyti
Apie D.Thompson // nesutinku, kad Thompson'as priimė Žalgirio pasiūlymą dėl vienintelės priežasties grįžti į Eurolygą. Jei jis kalbėjo su buvusiais Žalgirio žaidėjais, tai turėjo žinoti, kad jo statistika bus kokie max 7 pts / 4 reb. O tai šuolio vėl aukštyn nelabai suteiks. Matyt dar Žalgiris pasiūlė ir didesnę algą.

Apie L.Birutį // pritariu Karoliui. Biručio didžiausia problema yra koordinacijos stygius. Vien matosi, kad jis bėga susilenkęs. O Valančiūną tokio amžiaus LKLe visi lygino su gynėjais dėl jo staigumo ir greičio.

Apie Šarą ir Žalgirį // gal Europoj tironu vadina nebe Ataman'ą, o jau Šarą? Žalgiris turi jau 13 rotacijos krepšininkų ir dar Jokubaitį su dalinai Venckum kuriems reikia skirti laiko. Gal tokie žaidėjai kurie žaidžia 10-15 min nepripranta prie savo tokios rolės, nežino žais kėlinyje 8 minutes ar nežais du kėlinius ir nesužaidžia? Pritariu Tomui, kad Žalgiris gal per ilgai nusistovėjo su ta pačia sistema ir dėl Westermann svarbos. Gal jis jau atsigavęs buvo, buvo tas pats Leo kaip prieš 2 metus ir dėl to ištraukėm tuos kelis mačus be Wolterso?

Apie Rytą // beveik pusę metų spraga įžaidėjo ir aukšto žmogaus pozicijose yra komplektacijos klaidos. Kairys ir Echodas vieninteliai tikri aukštaūgiai kurie yra beveik vienodi. Nėra tikro PF. Taip pat komplektacijos klaidos. Pridėkim Kramerio traumą ir štai Rytas nesužaidė pirmos sezono pusės taip kaip turėjo. Jei Adomaitis geras treneris, spės įtraukti Kramerį, Parachouskį ir Rytas žais ant sparnų ko ir palinkėsiu.

Apie Sirvydį // Džiugu, kad turi charakterį, kad liko Ryte o neišlėkė į USA ar kokią ES, DE. Džiugu, kad dėjo didelį žingsnį į priekį patekęs į Rytą.

Šiaip dėkui už podkastą. Patiko.
Žiūrėti...
2019-01-09
+3
Atsakyti
basketnews patapo lažybų bendrove kuri kas mėnesį pateikia Žalgirio kofus ketvirtfinalio atžvilgiu. O kiekvieno priešininko klausia "ar jums nefainas Žalgiris po pernai metų?" "ar jums nefainas Jasikevičius". Vemt verčia. Gal geriau daugiau kokių analitinių straipsnių ar interviu su krepšinio pasaulio atstovais apie jų karjerą, gyvenimo būdą ir t.t.? Dabar kaip diena taip tas pats - rezultatai ir klausimai ar žalgiris su šaru faini. Aišku faini.. bet gal ką naujo??? Žiūrėti...
2019-01-08
-13
Atsakyti
Čekai tai visus nustebino. Šaunuoliai. Žiūrėti...
2018-11-29
-11
Atsakyti
Ispanai 7-1, Ukraina 4-4, Slovėnai 2-6. "Ispanams pasiekus pergalę, Sergio Scariolo štabo akys iš karto kryps į valandą vėliau prasidėsiantį susitikimą tarp Ukrainos ir Slovėnijos"

Nu ar tikrai kryps tos akys?
Žiūrėti...
2018-11-29
+48
Atsakyti
to serbentautasTai kaip tik perejimas i chempionu lyga logiskas, nes pagal kisene buvo eurolyga jiems. Bankrotas neateina per du menesius, taip kad cia cempionu lyga buvo kaip gelbejimosi siaudas, i bankrota kryptingai einama metais. O paskutinius metus lose eurolygoj. Pykit nepykit bet ir zalgirio manau po 2020-2022 metu ten nematysim, nes eurolyga skirta miestams, kuriu gyventoju skaičius siekia bent milijona ir/ar klubas yra islaikomas futbolo. Pas mus kaip zinot nei milijoninio miesto nera, o apie futbola tai is vis nera ka kalbet..


Matai Žalgirio biudžetas nesusideda pagrinde iš rėmėjų kaip kitų klubų. Žalgiris palyginus nemažai gauna iš savivaldybės ir arenos bei bilietų pardavimo (nes jiems priklauso arena ko kitur berots nėra Eurolygoj). Ypač juk sugebėjo būti konkurencingi ir dar skolas grąžinti. Tai dabar lengviau. Bet žinoma, visada gali nutikti blogiausia - išeina šaras, baigiasi pergalės, sumažėja žiūrovų ir biudžetas smunka..
Žiūrėti...
2018-11-29
-16
Atsakyti
Kad ir sprendimas pasirašyti sutartį su FIBA nelogiškas. Ypač kai Bayern iškrenta iš kovos dėl vietos Eurolygoje tai ten praktiškai telieka ALBA aplenkt. Atrodo Bambergo valdžia šovė sau į koją. Žiūrėti...
2018-11-29
+5
Atsakyti
1 2 3 4 5  »