Neapsimesk durnium Dariau, ismete todel kad rezultatai tragiski o tas nuomoniu nesutapimas tiesiog grazus paaiskinimas.

Ka jam geriau butu buve jeigu Vainauskas butu pasakes kad Maskoliunas levas treneris, pergaliu nematyt ir radom daug geresni.
Žiūrėti...
2013-03-21
+27
Atsakyti
Lebricksutinku apsoliutus lazakai ir dar fuksiorai, bet fuksai anksciau ar veliau baigsis...


Paaiskink kas yra fuksas prasau.

Tada paziurek kiek kartu is eiles Heatai laimejo, is pamastyk, ar supranti ka pats sakai.
Žiūrėti...
2013-03-21
+14
Atsakyti
Nepamirskit kad ne tik Kobes nera, Gasolis irgi traumuotas. Bet vistik atrodo vien Nashas + Howardas turetu kalnus versti o dar pridedi tokius kaip Jamisonas su MWP... Nesuprantu as kaip jie taip prastai losia.

Vistik norisi juos PO matyti, kazkokia intriga vistiek butu.
Žiūrėti...
2013-03-19
+2
Atsakyti
bepigulebrickui daryt triukius kai zino kai jis nesuzais, tai suzais wade ar bosh, kaip ir sakiau su tokia pagalba bet kas sustras butu, o mj isvis nesulaikytu niekas, jei savo laiku pvz jis komandoje butu turejes koki barkley ar malone ar i.thomas ar birda...


Na Wade, taip, tikriausiai patenka i TOP10 lygos zaideju sarasa bet Bosh tikrai netinka cia kisti, geras jis zaidejas, tokioj komandoj kaip Raptors karaliavo bet ten ir Bargnani pakaraliauja kai kada. Beto jeigu cia prikaisioti kokia pagalba Lebronas turi tai apie tokius Lakers isvis nera ka sakyt... Jamison bet kurioj ne play off komandoj butu startinis + vienas lyderiu, Howardas vistik yra geriausias lygos centras, MWP vienas geriausiai besiginanciu, Nashas vis dar top5 izaidejas, Gasolis mazdaug tokio pacio lygio kaip Bosh.... bet jie 23 pergaliu is eiles neiskovojo..
Žiūrėti...
2013-03-19
Atsakyti
AnonimasPasibaisetina, kaip galima westbrooka dar vadinti vienu geriausiu lygos izaideju ... geda


:)) Nu tu komentatorius rimtas. Todel jis vadinamas geriausiu zaideju kad zaidzia vienoj geriausiu komandu ir ten yra vienas lyderiu. Paprasta, gudrociau.
Žiūrėti...
2013-03-15
Atsakyti
GenRayWestbrook jau kelintas rungtynes labai gerai lošia. Nemėgstu Lakers, bet būtų žymiai įdomiau pamatyt juos PO prieš Spurs/Thunder pirmam raunde :D viliuosi patekimas būtų ne Rockets kaina.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nemanau kad Rocketsai nusmuks zemiau Jazz, pagal mane Rocketsai liks 6, 7 Warriors 8 Lakers...
Žiūrėti...
2013-03-06
-20
Atsakyti
TurkoglueKuzminskas visada buvo perspektyvus


Perpektyviu lietuvoje - padek panest. Bet jie taip ir lieka perspektyviais iki 26. Tada pradeda trintis vidutinio lygio komandose. Paziurek kas buvo su perspektyviaisiais Janavicium ir Vasiliausku...

Kuzminskas si sezona tapo geru zaideju ir pretenduos i rinktine. Rodo gerus rezultatus pries stiprias komandas. Ir pats laikas. Kazkaip man keista kad lietuvoje tarkim, iki 24 dar gali buti labai perspektyvus, o paziuri i kokia NBA ten devyniolikiniai laksto ir lyderiauja.
Žiūrėti...
2013-03-06
+6
Atsakyti
Butu tikrai rimtas EL (ar bent jau Eurocup) zaidejas jei butu siek tiek aukstesnis. Siuolaikiniam krepsiniui jis kaip PF per zemas o SF per letas. Žiūrėti...
2013-03-06
+11
Atsakyti
Juokingiausia kad cia tie Jordano ir Lebrono lygintojai apie Jordana tik is Youtube ir Wikipedijos zino... Žiūrėti...
2013-03-05
+10
Atsakyti
Nieko, isilos pamatysit. Paziurekit ka Kanteris praeitais metais veike? O Jonas uz ji tikrai talentingesnis. Uzsigaugins mesos truputi, gaus patirties ir bus rimtas centras.

O cia dabar varyti tai ant Jono tai ant Donato as isvis nematau prasmes. Uzaukit.
Žiūrėti...
2013-03-05
-4
Atsakyti
Tai likus 2 minutem gali atsilikineti 40 tasku bet jei rasi ka bauduot ir paskutines sekundes gerai sulosi dar gali laimet ant kokiu 16... Žiūrėti...
2013-03-05
+4
Atsakyti
boogaila kad sedo Dulkys.... o ncaa perspektyvus labai net atrode :/


Niekur jis nesedo, liko toks zaidejas koks buvo ir tiek. Kuo tau jis LABAI perspektyvus NCAA atrode? Kad prastam univere po 7pts rinko? Jeigu kiekviena NCAA zaideja kuris pelno po 7 taskus i europa kistum cia komandu neuztektu.
Žiūrėti...
2013-03-01
+11
Atsakyti
Almošį kartą daugelis komentatorių teisingai įžvelgė žalgirio pralaimėjimo priežastis... nematė jų tik mūsų gerbiamas plaza...Aš akcentuočiau svarbiausias: tai popo statymas prieš ukičių, jo perlaikymas įžaidėjo pozicijoje... nepatiko ir Javtoko „skrajojimas“ prie perimetro gaudant mažiukus...Iš to kyla klausimai treneriui... kodėl pabijota išleisti nors periodiškai lipkevičių prieš ukičių... kodėl nėra derinių išvedant popą prie tritaškio,.. jo metimų labiausiai trūko jei norėjome kiek nors žymiau atitrūkti... kodėl buvo per mažai pasitikima foote, kuris tikrai geriau atrodė ir už darjušą ir už robkę?.. pagaliau net tas pats mcgratas, mano galva, galėjo tapti slaptu ginklu, tiek ginantis prieš ukičių tiek tikslias metimais... ir dar klausimėlis... kur dingo greitos atakos? Žodžiu daug daug KODĖL...O šiaip tai teisingai pasakė Maironis... žalgiris top16 neparodė nieko naujo... pasiteisinimą turim... labai trūko Ibrahimo, bet ir jam esant jo potencinės galimybės buvo išnaudojamos nepilnai... naujasis įžaidėjas atvyko per vėlai... bet vėlgi klausimas... negi išseko plazos fantazija, negi negalima buvo rasti kitų sprendimų, ypač puolime?..


Taip taip, treneris durnas, tame esme. Zinoma, GAAAAL siek tiek pakenke zaidimui tai kad isvyko geriausiai besiginantis izaidejas kuris buvo startiniam 5 ir GAAAAL siek tiek geriausio kovotojo del kamuoliu trauma kenkia. Zinoma dar tos algos negavimas irgi nepadeda, bet vistik kalciausias yra treneris.

Tokie ekspertai geriau patyletu. Lengva pasakyti, va reikia deriniu popoviciui ir reikejo Lipkeviciu isleisti. Bet jeigu lipkevicius butu suda sumales pora ataku (kas tikrai tiketina), dabar tie patys ekspertai sukautu kad Plaza durnas kad pries PAO leidzia snarglius.

Gerai suzaidem, PAO nusileidom pora taskeliu kai komanda apibirejus ir be algu losia... Pagalvokit, nera pagrindinio izaidejo, nera Jankuno, Javtokas tik po traumos... Gerai Javtokas sako, lose kaip lygus su lygiais pries viena geriausiu EL komandu. Nera ko sakotis.
Žiūrėti...
2013-02-22
+51
Atsakyti
Kazkaip man cia galai nesueina. Skolos atseit didziausios o nauji zaidejai perkami. Kazkodel manau cia savivaldyne bando prie sienos priremti. Žiūrėti...
2013-02-11
-2
Atsakyti
Nieko cia per daug neprigalvosi kai salyje pustrecios rimtos komandos, o viena ju visa galva uz kitas geresne. Istikruju jeigu siais metais darytu kaip 99 ir Zalgiris lostu pries LKL "rinktine" vistiek Zalgiris islostu taip kad nera cia ko spekuliuoti kaip ir kodel vien tik Zalgiriniai starto penketuose. Idek Ada i bet kuria kita LKL komanda ir jis ten bus lyderis, taip pat su bet kuriuo kitu Zalgirio zaideju (isskyrus ryta).

Pagal mane apskritai tokios dienos nereikia bet aisku reklama - pinigai.
Žiūrėti...
2013-02-06
+1
Atsakyti
lozasbe rysio,galima pagalvot ,kad Lietuvoje tik viena krepsinio komanda.


Esme ne tame. Paprasciausiai lygis komandu ziauriai skiriasi, praktiskai bet kuris Zalgirio zaidejas paimtas i Prienus ar Siaulius butu ju lyderis. Prasciausi Zalgirio zaidejai yra jaunimas + Foote, jaunimas Siauliuose ir Prienuose jau irode savo, Kuzminskas pries pora metu lyderiavo, Adas irgi.

Zinoma cia nesamone nes dabar bus paprasciausiai Zalgiriui treniruote ir tiek, bet niekas nekaltas tik LKL kadangi bando dar kazkiek is reklamos uzsidirbti taip is krepsinio kazkokia parodija darydami.
Žiūrėti...
2013-02-05
+16
Atsakyti
Butu geras zmogus ir zinoma geras zaidejas jeigu ne ta jo idijotiska religija. Cia zinoma daug kas ant manes supyks kad toks netolerantiskas, bet jei ka as ir pries visas kitas. Nereikia dievo ir kazkokiu dievo (zmoniu parasytoje knygoje) taisykliu, kad butum geras zmogus. Žiūrėti...
2013-02-01
+3
Atsakyti
Gaila blyn Motiejuno, butu Houstans ji EL palikes dabar jis po 30 minuciu rimtoj komandoj zaistu ir kitais metais jau butu rimtas, patikimas zaidejas bet kurioj lygoj. O dabar "pratina" matot prie NBA, galetu rungtynes per NBATV ziuret it tas pats sudas butu. Žiūrėti...
2013-01-29
-23
Atsakyti
Sitas kazkada labai gerai NDBL atrode, pamenu kai paemem Woodsa o po to ji Efesas nupirko labai norejau kad Zalgiris O'Bryanta pabandytu paimti. Nors dabar forma atrodo ziauriai kritus, 10 tasku 6 reb NBDL nieko gero. Žiūrėti...
2013-01-29
+5
Atsakyti
HowardasDidelis stiprus tas Howardas bet silpnu kiausu... :/


Manau ne tame esme. Jo kontraktas tik iki metu pabaigos todel jam giliai px tie Lakersai, jeigu jis butu atejes ir komanda butu zaidusi kaip komanda, jis visai kitaip i komanda ziuretu. Juk Howardas zino koks jis yra zaidejas, Magicus pats vienas i finalus buvo nutempes, o cia atejo ir matot turi sokti pagal Kobes dudele nes jis didziausias verxas lygoje po 30 metimu metantis.

Garantuoju kad is komandos isemus Kobe rezultatai butu daug geresni. Sudetis pasakiska, teoriskai trukumu nera nei puolime nei gynyboj o losia visi susirauke. Kai i Heatus atejo Lebronas, Wade'as suprato kad atejo geresnis zaidejas ir teks zaidimu dalintis, tai pats ne karta sake, o va Kobe galvoja kad cia visi susirinko jam padeti o ne patys ziedus laimet.
Žiūrėti...
2013-01-24
+13
Atsakyti
1 2 3 4 5  »