http://www.nba-center.org/index.php?opti... pavyko rasti tik tokius,atsilieka nuo atliktu mainu. Matyt niekas nebekurs,nes praejo nemazas tarpas tarp rostu,lauks naujojo sezono :) Žiūrėti...
2012-08-20
-4
Atsakyti
Už Žalgirį! ;)Kaip visada Heat ir Lakers :)


Ir ka darysi,jei abi komandos susitiks finale? :D
Žiūrėti...
2012-08-19
-8
Atsakyti
ImprovBeje kur dinges Jogela?negi vel traumuotas?


Nemaisyk, siu metu U18 1994 metais gimusiu vaikinu. Jogela yra 1993 metu.
Žiūrėti...
2012-08-19
-3
Atsakyti
Pritariu. Anoniminiai komentatoriai arba trollina, arba kursto kitus vartotojus. Neuzsiregistruoja,jog per savo nesamoniu tirada negautu bano ir pns. Žiūrėti...
2012-08-18
+3
Atsakyti
TDaYlal123Nors Filadelfijos „76ers“ naujokas Andrew Bynumas yra laikomas vienu iš geriausiu NBA lygos vidurio puolėju, tačiau tai dar nereiškia, kad šį aukštaūgį gerbia kiti lygos žaidėjai.Anonimu norėjęs likti NBA žaidėjas žurnalistams prasitarė, kad 24 metų 213 cm ūgio „centras“ nesimėgauja krepšiniu, o rungtyniauja tik dėl milžiniškų pinigų.„Nemanau, kad A.Bynumas mėgsta žaisti krepšinį ar turi tam daug aistros. Jis rungtyniauja, nes šioje srityje yra talentingas ir gali uždirbti labai daug pinigų“, – kritikos Filadelfijos „76ers“ naujokui pažėrė NBA krepšininkas.Dar prieš persikeliant į „76ers“, žurnalistų paklaustas apie galimybę mainų būdu persikelti į kitą komandą A.Bynumas atsakė: „Bankai yra kiekviename mieste“.Per savo karjerą Los Andželo „Lakers“ klube vidurio puolėjas uždirbo maždaug 50 milijonų JAV dolerių. Kitą sezoną žaidėjo piniginę papildys 16,4 mln. JAV dolerių.______________________________________________________________Talento ir potencialo jam uztenka,taciau jam tikrai reikia susitvarkyti su galva ir elgesiu,jeigu nori tapti franchise zaideju. Nors matyt tos meiles krepsiniui ir su laiku neatsiras :)Prie to there's a bank in every city tikrai neverta kabintis.Jis nuo pat isdraftinimo pastoviai kisamas i mainus, zmogui jau atsibodo, metai is metu tai i ta keiciamas bus tai i kita, kiek galima.Sunkiu darbu ir uzsidegimu krepsiniui parode savo potenciala sezone ir vis tiek i mainus ikiso, ka jis dar turetu pasakyt?


Grynuolis15 katik pasake,ka norejau pasakyti. Reikia suprasti,kad NBA visu pirma verslas ir visus asmeniskumus, bei sentimentus reikia padeti i sali.

Kai Kupchak'as pasake Brownui,jog jis ismaine Bynum i Howardas, Brown'as priejo ir apkabino Mitch'a. Is to as darau prielaida,jog Bynumas nebuvo tas komandos zmogus,kuris burtu gera atmosfera aplink save ir butu itin gerbiamas kitu komandos zaideju (kas turetu buti,esant vienam is komandos lyderiu). Man labiau panasu,jog LA organizacijai ir zaidejams rubineje nelabai pritruks Andrew,kaip pvz. truksta Lamar'o.
Žiūrėti...
2012-08-16
-11
Atsakyti
Nors Filadelfijos „76ers“ naujokas Andrew Bynumas yra laikomas vienu iš geriausiu NBA lygos vidurio puolėju, tačiau tai dar nereiškia, kad šį aukštaūgį gerbia kiti lygos žaidėjai.

Anonimu norėjęs likti NBA žaidėjas žurnalistams prasitarė, kad 24 metų 213 cm ūgio „centras“ nesimėgauja krepšiniu, o rungtyniauja tik dėl milžiniškų pinigų.

„Nemanau, kad A.Bynumas mėgsta žaisti krepšinį ar turi tam daug aistros. Jis rungtyniauja, nes šioje srityje yra talentingas ir gali uždirbti labai daug pinigų“, – kritikos Filadelfijos „76ers“ naujokui pažėrė NBA krepšininkas.

Dar prieš persikeliant į „76ers“, žurnalistų paklaustas apie galimybę mainų būdu persikelti į kitą komandą A.Bynumas atsakė: „Bankai yra kiekviename mieste“.

Per savo karjerą Los Andželo „Lakers“ klube vidurio puolėjas uždirbo maždaug 50 milijonų JAV dolerių. Kitą sezoną žaidėjo piniginę papildys 16,4 mln. JAV dolerių.

______________________________________________________________

Talento ir potencialo jam uztenka,taciau jam tikrai reikia susitvarkyti su galva ir elgesiu,jeigu nori tapti franchise zaideju. Nors matyt tos meiles krepsiniui ir su laiku neatsiras :)
Žiūrėti...
2012-08-16
-12
Atsakyti
SWAT093Vistiek ziedo nelaimes :D kol heat tures tokia sudeti, pasistiprine allen ir lewis dbr heatg turi tai ko truko, geru snaiperiu :)


"Truko geru snaiperiu"... As be zodziu..Toks "Heat" "fanas" ir esi :D Tau Jones, Chalmers,Miller ir Battier, kuris praktiskai per finalus nepramete, pavardes nieko nesako? Ko Heatam truksta(o) tai centro,taciau pasirodo,jog jie pilnai gali zaisti ir be jo.Stumdami LBJ i PF,o Bosh i C.
Žiūrėti...
2012-08-15
-1
Atsakyti
His_Airness. Vienintelis zmogus BN'e, kurio komentarus visada galima skaityti. Kuris tikrai nusimano apie krepsini ir raso pilnai argumentuotus komentarus,+ gana objektyvus. Žiūrėti...
2012-08-12
-16
Atsakyti
LBJ gal geriausias zaidimo producer'is,taciau kalbant apie geriausia tasku darytoja,no doubt - Durantula. Sick,grazu ziureti kaip lieja jis. Žiūrėti...
2012-08-12
+4
Atsakyti
SWAT093Anonimaspizda majamiui dabar jegaNebejuokink :DDDDDDDD KA jie padarys majamiui??? ogi nieko, Allen uzmetys Lolus :D


Lolus? LOL, laughing out loud'us? Stay in school..
Žiūrėti...
2012-08-11
+6
Atsakyti
Ežere?!?!?!?!?!?P.S. NBA salary Cap kitam sezone yra 58.044, o prabangos mokestis skaiciuojamas nuo 70.307 USD, kai tuo tarpu Lakers pasiryze isleist 97+, reiskia dar apie 30 milu tures moket prabangos mokesciu... Tokius pinigus isleidziant ir nelaimejus nusisaut belieka


Taciau pamirsti kokia dar reklama atnes Howardo atvykimas. Jau dabar panasus burbulas ispustas kaip ir Miamio Big 3 susikurimas. Kad ir isleis apie 100mln algoms,taciau manau reklamos,tv kontraktu,maikuciu ir kito marketingo deka viskas gerokai atsipirks.
Žiūrėti...
2012-08-11
+6
Atsakyti
D_Flasho Barnes lieka?


Na Barnes buvo FA,taciau ziuriu,jog rosteri jis net nera pazymetas kaip FA. Galbut nusprende nebepratesti http://www.nba.com/lakers/roster/2012
Žiūrėti...
2012-08-11
-26
Atsakyti
REGGIE30lal123Durant PF? :DD is jo toks pats PF,kaip is Love SF. Nejuokink,kaip ji galima po kasiu statyti? Tai kas,jog ugis ~2.10,taciau nugara nemoka zaisti visiskai.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt6 ft 9 in (2.06 m) - Rokai biški per daug Durantui davei ūgio;D


http://www.basketballheaven.com/blog/ima... Gasolio ugis yra 216,kaip atrodo salia vienas kito.
Žiūrėti...
2012-08-11
-15
Atsakyti
SWAT093Ir isvis LAL visitek nelaimes ziedu, kad ir gavo Howarda, taciau heat vistiek laimes, Allen,Lewis uzmetys trajakais ir baigta :D Jei lal daeis iki finalo tai gaus ten, nes Nash neuzdengs wade arba allen, kobe neuzdengs james, lewis primetys per pasaulio gryba, bosh jei ismoks gintis sustabdys gasoli, o howard 1 nieko nepadarys.


"nes Nash neuzdengs wade arba allen, kobe neuzdengs james" Nash'as dengs Wade,Kobe dengs James,no shit bro. Pasirodei koks esi ekspertas visu grazumu.
Žiūrėti...
2012-08-10
+3
Atsakyti
neptuno nefanaskrc magic atidave Howarda ir gavo kruva lovonu. kokia prasme? galejo ka nors geresnio gauti kad ir tapati bynuma kuris i filadelfija iskeliavo :D


Tokia ir prasme,jog butu like ant ledo. Howardas tikrai nebutu prateses sutarties,dabar bent kazkiek zaideju gavo.
Žiūrėti...
2012-08-10
+16
Atsakyti
Tomas123lal123Tomas123Gal pirmą kartą istorijoje NBA komandos startiniame penkete bus du lietuviai? Būtų super.Per pirmaji savo sezona Jonas isstums is startinio ar tai Davis,Johnson, Bargnani? Vargiai.Amir Johnson nieko įpatingo. Silpnokas vidutiniokas, Bargnani kaip centras yra niekam tikęs. Jis PF savanaudiškai renkantis taškus. Ed Davis ne ką stipresnis už Amir Johnson. Jeigu ne šį sezoną, tai kitą Jonas garantuotai bus starte.


O Jonas siuo metu kazka ispudingo demonstruoja? Nedominuoja,net Europoje (Ka cia padaro atvyke is NBA vidutiniokai). Nusiimk rozinius akinius,dabar Jonas nera toks geras zaidejas,daug kur nespeja,daug klaidu gynyboje. Raptors pasieme Jona kaip projekta, tikisi viena diena is jo padaryta galinga zaideja,taciau dabar jis tik perspektyvus ir daugiau niekas. Manau Jono laukia toks pat pirmas sezonas kaip ir Kanterio,nors duok Dieve,jog jam pasisektu :)
Žiūrėti...
2012-07-26
-9
Atsakyti
to lal123o tau sako kad butinai sy sezona?


Straipsnis apie pasiruosima ateinanciam sezonui. Beje,jeigu Linas neisgaus daugiau stabilumo,sunkiai ir ji matysime starte,taciau linkiu musu tautieciams ko didziausios sekmes.
Žiūrėti...
2012-07-26
+10
Atsakyti
Tomas123Gal pirmą kartą istorijoje NBA komandos startiniame penkete bus du lietuviai? Būtų super.


Per pirmaji savo sezona Jonas isstums is startinio ar tai Davis,Johnson, Bargnani? Vargiai.
Žiūrėti...
2012-07-26
-2
Atsakyti
ASTto lal123Bet vienuose finaluose, nepamenu tiksliai ar 09, ar 10, man atrodo 10, naudingiausias buvo Gasolis ir tik todel, kad Kobe yra Kobe jis gavo finals MVP. Cia ne siaip issigalvojau, juk buvo daug kalbu, nes statistika Gasolio td buvo ispudinga. O Kobe daznai siek tiek grybaudavo. Jei galvoji, kad esu Kobes hateris ir todel taip sakau, tai klysti, nelaikau jo taip aukstai kaip jo fanai ir nelyginu su Jordanu, bet ir neneigiu jo talento.Del Howardo, tai Lakeriam butu nerealu, bet nerandu priezasciu kam Bynum pratesti sutarti ir keltis i Cavaliers. Rytai ateinanciu metu bus lb stiprus ir patekti i finala nebus sansu, ypac su Cavaliers organizacija. Juk buvo pasirode gandu, kad trisaliai galimi su Rockets. Ten jau matyciau daugiau prasmes keltis Bynumui. Treneris, kuris pats buves geras aukstaugis ir db statantis zaidima ant ju, Lin nors ir klaidu maisas, bet jam tik 23 ir jis ne amerikieciu mentaliteto, jam svarbiausia komanda, daug geru naujoku (ziurint kurios ismainytu), bet jei pasiliktu Motiejuna ir Lamb, nepamirskim Parson, dar Martino, tai bent penketas, tai tikrai perspektyvu i ateiti turetu.


Geresnis ;DDDD Zmogau, pries pradedamas gincytis, pamegink atsiverst statistikos protokola.

NBA Finals 09: Kobe 32.4 ppg, 7.4 apg, 5.6 rebs, 1.4 block, 1,4 stl Gasol 18.6 ppg, 2.2 apg, 9.2 rebs, 1.8 block, 1 stl

NBA Finals 10: Kobe 28.6 ppg, 3.9 apg, 8 rebs, 0.71 block, 2.14 stl. Gasol 18.6 ppg, 3.7 apg, 11rebs, 2.57 block, 0.71 stl.

Get your facts straight.
Žiūrėti...
2012-07-19
-4
Atsakyti
Chicago BullsWadeToJamesNa Lakers taptu labai rimtu varžovu Heatam dėl čempiono titulo su Howardu. Tikrai įspūdinga sudėtisPG Steve NashSG Kobe BryantSF Metta World PeacePF Pau GasolC. Dwight HowardGaliu pasakyt, kad man kaip Heat fanui, tikrai atrodo grėsminga sudėtis tokia.Ir net šiurpas pereina kai pagalvoji apie pick'n'roll Nash+Howard...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltnejuokink, kol Kobe bus komandoj tol Lakers nelaimes ziedo ir galit neverkt Lakers fanai ir pagaliau nusimkit rozinius akinius, nes tik per Kobe Lakers skesdavo, jei nepagerins taiklumo Kobe tai net manau, kad klubas gali atsisakyt sutarty pratest kai si baiksis, o kadangi dar Kobe ir vienas is didziausiu jei nedidziausiu siuo metu krepsininku tai kamuolio Howardas gaus tik nusemus is po kasiu, Nash aisku kamuoly sers Kobei


"kol Kobe komandoj tai Lakers nelaimes ziedo" - gaila tokiu kaip tu,gali priminti kai LA laimejo 09 ir 10 sezona, kartais ne Kobe buvo finalu MVP ir didziausia figura komandoje? "Nes tik per Kobe Lakers skesdavo" - su siuo tavo teiginiu sutiksiu dalinai. Buvo rungtyniu kai tikrai Kobe ballhogino kamuoli ir puse situaciju turejo elgtis kitaip, bet dekim per PO jis vienintelis stengesi,kol LA sezono atradimas Bynumas krapstesi nosi aiksteleje ir zaide be jokios ugneles,o Gasolis velniai zino ka veike.

Kas del Howardo tai tikrai manau butu zymiai geriau nei Bynum'as, kodel? Nors efektyvumu Bynum'as neatsilieka,taciau Howard'as turi tai ko LA jau senai reikejo - atletiskuma. Visi analitikai jau senai snekejo,jog reiketu svieziu koju LA,Lakers zaidimu pasyvus,kadangi Kobei nebe jo jaunos dieneles, Pau ir Bynum niekad nepasizymejo atletiskumu. Todel Howard'as inestu nauju,teigiamu veju komandoje, to pasekoje paivairetu zaidimas ir LA taptu tik geresne komanda.
Žiūrėti...
2012-07-19
+7
Atsakyti
«  1 2 3 4 5 6 7 8  »