Gia_soutfu -83 :D :D :D


Saunuolis, is antro karto sugebejai skaiciu nukopijuot.
Žiūrėti...
2014-08-28
+4
Atsakyti
Noelis bus geriausias naujokas. Žiūrėti...
2014-08-18
-8
Atsakyti
Mesos tai gerai priauges. Maladec Žiūrėti...
2014-07-24
-4
Atsakyti
Nesutinku kad House buvo geriausias lr legionierius,as manau kad eidsonas buvo geriausias. Juk su juo ir nukeliavo toliausiai - kaip sakant darbai kalba patys uz save ;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2014-06-23
Atsakyti
Manau jei jis ir ateis i Heatus tai vietoj Bosho, 4 tasku masinos jiem nereikia, jei butu imamas rimtas papildymas tai reiktu jegos po krepsiu o ne antro, prastesnio LJ. Žiūrėti...
2014-06-12
+4
Atsakyti
Mizunohahao tai prischologija ne krepsinio dalis? :) matos, nelabai ka ismanai. Gali but achujienas metikas, zaidejas, bet jei kiausiniu neturesi, tai nieko daug ir nepasieksi. Jei komandoj skystalai, tai ja vadinti pajegesne uz kazka, tai... :))Tai vat pats arba neišmanai, arba "dūrą įjungęs" rašinėji. Visa ta serija buvo kurioziška. Prastas teisėjavimas (skirtingai, nei jūs, niekad nekaltinu teiėjų švilpiant į vieną pusę). Tokių patyrusių žaidėjų kaip Songaila ir Cook'as skystalais vadint per įžūlu būtų. Jei per kelis praeitus finalus turėjot geresnę sudėtį, logiška, kad laimėjot. Šiais metais kita situacija. O sėkmė toks slidus dalykas.


cookas per pusfinalio serija imetantis ten vidutiniskai po 2 taskus, ne skystalas? :D aisku nesakau, kad jis blogas zaidejas. Svilpimas buvo blogas ? cmon :D cia dar rytui pasiseke, kad 1 laimejo, kai gale istrauke po Cizausko ispudingu driblingu, o tai serija galejo ir dar skaudziau pasibaigt.

bet ka cia diskutuot, jei eurolygoj nuo visu gaves , eurocupe iskrites anksti buvo aukstinamas kaip negincijamas favoritas.

As asmeniskai maniau jog mazdaug 50/50 bus ir neklydau.
Žiūrėti...
2014-06-05
-1
Atsakyti
MizunohahaNa jei zalgiris su neptunu tamposi, tai rytas ju nepraeitu, juk zalgirio nepraejo, ar ne taip? :)Pralošta ne dėl ž pajėgumo, o dėl pačių psichologinių problemų (netaiklūs baudos metimai ir t.t.). Čia, aišku, Lietuvos Ryto problemos. Jei taip žaistų, kaip su ž pusfinalį, ir Dzūkijai galima pralošt.


o tai prischologija ne krepsinio dalis? :) matos, nelabai ka ismanai. Gali but achujienas metikas, zaidejas, bet jei kiausiniu neturesi, tai nieko daug ir nepasieksi. Jei komandoj skystalai, tai ja vadinti pajegesne uz kazka, tai... :))
Žiūrėti...
2014-06-05
+2
Atsakyti
Mizunohahamizuno svx, kaip sekas?Kokie komentatoriai ž fanai, tokie ir komentarai jiems. O šiaip dėl pajėgumo, tai nuomonė nekažką pasikeitė. Kažkiek geriau žaidžiat prie krapiko, bet ir tai... Tampotės su Neptūnu.


Na jei zalgiris su neptunu tamposi, tai rytas ju nepraeitu, juk zalgirio nepraejo, ar ne taip? :)
Žiūrėti...
2014-06-05
Atsakyti
mizuno svx, kaip sekas?

Mizuno

Ant popieriaus, balvone. Skaityt nemoki? ZK ant popieriaus isvis atrodo nedaugiau, nei 4 komanda, todel pagal ideja ir turetu toj vietoj likt. Tie patys Siauliai gerokai stipresni uz zk. Gaila, kad nusilpo Pieno Zvaigzdes, nes zk like ketvirti neturetu jokiu sansu pries juos ir butu isspirti jau 1/4

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/vartotojai/nama...
Žiūrėti...
2014-06-05
-1
Atsakyti
JD
Markasz Gavot fiba draudimą tai vistiek nieko jau nepaimsit, taigi galit ruoštis su jaunimu kapotis lkle dėl išlikimo--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tu rimtai durnas ar jau peremei lasaros trolinimo stiliu? Mazai si sezona prisnekejote kad Zalgiris vos ketvirtas visame LKle ir dabar tik zais del bronzos? Dabar jau Zalgiris zais del islikimo LKLe? Jau visai protelis nuvaziavo po eilinio tragisko sezono?
Žiūrėti...
2014-06-02
+10
Atsakyti
Grazu ziureti kaip vartosi gandoniniai vainausku projektelio durneliai. Dar vienas dvesiancio projektelio apgailetinas sezonas. Komuniagu laikrascio suka apsisiko visur kur tik imanoma, Eurolygos absoliuti patranku mesa, kuri sugebejo nusiristi i pati dugna. Visa sezona raudonosios atmatos kelesi pries Zalgiri, bet eilini syki buvo nuleisti. Kiekviename sezone duchai aiskina kaip jie laimes pries Zalgiri tai siemet gavo su kaupu kai buvo ismesti per borta pusfinalye. Raudonzalupiu visas gyvenimas tik ir praeina svajonese, sezonas baigesi, dabar ir vel laukit naujo sezono, krepsinio parodijos fanatikai. Žiūrėti...
2014-06-02
-3
Atsakyti
lemmiwinks
Ne, B licenziją (dalyvavimą metams) gaus geriausiai pasirodęs Rusijos klubas. Žiūrėti...
2014-05-21
-5
Atsakyti
Adas
2014-05-14
Atsakyti
asas
Verkia kaip mergiote

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2014-05-07
-4
Atsakyti
Si
Žmogus mandagiai atsakinėjo i klausimus o jum 'prašosi' i rinktine. Koks žaidėjas atsakytų 'ne' ? Būtent del tu visu vardu, žinomu aukstaugiu, Antanas yra neivertintas taip kiek jis yra is tikrųjų vertas. Kavaliauskas nėra tokia populiari pavarde kaip pvz Javtokas, bet nereiškia kad zaidimo kokybe yra prastesnė. Linkiu abiau visiem atsimerkti ir būti ne tokiem kritiskiem.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2014-03-25
+4
Atsakyti
justelis91ATASKAU GUDAITIS PJAUS GRYBA KONKRETU, DEDAM LIKE KAD MANO TAIP PAT


grybu likai
Žiūrėti...
2014-03-20
-20
Atsakyti
Dar per anksti tam ulanovui, tegu dar kita sezona pavaro Neptune ir bus zjbs Žiūrėti...
2014-03-18
-8
Atsakyti
kaip kad Popas kazkada dainavo : Hey, Hey, Hey sveikinaaamm ryyytaaa ! Žiūrėti...
2014-03-12
-9
Atsakyti
1
domse99- nervingas nebutinai del itemptum, buna, kad tiesiog varzovai vieni kitus provokuoja, gal teisejai pora kartu susvilpia ne tai, ka reikia ir viskas susideda ;) Žiūrėti...
2013-12-17
-1
Atsakyti
Stebina Seibucio zaidimas. Po tokio alinancio eurociampo vis dar demonstruot puikia forma yra ispudinga.. Tik ar ilgai temps? Žiūrėti...
2013-10-18
+1
Atsakyti
1 2 3 4 5  »