:-/
.. teisingai, galima suprasti Sara, uzstoja , bei saugo savo zaidejus,taip ir turi buti. Bet Skucas yra tikras kovotojas, tokiu daugiau reikia LT krepsinyje, bei netikiu, juk jis noretu kokiam priesininko zaidejui sveikatai pakenkti... Žiūrėti...
2018-06-10
+4
Atsakyti
vid
Efes nustebino Žiūrėti...
2018-04-05
-3
Atsakyti
Tai tada visa amerika reikia uzdrausti
Nes ten porno biznis valdo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2018-02-21
-2
Atsakyti
duobe
Malačius Čeponis! Ir bajeriai jo man asmeniškai geri. Varyk taip toliau Vaidai!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2018-02-20
-3
Atsakyti
trol
Tai čia 110% pasaulio gyventojų reiškia žiūrėjo, neblogai. Nes pasaulyje 7 milijonai žmonių gyvena. Žiūrėti...
2018-02-20
+11
Atsakyti
Edvis
Baliai out

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2018-02-15
-16
Atsakyti
Andre
Meras yra tokio pacio lygio kaip dauguma Neptuno sirgaliu, dar tikrai labai nesubrendes. Sekmes klubui augti. Žiūrėti...
2018-02-14
-6
Atsakyti
Andre
Is kokio medzio komentatoriai iskrite? Manau labai auksto..... Žiūrėti...
2018-02-12
+1
Atsakyti
Anonas
Per daug susireikšmina. Nu išeitų ir ką. Paimtų kitą komandą į jų vietą. Lyga dėl to labai nenukentėtų. O pati komanda būtų išbraukta iš krepšinio žemėlapio. Žiūrėti...
2018-02-09
-1
Atsakyti
Anonas
Kuo toliau žiūri, tuo daugiau pavardžių atrandi. Luis Scola, Hamed Haddadi, Terrence Jones... Žiūrėti...
2018-02-06
+3
Atsakyti
Anonas
Dėl Weems suklydęs būsiu, meta virš 30 taškų. Pataikiau žiūrėt ant rungtynių, kai grybavo visiškai.

Anyway, Motiejūnui tenka žaist prieš tokius kaip Raduljica, Tyler Hansbrough, Andrew Nicholson, Jared Sullinger, J.J. Hickson, Brandon Bass, Bourousis... Čia NBA lygio žaidėjai. Jei ne NBA, tai bent jau Eurolygoj visi būtų žvaigždės. Yra ten ką veikti toj Kinijoj.
Žiūrėti...
2018-02-06
Atsakyti
Anonas
Esu žiūrėjęs kelias varžybas. Ir nors lygis ten tikrai nėra pats aukščiausias - negali sakyti, kad ten nėra ką veikt. Žaidimas greitas, reik greit sprendimus priimti. Visiškai be galvos irgi negali lošti, nes net ir kinai sugeba laiku sudvigubint. Kai pasižiūri, kaip toje pačioje lygoje sekasi, kad ir tam pačiam Weems ar Borusiui (nesiseka, jei ką, nepažaidžia jie ten), tai supranti, kad reikia ir ten žaist. Patys taškai nesusimeta. Žiūrėti...
2018-02-06
+3
Atsakyti
Anonas
Anksčiau apskritai buvo iš esmės dvi komandos tik - Lakers ir Celtics. Kitos tik dėl vaizdo. Tai sakykit, ką norit, bet dabartinė NBA man labai patinka.

Kai Spurs eilę metų eina kaip viena stipriausių komandų dėl geros vadybos ir sugebėjimo surast žaidėjus.

Kai Warriors iššoko į viršų visiškai reformavę krepšinį, kur PF žaidžia įžaidėju, o snaiperiai mėto lempas belekokiu procentu. Nerealus krepšinis pas juos, tik žavėtis galima.

Visa Lebrono era tiek Cavs, tiek Miami komandoje. Suformuotas Big 3 Majamyje. Ir dabar matom, kaip sensta žaidėjai (Lebronas, Wade), bet žmonės kažkodėl vis dar tikisi tų pačių rezultatų.

Celtics apskritai yra nuostabūs. Visų pirmiausiai pasiėmė Garnett ir Allen. Laimėjo žiedus. Ir dar nevisiškai nusenusius, suprasdami, kad nėr kito kelio, išmainė visus. Ir matom dabar, kad komanda turi nerealų potencialą, du jaunus žvėrius (Tatum, Brown) ir viskas dėl superinės vadybos.

Irving istorija. Kai įrodinėja, kad yra geras ir be Lebrono.

Sugriuvusi Thunder.

Raptors pakilimas nuo trečiarūšės komandos iki vienos Rytų konferencijos lyderių. Ir visa tai Valančiūnui esant komandoje.

Rockets sugebėjimas pastatyt žaidimą ant dviejų kuriančių žaidėjų (Paul ir Harden).

Timberwolves pokyčiai ir ambicijos.

Sakykit ką norit - dabartinė NBA yra nuostabi. Dar prieš sezoną visi kalbėjo, kad rytuose Cavs neturės vėl konkurentų. Matom, kad ta konkurencija yra žymiai didesnė, nei kad atrodo iš pirmo žvilgsnio. Ta pati Warriors nėra tokia jau visiškai nepažeidžiama, nors ir aiški favoritė.

Daug įdomiau, nei žiūrėti tik į Lakers ir Celtics.
Žiūrėti...
2018-02-06
-1
Atsakyti
Anonas
Vėl čia prieis komentatorių, kurie sakys, kad pas kinus ten nėra ką veikt. Bet išsiplaukit galvas...

Motiejūnas stabiliai žaidžia po 35 ir daugiau minučių, be traumų. Įmeta daug taškų, renka kamuolius, pradėjo ir asistų labai solidžius skaičius demonstruot. Tikrai žmogus pajautė vėl žaidimo ritmą iš naujo, sėdėdamas ant suolo NBA to nepadarysi. Svarbiausia, kad sveikas yra. Visa kita jo rankose. Nenustebčiau, jei grįžtų kitam sezonui ar vėliau į Eurolygą sulošt ir būtų solidus žaidėjas. NBA tikriausiai nebelabai šviečia. Bet koks skirtumas - kai atrodė, kad jau karjera apskritai neaišku kaip eis toliau dėl tų neaiškių traumų, jis įrodinėja, kad gali žaisti.
Žiūrėti...
2018-02-06
Atsakyti
Uncle
Old news Žiūrėti...
2018-02-02
+10
Atsakyti
tonis
Zaidejai yra priprate prie to rekimo, nes nuo mazu dienu ant ju daugiau ar maziau visi treneriai rekia. O del pliaukstelejimo tai Saras irgi arteja prie to.. Tuopanas pirmas eilej. Žiūrėti...
2018-01-29
+3
Atsakyti
Jou
Kai neturi ka veikti ir reikia isisavinti biudzeto pinigus tai tuomet sugalvoji road show po platuji pasauli - idomu i kinija pas d-mo uzsuks? Aisku paskui dar ir i milana pas nr. 1 izaideja ant lietuvos aplankyti. O fotkino manau spokas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2018-01-26
-3
Atsakyti
Tonikas
Pamenu kaip dabar kad Bosas girtas prizadejo. O del to skolu dengimo Navikauskas tegul pasaku neseka. Po premjos gavimo buvo nupirktas Lorensas Woodsas. Skolos kaip buvo taip buvo. Gal kazkiek ir sumazejo, bet nereikia pamirst iki ko buvo davestas zalgiris valdant Navikauskui. Žiūrėti...
2018-01-24
Atsakyti
Geros naujienos
Petrausko dienos suskaičiuotos Žiūrėti...
2018-01-07
Atsakyti
To djgaffer
Lavar'as minėjo, kad kultūrą pasilikit sau Žiūrėti...
2018-01-06
-8
Atsakyti
1 2 3 4 5  »