DudlikuiGali pabučiuoti man šiknon.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Galiu!
Žiūrėti...
2015-12-16
-1
Atsakyti
DRose'uiTu saves geriau ziurek,kad taves pacio kas nors nepasiimtu,kai pasilenksi...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ale kaip jautriai sureagavai į prognozę žmogaus.
Žiūrėti...
2015-12-16
+4
Atsakyti
Rasykit visihttps://www.facebook.com/dejan.milosavlj...


Nu dabar nusileisk iki jo lygio ir ragink kitus jam terorizuojančias žinutes rašyt. Gal galvoji, kad didvyriškai gini kažką, bet išties lygiai toks pat marozas tampi, kai prašai visų jam rašinėt kerštaujant už nežinia ką.
Žiūrėti...
2015-09-19
-3
Atsakyti
sauliusTelevizijos ziurovai tikisi kad pagrindinis trnsliacijos rezisorius LILIJA bus tradicines lytines orentacijos ir parodis per petraukeles merginu sokius, one taip kajp Rygoje tik krepsininku kojas ir uzpakalius ir besibuciuojancius vyrus.


Tai kad nedaug tokių neužtikrintų savo seksualine orientacija kaip tamsta. Nemanau, kad labai aktualus čia "skundas". Ar čia baimė susigundyti pamačius, ar kaip yra?
Žiūrėti...
2015-09-12
+5
Atsakyti
isleido100M, sutaupys 60K per metus. ekonomija :P bet zinoma grazu kai turi saibu taip taskytis


Vien iš apšvietimo sutaupys tiek, ne apskritai. O šiaip atnaujint turimas technologijas visada reikia, kad sutrauktum investitorius, rėmėjus ir neatsiliktum nuo kitų komandų arenų, tai nelabai suprantu, kur čia pinigų taškymas būtų.
Žiūrėti...
2015-09-03
-2
Atsakyti
Nu bet reikia, chebra, būt ypatingai užsiraukusiu žmogum, kad nesuprastumėt, jog bajeriuoja bičas. O dabar "tuštybė, mažvaikis", dar kažkas... Atsipalaiduokit truputį nors kartą gyvenime, nepriimkit visko tik tiesiogiai ir tik rimtai. Žiūrėti...
2015-08-23
-1
Atsakyti
as tai imciaunumeri 23. Ir tikrai ne del jordano ar lebrono, tiesiog mano megstamas nr


Gerai, kad pasiteisinai dėl numerio. Jau buvom visi sunerimę.
Žiūrėti...
2015-07-28
Atsakyti