Už Žalgirį! ;)Zalgiriui kaip visada geras sezonas nusimato :)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Neptūnui viena dvi pergalės VTB blogai, o jau Žalgiriui viena dvi pergalės Eurolygoje gerai? O jei sakai, kad sezonas kaip visada Žalgiriui nusimato, tada labai gaila Žalgirio :)
Žiūrėti...
2012-08-12
+4
Atsakyti
savasPagyvensim pamatysim kaip Neptunui seksis kita sezona, bet nesitikiu stebuklu mano galva geriausia ka jie gali tai rimtai pakovoti del LKL apdovanojimu tikslaiu trecios vietos, o VTB jei gerai seksis iskovos viena kita pergale del garbes.


Viskas ką tu pasakei, jog pasiektų yra labai puiku. Tu ką nori pasakyt 3 vieta LKL kas čia tėra? Reikės ir dėl jos kovot. O dėl VTB, Neptūnui tai tik pirmi metai toje lygoje, tarp milijoninius biudžetus turinčių klubų. Tu ką, tikies visus juos įveikt? Viena dvi pergalės jau būtų oho pasiekimas.

O tas už Žalgirį kur parašė, tai kam nusimato geras sezonas? Žalgiriui?
Žiūrėti...
2012-08-12
-7
Atsakyti
...na tokiais mainais manau Lakers nsuviltu, nes Gasolis kolkas geresnis iz Harringtona ir plius Kobe yra sakes, kad kol jis zais Lakers tok Gasolis nebus ismainytas, Magic ilsostu neblogai, bet Nuggets geriausiai islostu gaut gera centra ir dar puolej.


Kokį dar centrą ir puolėją Nuggets? Išmok skaityt. Bynum'as juk į 76ers..
Žiūrėti...
2012-08-09
-3
Atsakyti
KemzūraKą Paulas dengia, tave? tave? O gal TAVE???


Šitas ir man užstrigo atmintyje. Ar taip gali sakyt treneris?
Žiūrėti...
2012-08-09
Atsakyti
RYŽAKToronto biberis waflanciunas duos naudos nors per vienas varzybas? gal suzais nors pries tunisa?siaip tai jau geda ziureti i ta NBA number 5


gėda žiūrėt, kai tik 8 minutes tik žaisti gauna. Kas yra Kemzūrai, nepatinka Valandčiūnas ar juoda katė perbėgo tarp jų?
Žiūrėti...
2012-08-04
-10
Atsakyti
salemPetrovičiusNa va, Gailius jau pas mus, kaip kad ir sakiau:) http://www.basketnews.lt/news-52737-nept...Vasylius taip pat bus, pamatysit ir tai :)Dėl Andriuškevičiaus taip pat yra domimasi, derimasi, tačiau jis spakainas yra, kaina nemaža :) Nors ir nenorėčiau jo, geriau juodčkį perpus pigiau ir geresnis už jį būtų :)O aš visai norėčiau Andriuškecvičiaus. Neįdomu kai penki juočkiai aikštėj bėgioja. O ir Martynas nėra toks prastas, kaip kiti įsivaizduoja. 2010-11 m. Alikantėj žaisdamas metė po 8 taškus ir po 5,5 kamuolio nusiimdavo, tai kaip žaidžiant Ispanijoj tikrai neprastas rezultatas. Į praeitus metus Graikijoje nereikėtų labai žiūrėt, nes mažai žaidė dėl nugaros skausmų. Šiuo metu sveiksta po operacijos ir galės žaist atiduodamas save visu 100 procentų.Vien jo ūgis, 218 daug ką reiškia. Andriuškevičiui centruojant, o kraštu žaidžiant Johnsonui arba Mikalauskui, būtų kaip LKL'ui labai galinga priekinė linija. Net ir Žalgiriui ar Rytui tektų gerai paprakaituot.


Na ai6šku visada maloniau, kai komandoje kuo daugiau lietuvių, tačiau jo kaina - na sakykime biški išpūsta. Aš tai turėjau omenyje, kad pigesnis juodčkis darytų tiek pat kiek jis :)
Žiūrėti...
2012-08-03
+3
Atsakyti
justas987kas naujo del Arturo Gudaicio?http://www.balticplayers.com/zaidejai/83...ar paims Neptunas Ji i pgrnd sudeti ar ne?


Juk Gudaitis priklauso Žalgiriui :)
Žiūrėti...
2012-08-02
-9
Atsakyti
KLPidomu, o kaip situacija su Mikalausku? vyksta dar derybos, ar jau Laurynas ieškosi kitos komandos?


Derybos vyksta, manoma, kad liks jis čia, nebent kas tikrai labai labai gerą pasiūlymą jam duos :)
Žiūrėti...
2012-08-02
+9
Atsakyti
Na va, Gailius jau pas mus, kaip kad ir sakiau:) http://www.basketnews.lt/news-52737-nept...

Vasylius taip pat bus, pamatysit ir tai :)

Dėl Andriuškevičiaus taip pat yra domimasi, derimasi, tačiau jis spakainas yra, kaina nemaža :) Nors ir nenorėčiau jo, geriau juodčkį perpus pigiau ir geresnis už jį būtų :)
Žiūrėti...
2012-08-02
+4
Atsakyti
alabamakaip mozas minejo zingsnis atgal,o gal net suolis,nezinau kuom jis buvo suviliotas bet abejoju jo galimybe auksciau ukrainos lygio.klaipedieciai negalvokit nestumiu ant jusu komandos,bet komplektacija tikrai nesviecia bronzos,na paimsit jus dar vosyliu,kad ir mikalauska jai pavyks ir viskas komanda sukomplektuota,tik tos pavardes lkl viduri ir siekia,bet kuriuo atveju sekmes


Jums su prastesniais žaidėjais pavykdavo, mums su geresniais nepavyks. Gal užteks čia verkt, kad kiti klubai kažko siekia?:)

Paneikit, kad jūs su blogesniais žaidėjais bronzą ėmėt.
Žiūrėti...
2012-07-31
-2
Atsakyti
@ toEiti į aukstesni lygi kaip pavyzdziui Cam Long į Prancuzijos vicecempionu Le Mano kluba, kuris dalyvaus Eurolygos atrankoj, o cia yra zingsnis atgal.


Pasakei ir prisnigo. Turbūt krepšininkai ateina pas komandas ir pasako - aš žaisiu pas jus. Kur pasiūlo ten ir eina, renkas iš pasiūlymų :)
Žiūrėti...
2012-07-30
-15
Atsakyti
LKLŽingsnis atgal Rashaun'ui eiti į žemesnę vietą LKL užėmisią komandą. Kas iš to, kad yra galimybė žaisti VTB jei ten jo komandą spardys rusų klubai kaip patrankų mėsą.


Spardys ar ne, mes pamatysim, bent jau galimybę dalyvaut turi, o ką Šiauliai, iš kurių jis perėjo? Ogi nieko, šūdų baladė jiems šiais metais nusimato :)
Žiūrėti...
2012-07-30
-9
Atsakyti
HKol kas nieko rimto, legionieriai buve Suduvos ir Palangos lyderiai... Bet del 5 vietos pakovoti gales.


Tai kas pagal tave yra rimta?
Žiūrėti...
2012-07-30
-1
Atsakyti
AnonimasNa del Rashaun Broadus cia didziausia nuostaba man - tikrai netikejau kad sis zaidejas atsiras neptune. Belieka palinket sekmes. Tai gal ir su andriuskevicium kas gausis tada. gailius savanaudis ir nepatinka jis man


Na Mažeika irgi savanaudis, bet Gailius tikrai gerai :)
Žiūrėti...
2012-07-30
+2
Atsakyti
EvaldasTai Neptūną papildys kas nors iš U20? Yra kokių numanomų variantų?


Kokie tiksliai neaišku, bet apie du yra kalbų :)
Žiūrėti...
2012-07-30
+1
Atsakyti
KLPna ką, Rashaunas Broadusas keliasi į "Neptūną".Šaltinis: www.kkneptūnas.lt


Gailius su Vasyliumi taip pat, pamatysite :)
Žiūrėti...
2012-07-30
-2
Atsakyti
Tiem, kurie sako, jog Scola per Joną ėjo kiaurai, tai turbūt nematė varžybų arba yra Žalių fanai, kurie nemėgsta Valančiūno. Aš tai mačiau ne kaip per Joną darė (visi labo jis tik 14 min žaidė), o kaip Jankūnas perkreiptu snukiu bėgiojo dviem žingsniais už Scola. Pocius su Jasikevičiumi dalino perdavimus priešams tiesiai į rankas. Niekada Jasikevičius nepatiko kaip asmenybė, daugiau rankom mosikuoja ir žvaigžde jobana bl*t apsimeta, nei naudos duoda. Kalnietis kai įsibėgi, duok dieve sustos. Bėga kaip arklys be galvos. Songaila yra lėtesnis nei dauguma centrų, o dar sakė galima išnaudot jo greitį. Jau taip sunkiai startuoja ir bėga. Išvis - kam jis? Betką, tik ne jį, žmogus be kontrakto buvęs vistiek paimtas į rinktinę. Vienu žodžiu ir Kemzūra žaidžia su savo numylėtiniais/autoritetais, su juo nenusimato nieko gero, nei jaunimas žais, nei dar ką. Žiūrėti...
2012-07-30
-5
Atsakyti
HantlisStrypai, kvadratai, plokštės ir t.t.o konkrečiai nieko nėra? :) iš strypo neištekinsi iš plokštelės irrgi,o iš kvadrato juo labiau..nes strypai http://www.b-a.lt/Apvalus-pl-Ct-40-X-DU-...tiek nekainuoja, ten ta kaina tai tas pas kaip, kad aš užrašęs kad 1 litą kainuoja :)


O tuos strypus kur man parodei, pasakyk kam tau reik iš tokių blynus tekint? Čia juk ble specialus ruošinys kaitrai ir huiniai visai atsparus, daugiausiai vidaus degimui naudojami. Tiek kelnot žadi, kad lydysis tavo hanteliai?
Žiūrėti...
2012-07-29
-1
Atsakyti
HantlisStrypai, kvadratai, plokštės ir t.t.o konkrečiai nieko nėra? :) iš strypo neištekinsi iš plokštelės irrgi,o iš kvadrato juo labiau..nes strypai http://www.b-a.lt/Apvalus-pl-Ct-40-X-DU-...tiek nekainuoja, ten ta kaina tai tas pas kaip, kad aš užrašęs kad 1 litą kainuoja :)


Iš plokštės ne? O iš ko tu tekini? Iš apskritimo? Matos rimtų staklių nematęs :)
Žiūrėti...
2012-07-29
-6
Atsakyti
«  1 2 3 4 5 6  »