burukas nors ivardinkit nors viena krepsinio arba futbolo superzvaigzde, paskui tapusia bent labai geru treneriu ?


Krepsinyje - Dzordzevic, Kurtinaitis, Bird. Futbole - Simeone, ziasdamas gal ir nebuvo labai zvaigzde bet treneris geras dabar.
Žiūrėti...
2016-01-10
-12
Atsakyti
as0000Haha o dabar zalias sudas grauzia nagus , kad tokio zaidejo, kaip Gudaicio nera ju europos dauzomaj komandoj:)))--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Matem siemet kaip Europoj tas tavo Gudaitis zaidzia... po 5pts 2reb rinko.... LKL ir Kupsas Zalgiryje atrode nuostabiai, net i NBA bande po to prasimust galvodamas kad LKL jau lygis...
Žiūrėti...
2016-01-10
Atsakyti
Chicago BullsTai jei ant visos arenos skandavo tai nori pasakyt visa arena Warrios fanu buvo?


Cia tau ne europos fanai kur mirtinai yra uz savo komanda o varzovus ir ju fanus galetu uzmust turbut jei kas leistu. Pvz pries savaite panasiai Bostone zaide turbut didziausi priesai per NBA istorija Celtics-Lakers ir Bostono fanai skandavo Kobe Kobe lemiamu metu kai jis smeige 3 metimus lemusius LAL pergale.
Žiūrėti...
2016-01-10
Atsakyti
VaidasKLPDabar Saras turi kazka nuveikt eurolygoje su sita klouniska sudetim, kur puse zaideju tiesiog nenori zaist ir laukia kol pasibaigs sezonas. Jeigu jau zalgiris ji praspirs, tai jokie normalus klubai kaip Panathinaikos jo nenores. Pries sezona turejo puikia galimybe stot prie PAO vairo, reikejo griebtis siaudo. Dabar greiciausiai liks pries suskilusios geldos niekam nereikalingas.


Nieks jo nepraspirs, visi supranta kad sudetis ne eurolygai laimet. Bet tikrai ne tokia apgailetina kad pralaimet 3 rungtynes is eiles ant 30 tasku. Pralaimejimo priezastis paprasta visuose macuose vadovaujamasi 1 rungtyniu planu ir jokiu permainu. Saras gali but geru treneriu tik reikia laiko, siemet pats tas jam praktikos dar 12 rungtyniu :) Atmente tiek Pao tiek Maccabio pasiulyma nes jo namai Lietuvoj, tai manau butu puiku abiems pusems jei Saras treneriu uzsibutu ilgai.
Žiūrėti...
2016-01-10
Atsakyti
Tikiuosi nepraspirs Saro po sezono, nes tikiu kad jis gali but geru treneriu, jei tiek Pao tiek Maccabi ji norejo matyt kaip pagr. treneri. Reikia duot laiko ir galim turet gera treneri nereiks kas sezona naujo uzsieniecio ieskot. Žiūrėti...
2016-01-10
-10
Atsakyti
gumbisJuodarys.. zaidejai nera robotai, jie lakste vasara, o db pavarge. Be to, lakste su ugnele, nes zaide uz LIETUVA, ten yra garbe zaisti, niekas ten nemoka pinigu. zalgiris moka tokius pinigus Lietuvos zaidejams, kuriems joks eurolygos kubas nemoketu daugiau. Bus idomu paskaityti jusu komentarus zalgirio zaidimas nepasikeis eurolygos fronte po sio atleidimo.


Esme tame ir yra, kad zaidimas pasikeis, esu pilnai isitikines jog vis tiek nepavyks nieko laimet daug, gal namuose 2 pergales ir iskovos kokias (nebent dabar ant emocines bangos bus po pokyciu ir netycia ims pergale). Bet dabar siam sezone manau esme ne pergaliu skaiciuje. Saras turi potencialo ir reikia leist jam dirbti, kaip ir mineta buvo komandos sudetis tikrai ne superine ir kazko pasiekt negali bet ir tikrai ne tokia kuri Eurolygoj po pirmo kelinio pralaimetu rungtynes. Paparsciausiai reikia permainu zaidime, o ne 12 rungtyniu zaist su tuo paciu braizu tiek pries Stlemet tiek pries Barca...
Žiūrėti...
2016-01-10
-5
Atsakyti
ProtagonistasNežiūrėsiu, neįdomu :) Va čia ateinu ir tu pasakai kame priežastis. Tai žodžiu atleido trenerį, nes "ugnelės" nėra :) Paprasčiau būtų buvę benzino nusipirkt. O jei rimtai, tai kam ta ugnelė, jei ir be jos tikslai įgyvendinti?


Skirk sezono MINIMALIUS TIKSLUS nuo TIESIOG TIKSLU. Minimalus tikslai buvo patekimas i top16, tai padare, dabar galima kovot ir del daugiau. O jei treneris nenori ar nesugeba ikvet zaideju tai kam jo reikia? Manau kiekvienas savo darbe (ypac tokiam kaip krepsinis kur gali laimet) nori pasiekt kuo daugiau, jei ne tai kam tokio zmogaus reikia.
Žiūrėti...
2016-01-09
+4
Atsakyti
ProtagonistasVargšas lengendinis Gintaras Krapikas :) Nu prisilojot žalfaniai, neatlaikė spaudimo štabas, atleido žmogų. Ne gėda? Gi visus tikslus jam vadovaujant klubas įgyvendindavo - laimėti LKL ir išbezdėti ketvirtą vietą grupėj dėl patekimo į top 16. O ten taigi visada Žalgiris būdavo patrankų mėsa. Top 8? Būtų senas formatas, kur tik 6 rungtynės, o ne 14, tai gal per stebuklą ir išspaustų 3 pergales su palankiu taškų balansu palankioj grupėj. O dabar atleido trenerį nes lūzeriai žaidėjai antirekordus muša :D Ta prasme, svarbiausia garbinai pralaimėti? Kokiais -15 bent? :D Nežinau, gaila žmogaus, tikras Žalgirietis. Kažkaip man atrodo ir Šarui šis sezonas Kaune paskutinis. Ir tikrai ne dėl pribloškiančiai teigiamų rezultatų :))


Rungtynes nors karta pažiūrėk Eurolygoje Žalgirio ir suprasi kodėl visi tiek norėjo kad Krapikas pasitrauktu. Ne dėl to kad patekt į top8, ne dėl to, kad pralaimėt ne -30 o -15. O todėl kad komandoje nėra jokios ugnelės, visi išėje nes reikia atžaist, jokios minties aikštelėje, nors tie patys žaidėjai prie Kazlausko lakstė ir darė viską pasiaukojančiai iki nukritimo. Tiesiog komandai reikia permainu, o šiuo atveju lengviau keist treneri, kuri bet kuriu atveju butu reikeja keist po sezono, nei atleist puse komandos nes jie nesistengia kadangi treneriui yra dzin arba bijo kažką sakyt jiems.
Žiūrėti...
2016-01-09
+6
Atsakyti
Pagaliau įvyko tai ko laukėme seniai. Blogiau jau tikrai nebus. Nenoriu nieko blogo ant Krapiko sakyt, tiesiog pasakysiu tai ką jau senai sakiau, neturi jis charizmos būt pagr. treneriu komandoje kuri kovoja ne LKL. Sėkmės jam ateityje. Saras manau gali but geru treneriu nes nebijo reikst emociju ir gali ne tik aprekt komanda bet ir ja uzvest. Žiūrėti...
2016-01-09
+2
Atsakyti
PlayStation* :D Žiūrėti...
2016-01-09
Atsakyti
MinedasTik 300 lt uždirbo per menesį? :D Nu tada tai Gailius lopas,nes atsimenu mes su draugeliais tai tikrai daugiau užsidirbdavome rinkdami butelius,metala ir viska pyzdindami kas blogai padeta,pamenu kad iš pirmos "algos" iškart nusipirkau PleyStation :-)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Jis bent uzsidirbo darydamas tai ka megsta, o dabar ir gauna daugiau nei tu :) P.S. PlayStatio ne PleyStation yra :D
Žiūrėti...
2016-01-09
-1
Atsakyti
Tomazas08Ulanovas turi gera driblinga??? :PPP turbut cia kai kuriem ir kalnietis,pocius ar seibutis turi gera driblinga :PPP Vakar tas Vokieciu Juodukas Miller ar koks ten,gavo kampe kamuoli,uzpaude ji gana gerai,o jis zinkli i prieki per klyna persimete kamuoli atsoko atgal ir trys taskai...va cia geras driblingas...o pas Lietuvius nej vienas neturi gero driblingo....paskutinis zaidejas Lietuvis gynejas ,kuris turejo auksto lygio driblinga buvo Sarunas Marciulionis....o dabar tiem Lietuviam reikia 10 uztvaru,nes 1 ant 1 nuliniai


Tiek Jasikevicius tiek Macijauskas turejo toki pat step back metima kaip tavo pavyzdyje Miller. O siaip Ulanovas nera labai jau tragiskas tiesiog greitoje atakoje jis nespeja taip greit mastyt ka daryt toliau todel jam nieko nesigauna.
Žiūrėti...
2016-01-09
Atsakyti
ir Brose baskets sudarkė ir Žalgiris dar pats is saves pasityčiojo.... Žiūrėti...
2016-01-09
+7
Atsakyti
bbzsakai buvo naudojamas derinys"ímesk kamuoli po krepsiu kam nors"?Ar zaidejai neivygdo deriu kuriuos papaiso treneris...Taip,treneris nera super duper ar kazkoks super "profesorius".Bet ne karta Krapikas irodes yra,kad moka puikiai vadovauti(ypac Barcelonoje).Sakau tik tiek,kad nereikia suversti treneriui visko,kai neturime labai labai pajegaus izaidejo ir trenerio sumanymu igyvendintojo.


Tai kad tas treneris papaiso derini su imetimu kamuolio po krepsiu... nera jokiu deriniu kad kazkas prie tritaskio isbegu ar vidutiniam atsidengtu islysdamas is uz uztvaros. Dabar visas zaidimas tik imetant kamuoli po krepsiu, siandien dar net 2x2 nenaudojo beveik... Barcelonoj nieko ten nebuvo, abieju komandu zaidejai buvo atsipalaidave ir nejaute itampos nes viskas jau buvo aisku, tuom ir pasinaudojo Zalgiris, tikrai Krapikas nebuvo ten jau labai itakingas pergalei. Jei ir buvo tai 1 pergale vos ne per fuxa yra per sezona tikrai ne tai ko tikimasi.... Kaip ne karta sakiau Krapikas neturi charizmos but pagr treneriu..
Žiūrėti...
2016-01-09
+16
Atsakyti
P.S. Puse tos sudeties su kitu treneriu nuejo europoje iki finalo (ir buvo taip pat pagrindas komandos o ne epizodiniai zaidejai), tai kazkaip nelabai tikiu kad cia vien zaidejai kalti nes nepataiko, o treneris svenciausias. Žiūrėti...
2016-01-09
+20
Atsakyti
bbzzasinai jus.Pirma paziurekit i Zalgirio sudeti ir tik tada i Krapika.Palaikau treneri visu 100%.Ne treneris meta i krepsi,ne jis kovoja del kamuoliu ir nedro jis klaidu lygioj vietoj.Gero vakaro ir nesinervuokit.


Palauk palauk, o tai ne trenerio darbas rinktis ir kurt derinius rungtynems? Ne trenerio darbas jei rungtynese kazkas neina deriniai keist juos ir koreguot plana? Kieno tada tai darbas gal galetum pakomentuot? Taip zaidejai nepataiko, bet kaip tu gali pataikyt kai rungtynese naudojamas derinys "imesk kamuoli po krepsiu kam nors" kuri senai varzovai isstudijave, o kadangi pas Lietuvius puolime nera jokios kurybos tai ir kartoja vis tiek ta pati derini, o treneris nesugalvoja nieko naujo matydamas kad nieko nesigauna.
Žiūrėti...
2016-01-09
-16
Atsakyti
Tomazas08Visiskai pritariu Krapikui ,ka pasake jis per interviu....kad su tokiu izaideju kaip kalnietis eurolygoje tiketis pergaliu neverta ypac top 16...


Dalis tiesos yra, bet ne vienas Kalnietis yra, zaidzia ir kiti, nors kai kurie zaidejai is vis neaisku ka ten veikia jei vis tiek net nepakyla nuo suolo o pinigus gauna, + Niekas neliepia laimet visko, bet ne Kalnietyje problema pralaimet 30+ tasku 3 rungtynes. Krapikas kaip visada negali pripazint to kad jo schemos yra apgailetinos, gynyba neveikia nes nera zaideju kurie galetu dirbt gynyboje o puolime visi deriniai baigiasi imesk kamuoli po krepsiu Vougioukui arba Jankunui... Ta sugeba padaryt net Kalnietis is 3 karto.
Žiūrėti...
2016-01-09
-4
Atsakyti
Is vienos puses sunku ziuret i toki Zalgiri ir pralaimejimus nes tai geda tiesiog.. Bet is kitos puses tokie pralaimejimai gerai, dabar laukia didziosios grupes komandos ir tikriausiai dar baisesni rezultatai, bet gal pralaimejus 4-5 rungtynes 30 tasku skirtumu pagaliau bus imtasi rimtu permainu komandoje? juolab tai kad nuo kito sezono vien tik tokios rungtynes ir tebus.... Žiūrėti...
2016-01-08
+1
Atsakyti
Gyvybes zenklai pasirode, tik klausimas kiek ilgai jie bus. Susiimkit kad ir kaip tragiskai zaidziat! Žiūrėti...
2016-01-08
-4
Atsakyti
Nepamenu kada paskutini karta per puse rungtyniu Zalgiris nedamete 5 ar 6 kartus iki lanko net.... Žiūrėti...
2016-01-08
+1
Atsakyti
«  1 2 3 4 5 6 7 8  »