KozirisJuokas ima is sio klouno, bei jo sapalioniu apie tai kad Zalgirio biudzetas visada budavo triskart didesnis. Tegul sitas veikejas prisimena savo paskutini sezona po kurio tevas ji ir pramete. Butent tada sitas klounas ir pradejo su Nalga ta serija nevykusiu centru, kuri tesiasi iki pat siu dienu. Jo ankstesni kliedesiai apie Balocka bei Kely tik parodo sio veikejo "vadybinius" sugebejimus. Net ir dabar sugeba pilti ant Bauermano, matai vokietis neatitinka lryto lygio.


O dabar prisimink kitus jo sezonus. Nors paskutinis ir buvo pravalas, bet nelabai gali paneigti kad jis tikrai geriau su Rytu tvarkesi nei kad dabar tvarkosi jo tevas ar Purlys.

Mano nuomone tai Vainauskas vienas is tikrai geresniu vadybininku, tikrai sugebeda atrasti tokiu zaideju kurie tuo metu buvo mazai zinomi o Ryte zaisdavo labai gerai.
Žiūrėti...
2013-04-23
+1
Atsakyti
O as tai manau kad Rusija nera is tiukruju europos dalis (ir man nesvarbu kad jie uzgrobe prusijos zemes ir ta vieta Kaliningrado sritimi vadina) ir jiems labiau reiketu koki nors azijos lygos cempionata rengti ir ten zaisti. Žiūrėti...
2013-04-22
-17
Atsakyti
Kittciokas, topssport zalgiri remia nuo sezono pradzios taip kad gal bent faktus teisingai susideliok. Žiūrėti...
2013-04-15
-4
Atsakyti
Man irgi atrodo kad butu geriau 5 komandos, 4 grupese uzemusios 5 vietas ir viena 6 vieta su geriausiu rezultatu (o jei nesigauna ir reikia kad butu lyginis tai tada 4 5 ieta uzemusios ekipos ir tiek).

Tam kad butu kiek didesnis reikalas stengtis ir kovoti tiems klubams kurie nepateko i top 16.
Žiūrėti...
2013-04-14
-9
Atsakyti
Jau LKL reguliaruji sezona Zalgiris su Rytu cirku paverte tai dabar Zalgiris noris ir atkrintamasias pagal savo uzgeidzius pertavrkyti? Gal uzteks jau.

As suprantu kai LKL pakeicia tvarkarasti del lietuvos rinktines nes siaip ar taip LKF atstovauja lietuuvos krepsinio interesams bet kuomet keiciama tvarka vien tam kad patenkinti privacius klubus kad ir kokie jie garsus bebutu - tai yra absurdas ir lygos prestizo menkinimas.
Žiūrėti...
2013-04-08
+6
Atsakyti
BenasDarknemo2000Gali nors ir 10 treneriu pakeisti bet kai komandos sudetis s verta tia nelabai kaip ir pagelbesi. Reikia visu pirma vadyba pakeisti kad padoresne komanda surinktu. Aisku pinigu nera bet ir uz tiek kiek buvo buvo galima ggeresne sudeti surinkti,Bauermanas geresnis uz Maskoliu bet kai iki sezono pabaigos tiek nedaug laiko liko, o komandos sudetis vis dar toks pats meslas tai abejoju ar tai labai jau pades komandai.Gal būt galvoja ir kitaip. Sezono pabaiga numatoma gan bloga, todėl treneris per tą laiką galės pasirinkti žaidėjus kitam sezonui. Kadangi J.Vainauskas grįžta ir žada daryti didelius pokyčius komandoje.


Na jeigu J. Vainauskas tikrai grizta tai tada greiciausiai kad taip ir bus. Zalgirio fanai nekencia Jonao Vainausko ir miltu megejumi ji vadina bet faktas yra tas kad su juo kad ir koks jis bebutu Rytas dazniausiai surinkdavo tikrai neblogas sudetis zvelgiant i biudzeta.
Žiūrėti...
2013-03-20
+2
Atsakyti
Gali nors ir 10 treneriu pakeisti bet kai komandos sudetis s verta tia nelabai kaip ir pagelbesi. Reikia visu pirma vadyba pakeisti kad padoresne komanda surinktu. Aisku pinigu nera bet ir uz tiek kiek buvo buvo galima ggeresne sudeti surinkti,

Bauermanas geresnis uz Maskoliu bet kai iki sezono pabaigos tiek nedaug laiko liko, o komandos sudetis vis dar toks pats meslas tai abejoju ar tai labai jau pades komandai.
Žiūrėti...
2013-03-20
-5
Atsakyti
forgotDarknemo2000Na kodėl nejuda? Savivaldybe skyre du milijonus litu. Aisku tai lasas juroje palyginus su bendra skola bet bent jau kazka dave ir netgi 0,5 mil padidino suma. Dar jeigu kokie verslininkai prisidetu tai ir butu galima ropstis, tik kad visi versilininkai gericiausiai nores ir Zalgirio arenos, o cia jau problemos nes romka nors is klubo pasitraukes arenos neatiduoda.Niekas nieko nepervedė.Ten eilinis posėdis buvo ,kuriame nusprendė sekančiais metais skirti 2mln vietoje 5.Negana to jie yra skolingi dar už šį sezoną.


Taigi kad nebuvo eilinis posedis. jei jau anksciau buvo nusprende pervesti 1,5 milijonus bet po pakartotinio posedzio pakele iki 2 milijonu. As kaip supratau tai siam o ne ateinanciam sezonui, bet velnias cia zino su tais poliytikais. Is vis komandos turetu nepasitikiteti politikais ir biudzeta kurti taip tarsi politiku pinigu nebutu nes po to kai pasikecia savivaldybe ir tie zadeti p[inigai nuplaukia kaip kad Zalgiriui ar Neptunui.
Žiūrėti...
2013-03-20
+4
Atsakyti
Na kodėl nejuda? Savivaldybe skyre du milijonus litu. Aisku tai lasas juroje palyginus su bendra skola bet bent jau kazka dave ir netgi 0,5 mil padidino suma. Dar jeigu kokie verslininkai prisidetu tai ir butu galima ropstis, tik kad visi versilininkai gericiausiai nores ir Zalgirio arenos, o cia jau problemos nes romka nors is klubo pasitraukes arenos neatiduoda. Žiūrėti...
2013-03-20
-5
Atsakyti
Jam 32 metai ir zaidzia komandoje kuri siuo metu atsinaujina ir tikrai nesiekia aukstu titulu, tad as nesuprantu kaip jis gali stebetis mazu minuciu skaiciumi/ Juk suns su juo labai tolimos ateities vis tiek nesieja ir kur kas mieliau jo minutes atiduos jaunesniem krepsininkam.

Jei scola nori daugiau zaisti tai turi keltis i ta kkomanda kuri siekia laimeti cempionata dabar o ne po 5 ar pan metu.
Žiūrėti...
2013-03-20
+3
Atsakyti
Tie kurie daugiau treniruojasi ir kruopsciau dirba su metimu tie taikliau ir meta. Žiūrėti...
2013-03-15
+7
Atsakyti
Anonimassako blogas zaidejas.. atsilupeliai jus visi... tai kas tada kleiza arba motiejunas jei Bargnani jau blogas zaidejas yra jums


Geresnis zaidejas? As motiejuna jau dabar laikau geresniu zaideju nei Bargnani's kurio ziadimo kreive si sezona taip smarkiai krito zemyn kad net Raptors fanai visose rungtynese labiau svilpia ant Bargnanio nei ant varzovu.

Manai Motiejus sugebetu is 19 metimu pataikyti daugiau ne 4? As tai manau kad taip, vadinasi taiklumo prasme jau butu geresnis nei sitas italas. Barganais meta daug bet pataikymo procentas - tragiskas. perdaviumu neatlieka, kamuoliu beveik neatkovoja, gynyboje nepadeda... Tai kam toks stabdis reikalingas komandoje?

Colangelo per transferus juk visaip bande kam nors iskisti bargnani bet nei vienas komandos vadovas nebuvo toks kvailas.
Žiūrėti...
2013-03-13
-16
Atsakyti
zykastai lietuviai ir kita sezona zais, juk visi dar turi kontraktus


Jeigu [pinigu nemoka ziadejas turi teise bet kada nutraukti kontrakta taip kad nelabai turi reiksmes koki kontrakta yra zaidejas pasirases jei pinigu nemoki tai jis turi teise bet kada palikti komanda nes komanda nesilaiko savo kontrakto puses (sutarto atlyginimo mokejimo).
Žiūrėti...
2013-03-11
-3
Atsakyti
miunxbet manau kol romka neatsiims visu babkiu kiek idejo ir dar neuzdirbs viena kita desimti limonu, tol jis nepaleis is savo ranku visko


Ir nieks nenores investuoti kol Romka savo rankose arena laiko. Romka noris kad kas kluba islaikytu o arena tai pas ji. Kitaip tariant kiti mokes o jis pinigus rinksis nuo arenos. Todel nei Guoga nei joks kitas versilininkas nenores lysti tol kol Romka neatiduos teisiu i arena. Nes krepsinis ir taip nuostolongas verslui o cia dar ir pinigu uz arenos lankyma negauni tai visai juoda skyle gaunas.

Turi Romka grazinti arenos akcijas klubui jei tik jis nori kad Zal;giris isliktu, o kol negrazins tol joks protingesnis verslininkas nekis cia nosies o ne verslininkai vargu ar tures tiek finansu kad uzkamsytu zalgirio skolas.
Žiūrėti...
2013-03-11
-2
Atsakyti
smikistai ryzas nudamas ka tu suprasi. Tavo ivardinta situacija visiskai neatitinka sios


Atostogavimas yra vienas dalykas, saugumo uztikrinimas pries ir po rungtyniu yra kas kita. Klubas kuris priima svecius yra atsakingas uz ju saugumo uztikrinima pries ir po rungtyniu. Todel zalgiris ir gali gauti bauda nes saugumo priemones nebuvo tinkamos ir Fernandezas gavo i snuki.
Žiūrėti...
2013-03-08
-15
Atsakyti
Lavrikas tai gryba pjauna. Žiūrėti...
2013-03-07
-8
Atsakyti
Anonimas, tu gal kvailas? Amiro rezultatyuvumas po Gay atejimo i komanda irgi buvo ziauriai krites po 4-6 taskus rinko ir tik situose rungtynese sugebejo 19 imesti nes Gay nebuvo (iskrito del traumos) o Jonas negavo zaisti, zaide 11 minuciu kai tuo tarpu super bargnanis zaide 33 minutes ir pataike 4-14. Taip kad patylek. Žiūrėti...
2013-03-03
-2
Atsakyti
Man tai jis labiausiai isimine kai ta ranksluosti Sabui i veida sviede kai dar Blazeriouse lose. Nuo to momento prasidejo Blazeriu griutis po kurios jie taip ir negali iki pat siol gerai atsigauti. Žiūrėti...
2013-02-28
+8
Atsakyti
Nezinau kuo tiketi ir kuo ne bet tas neitiketinas 'stutapimas; kad Romka pervede tuos milijonus zalgiriui butent ta antradieni kada Romkos bankas buvo uzdarytas kelia mazu maziausiai rimtu itariumu kad ne velnio jis ten nieko nevede ir tik mausto zmones. Žiūrėti...
2013-02-27
+4
Atsakyti
Traski, tu kalbi tarsi nuo Kleizos kas priklausytu. Juk cia viska komandos vadovai sprendzia ir jiem vienodai sviecia ar cia Kleizai geriausia komanda ar ne.

Siaip manau kad jei ne istradins kleizos tai amnestija jo kontraktui taikys sia vasara tai 100%. Siaip ar taip vasara Kleiza turetu nebelikti Raptors sia vasara.
Žiūrėti...
2013-02-17
+7
Atsakyti
1 2 3 4 5  »