djgaffer
Pagal rusiškus standartus,tai gan kuklūs biudžetai.Juk rusijoj yra kiek Gazpromas,kiek naftos,pusė jai ne daugiau Europos priklauso nuo Rusijos eksporto...Bet vėlgi-čia Europa.Mum tokios babkės atrodo milžiniškos,o Amerikai tik centai.Naujasis pasaulis valdo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2014-04-02
+7
Atsakyti
djgaffer
Oi bl bl,kaip mane jau biesina tie stūmimai ant teisėjų.Nemačiau aš šitų rungtynių,bet teisėjai visada grybą pjovė ir pjaus.Aš,kaip Žalgirio fanas,galiu sakyt,kad teisėjai yra visada prieš Žalgirį,Ryto fanai sakys,kad irgi teisėjai yra prieš Rytą.Dabar Šiaulių fanai kalba tą patį.Baikit tas nesąmones su tais teisėjais.Šūdini jie pas mus yra ir visi tą mato jovšikmat atsiprašant.NBA irgi teisėjai grybauja,Toks tas krepšinis.Čia jau federacijos reikalas dėl teisėjavimo.O treneriai tegul žiūri į savo komandos žaidimą,o ne į teisėjų darbą.Jie tegul ir aiškinas,ką blogai padarė,kad komanda prašiko.Tai tiek iš mano pusės.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2014-04-02
+1
Atsakyti
Jomantas-the star of milk x)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Žiūrėti...
2014-04-02
-9
Atsakyti
PalaikomLietuvaJDPalaikomLietuvaJDMizunoSiautėkit siautėkit, žalgirio fanai. Jum dar viena šventė, nes LKF Final Four turnyre savo pasiekėt ir gali džiaugtis pelnyta trečia vieta, išvažiavot kaip nugalėtojai, o mums nepasisekė prieš būsimus nuolatinius priešininkus LKL finaluose ir taurės finaluose."Nuolatinius":DDD Nu griuk negyvas. Beje taip, Prienai yra tie nuolatiniai, kurie jus nuleidzia, tai is pradziu su Salenga jus sparde, dabar jau ir su Lukauskiu issityciojo:DDDIssityciojo?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nu ir perdedi juk pralose ant 1 tasko ir tai po pratesimo ir per stebukla paskutinemis sekundemis. Issityciojimo nematau. Galima tiesiog teigti, kad jeigu prienai susitiks su zalgiriu lkl pusfinalyje turbut prognozuoju 2-1 Prienu naudai. Nes zalgiriui velniskai nesiseka su prienais. Beje jau kas kas bet zali neturetu spiegti. Jusu pasirodymas negeresnis.Aisku kad issityciojo. Neveltui ir Seibutis savo interviu pripazino kad sitas pralaimejimas yra gedingas. O savo teiginius bei prognozes gali eilini syki susikisti i viena vieta. Jus pries kiekviena sezona vis prognozuojate, o rezultate vis liekate prie suskilusios geldos. Po fuksiskos pergales pries Pao irgi teigete kad Eurolygoje nebusite patranku mesa, o rezultate visi ramiai i jus valesi kojas ko pasekoje atsidurete paskutineje vietoje visoje Eurolygoje.Tai cia viskas? visus metus pliurpiat apie eurolyga ir vis pliurpiat daugiau nieko nesugebat pasakyt? O vel gi issityciojimo nera kaip ir sakiau pralose ant 1 tasko per stebukla Jei kur matai cia issityciojima gali galvot kaip nori, bet nepamirsk, kad is zalgirio dar labiau isstyciojo ir ne viena karta o jau du. Nesakau, kad zalgiris visad pralostu prienams tai geriausias savaitgalis Prienu istorijoje. Tik nesupratu kodel reikia loti ar tu vienas is tu kuris daugiau nekencia ryto nei palaiko zalgiri? jei taip nemalonu su tavim kalbet, bet manau, kad ne, nes matau kad protingas zmogus esi. Tiesiog ziurek savo komandos sutinku cia ryto vienas is prasciausiu sezonu, bet zalgiris irgi neblizga. O tos prognozes visai realios. Bet suzinosim pamatysim gal tiesiog apsisiksiu su savo prognozem po keliu menesiu :D Tonybet lkl tai tikrai nelaimes, bet i finala per stebukla gal ir patektu reiketu kazko nerealaus. Bet nesvarbu finale zaistu pries zal ar pries lr vistiek pralostu serija 4-0 arba 4-1. LKL visiskas kitas dalykas nei LKF sulosi 2 rungtynes ir viskas. Na prienai daugiau lose :) Nesu zalgirio heiteris nuosirdziai sakau aisku palaikau ryta, bet zalgiri labai palaikau eurolygoje. Nors Rezultatas 1-9 yra geresnis nei 1-11 bet zalgiris jau top 16 ir be to jie pralosia visada paskutinemis sekundemis tai reiskia kad zalgiris eurolygoje atrodo zymiai geriau su kuo juos ir sveikinu. Atsiprasau kad priverciau daug skaityti :)


nesivargink, cia su vaikais nepakalbesi :) beje, ta tavo prognoze 2-1 nera labai reali, nes nemanau, kad atkrintamosiose jau tokiu prikolu nebus, kaip buvo si savaitgali. Juk akivaizdu, kad ryto ir zalgirio lygis yra ZYMIAI aukstesnis nei prienu ar neptuno, tai finalas bus toks kaip visada. va tik del 3 vietos kova irgi bus labai idomu, neptunas dar brazeltona nusipirko, tai ziuresim po sezono kaip cia bus, nes siai dienai prienai atrodo kaip 3 lt komanda
Žiūrėti...
2014-03-31
+12
Atsakyti
Liko dar normalių Ryto fanų kurie sugebėtų nekreipt dėmesio į SPQR ir kitus?? Kaunas atsiprašo JŪSŲ už jo psichinį neįgalumą, Žalgiris ir miestas dėl to nekaltas.... Žiūrėti...
2014-03-31
+12
Atsakyti
n_28Ir nebepirk tu pigiu kliju daugiau. Geriau tas kapeikas paaukok Zalgiriui :D O tai lizingine era baigesi :DDDDD Net i finala patekt nebesugeba. Jau ka kalbet apie ta issityciojima Siemense gruodi :DDD--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


tai taip iseina, jei rytas būtų gavęs pusfinaly prienus, o ne neptūną, irgi būtų nepatekęs ir čia didžiausia gėda? ta prasme, koks skirtumas, kur pralošt, jei pralošt? FINALUI nusiteikimas turėjo būt 100%, tuo labiau, kai matė, kaip Žalgiriui dieną prieš tai Prienai išspardė šiknas. Rytas sulošė taip pat apgailėtinai kaip ir žalgiris, abiem komandom turėtų būti gėda, kad prieš ryškiai silpnesnes komandas nesugebėjo laimėt. Ir su tokiu komentaru tai galit tik abu su SPQR ginčytis čia galvas į sieną betrankydami, nes čia reikia diskutuot, o ne įžeidinėt kažką, o diskutuoti, jūs, vaikai, visiškai nesugebat :)
Žiūrėti...
2014-03-31
+13
Atsakyti
SPQREndooSPQR, tu suprask, kad esi Kauno ir Žalgirio GĖDA, tai prašau, neisreikšk čia, nes visiem GĖDA už tave prieš kitų komandų sirgalius.. per tave po to ir galvoja, kad Kauno žmonės yra tamsuoliai ir neišsilavinę ir vaikšto vien tik forsai ir vaikai su cigaretėm dantyse laisvadieniais taškosi kauno kelių duobių balose.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltVisiems geda uz mane? Kas tie ,,visi''? Save jau cia daugiskaita isreiski? Klausyk, suaugeli, gal nesusireiksmink tu taip. Jei as buciau neissilavines tai nebuciau cia parases tiek visko ir tokiais kiekiais kad tu ir tavo proto broliai is vainausku laikrascio pavadinimo projekto istisai mane cia komentuotumete susinervine. Nonsensas, vadina vaiku, paskui vadina neissilavinusiu ir patys nervuojasi. Tai koks tada tavo pacio lygis yra jei kazkokie neisilavine tave toooki issilavinusi isveda is kantrybes? Atsipalaiduok,suaugeli:))


mes jau prisiskaitėm tavo komentarų, užteks... nežinau kokioj asocialioj aplinkoj gyveni, jei tokie triedalai, kaip tu čia rašai, yra priimtina.. Ryto nepalaikau, tik tarptautiniuose frontuose (kaip ir kiekvieną lt komandą, kaip ir kiekvienas save gerbiantis lietuvis), tai mažiau čia kliedėk. Jei esi ant tiek atsilupes, kad nesugebi diskutuot, o visi komentarai yra ištisi stumimai and LR, tai man taves ŽIAURIAI gaila..
Žiūrėti...
2014-03-31
+3
Atsakyti
«  1 2 3