heh
Tokio modelio reiktu ir Europoje:

1) 30-40 klubu per zemyna su algu kepure, kuri grista klubu uzdarbiu, TV lesu perskirstymu.

2) Visos saliu lygos turetu itilpti i tokius remus, kaip ir D-Lyga. Vieni ten gales zaisti is idejos, kiti siekdami kazko.

JAV modelis tuo ir tobulas, kad paprasta viskas, naturaliai susidelioja zaideju progresas. Ten yra veikiant sistema, o ne musu krepsinio piramides, o tiksliau siltnamiai..
Žiūrėti...
2016-07-17
Atsakyti
heh
o Karinauskas gales gristi i savo veteranu lyga zaisti 60 metu stiliaus krepsinio.. Žiūrėti...
2016-07-16
-1
Atsakyti
mauglisna cia centus gaus palyginus su barcelona:Barcelona signs world record $112m per year contract with Nike


Reklamos plotu pardavimas yra ne tas pats, kas sutartis su aprangu gamintoju. Tai nelabai eina suprasti ka norejai pasakyti.
Žiūrėti...
2016-07-16
+12
Atsakyti
hehh
KAZLAI, skaiciuok sekundes, kokia sikna padaro is krepsinio sitas medingalvis, vezi zmonem ivarysit su tokiu antikrepsiniu, sitas begalvis daugiau nei puse atakos sudegina bandydamas pereiti i kita aikstes puse, tuo metu niekas nevyksta, pirmas pasas i visiskai niekur..

Pries baltarusius jis tamposi kol pereina praso sieneliu kazkur uz tritaskio, daro reida, tai vazidas, kad vakar is lentu sukaltas buratinas bando pirma karta krepsini zaisti..
Žiūrėti...
2016-07-14
+5
Atsakyti
hehh
ir ta medini leisgyvi karinauska dar pasiliko??? siandien po 5 min jau paduses, kamuoli persivarineja iki tritaskio 10-12 sekundziu, atsivares teziuri kur ji greiciau perduoti. Daro reida, tai judesiukai kai pas tevo Karlo isdrozta buratina Žiūrėti...
2016-07-14
+2
Atsakyti
heh
Banes jau uzdirba daugiau nei visi ryto zaidejai kartu sudejus, Bobanas daugiau uzdirbs nei visi Zalgirio zaidejai.. Žiūrėti...
2016-07-07
+7
Atsakyti
heh
klubams reiktu labiau pykti, kad dalis klubu pucia zaideju algas. Taip, algos turi kilti, bet ne taip neatsakingai sokti i debesis, kaip pavare dalis klubu, dabar Parsons gaus 25mln,po to desimtys jo lygio zaideju nores to paties, ar Mozgov 16mln, tai kiti centrai su labiau issivysciusiu gebejimu valdyti savo kuna ir suvokti aplinka nores gauti 20-25mln.

Trumpai tariant algu kepure tikrai nepadidejo tokiom proporcijom, kaip soko dalies zaideju algos, na bet nieko, turbut kiti vadovai paplotu jei Zaza gauti 30mln kontrakta, sakytu geras stealas, nes nebuvo rinkoje centru
Žiūrėti...
2016-07-06
+2
Atsakyti
heh
vel tuos tritaskius pradejo mesti.. Žiūrėti...
2016-07-03
+5
Atsakyti
Ryuzakihttp://www.teenink.com/opinion/all/artic... stai dar. Patiko istrauka


sumenkinti krepsini iki tokio lygmens, kad tai tera pabegiojimas pirmyn atgal yra lengva, kai pats zmogus nera paemes kamuolio i rankas ir pazaides megeju lygmenyje. Realiai dalies NBA zaideju darbas nesibaigiai nei po rungtyniu, nei vasaromis, nes kitaip jie nepatemtu tokio lygio, nereikia svajoti, kad gimsta su igudziais, viskas tai yra isdirbama ir dirbama istisai, to paties Kobe treniruotes trukdavo ilgiau nei musu darbo diena..

Kobe situacija irgi isikas oponentai, bet aplamai jis yra krepsinio ambasadorius visame pasaulyje, Lakers dirbo, ispaude iki negalejimo jo paskutini sezona, tai buvo kazkas naujo, kiek komiska, bet JAV tiesiog mokama sukurti produkta, kuri pirks.

Jei NBA pervertinta parodys laikas, siai dienai jie turi milijardini kontrakta. NHL matyt neturi tokio kontrakto, todel ir nera tokiu algu. Aplamai krepsinis yra zavesnis sportas, JAV ir is gatves, skurdo ateina zmones, kai ledo ritulio ekipuotei jie neturetu pinigu ir salygu treniruotis
Žiūrėti...
2016-07-02
-9
Atsakyti
Pvz James Andersen zaide Zalgiryje uz 250k doleriu, su dalies komentatoriu logika butu galima sakyti, kad Zalgiris ta sezona galejo nusamdyti net 10 James Andersen lygio zaideju uz 2.5mln, lengvai laimeti Eurolyga ir dar sumazinti skolas. Žiūrėti...
2016-07-02
+16
Atsakyti
RyuzakiAs irgi manau, kad kaip greitai issipute tas algu burbulas taip ir sprogs greitai. Visu pirma sportininkai apskritai visu saku gauna zymiai daugiau nei yra verti. Ir nereikia pezet, kad ten Lebronas, Ronaldo, Messi ir t.t. uzdirba daug nes neva sukuria kazkokias tai "darbo vietas" kinijos siuvykloje. Pats Lebronas ir kiti darbo vietu nesukuria, jas kuria Nike ir kitos firmos kurios savo darbuotojams moka po 1.5$/h. 150mln/5yr starui? Blemba cia ir super mega giga lygos starui su kaupu. 30mln/yr? Nu sorry, bet 10mln/yr ir tai uztektu ivertinus, kad yra darbu daug produktyvesniu, bet net 2mln/yr neuzdirba. Tarkim auksciausios kvalifikacijos smegenu chirurgai.Taip, galima sakyt, kad klubai uzdirba nuo zaideju, taip tiesa, bet vistiek tai burbulas, o burbulas todel, kad yra debilu mokanciu 10.000$ uz vieta 1-3 eilese... Zodziu algos nenormalios, o Lebronas nekazka tokio super ir daro, kad tokia alga gaut, tiesiog zaidzia krepsini...


NBA yra tvari sistema, ka uzdirba, ta ir dalinasi zaidejai/klubai, o tai yra visiska burbulo priesingybe. Apeliuoti, kad jie nekuria produkto, tai yra kvailyste zinant, kad milijardai mokami uz TV teises, kai arenos renka po keliolika tukstanciu ziurovu. Juk niekas per prievarta nevercia pirkti bilietu, televizijos ir yra ivertinusios situacija, isleistus pinigus pasiema is perkanciuju reklamos laika. Netapatink nesaziningu vergvaldziu gamintoju su NBA, cia jau atskira sneka.

NBA zaidejas ir futbolininkas is Europos, tai yra visiski skirtingi dalykai, Europoje jokiame profesonalu sporte nera tvarumo,nes gyvenama i skola, atsiranda kazkokie interesai is salies arba salies lygoje yra 1-2 klubai, kurie turi visas lygos pajamas (Bundeslyga, Primera). Pvz Premiership TV pajamos, auditorija dar didesnes uz NBA, bet jie visumoje varo i didziuli minusa, net neuztenka milijardu.. Krepsinis Europoje tuo labiau, amoralus, pas mus ji finansuoja politiniai interesai, turciai, miestai,kai del keliolikos turciu kencia miesto interesas, bet cia norma skaitosi islaikyti vertes nekuriancius zaidejus, kuriu dalies meistriskumas yra mazesnis, nei NCAA studentu - megeju..

Europos sporto funkcionieriams su savo minusiniais projektais iki JAV sporto modelio, kuris gristas tvarumu, galimybiu aplyginimu dalyviams yra simtas metu. Nuo cia ir reiktu pradeti, kad uz ora moka Javtokams, o ne kad 30 NBA klubu vienu metu negali buti pasisamde 30 Lebron lygio zaideju, nes toks tera vienas.
Žiūrėti...
2016-07-02
-15
Atsakyti
to Anonimas
Cia jau pats zaidejas renkasi pabuti siltoj vietelej su maziausiom pastangomis, ar dirbti, tobuleti, eit ir zaist uz komanda.

Klubas niekuo detas, kad jauni zmones nenori dirbti
Žiūrėti...
2016-06-30
+8
Atsakyti
troicas
ne medaliai turi buti galvoj, o zaideju tobulejimas, jau geriau isvis neveztu geriausio jaunimo i tokius bereiksmius cempionatus, o veztu trenerius is pasaulio, kad jaunimas dirbtu per vasaras Žiūrėti...
2016-06-26
-12
Atsakyti
troicas
blem gal 4-5 atakos is eiles, kai meta tritaski :D tiesa, ka tik pataike, net operatoriai parode pakartojima sio slovingo momento Žiūrėti...
2016-06-26
+4
Atsakyti
troicas
pataiko kas penkta mesta tritaski, o suka kamuoli, kad isvesti kazka laisva ant tritaskio, va cia tai TAKTIKA, slove treneriui, krepsinio genijus Žiūrėti...
2016-06-26
+4
Atsakyti
to kasioguru
o kiek JAV pralaimejus per paskutinius 10 metu??

Ta ir kartoju, kad jie daro isvadas, moka pripazinti problemas, sprendzia jas, nuolat tobuleja.

Kas vyksta pas mus? pries 10+ metu buvo visu poziciju zaideju, kurie tempe Eurolygos komandas, o dabar? nusirista iki tokio lygmens, kad krepsinio mokyklos net kamuolio driblingo neismoko, paziurek, kaip tik dabar rodo U17 veteranus-mediniu ranku bureli..
Žiūrėti...
2016-06-26
-8
Atsakyti
to kasioguru
Kada tai buvo? Paziurek kiek metu buvo James, Anthony, pas mus tokiu metu zaidejams nereikia net kamuolio moketi varytis ir vistiek sakys, kad jie dar perspektyvus. Antra isidemek viena dalyka, JAV taipadare ISVADAS. Pas mus krepsinio sistemoje niekas net nepripazins, kad yra problemu ir nesiims ju spresti, geriau primastys atmazgiu..

O kalbant apie aukstus zmones, tai 2010 metais vienas Odom su Chandler tvarkesi po krepsiais, pries oponentu medinius.. 2012 Love keisdavosi su Chandler, 2014 jau buvo ivairiau, nebe 3 aukstus zmones vezesi, bet matai, kai megsti fantazuoti kas nebuna, tai ir atitruksti nuo realybes. Jau geriau mastantis ir judantis Green, nei koks medis su robotu judesiu arsenalu ir medinem smegenim..
Žiūrėti...
2016-06-26
+4
Atsakyti
moneylyga
tipinis moneylygos projektas, fanu net neturi, 4000 zmoniu teateina juos pasiziuret.

Jei jau uzdaro tipo lyga darosi, tai galu gale ivestu finansini tvaruma visai lygai, baigtus tu vienadieniu projektu laikai, reiktu kazka kurti, kad tureti. NBA irgi kure ilgus metus ir dabar turi kosmosa, kai monelygos valdovai per keliolika metu tik i siknas lindo tiem kas is kazkur istrauks is sukis pinigu i niekam neidomius projektelius
Žiūrėti...
2016-06-26
-2
Atsakyti
turint tikra centra butu velniava ka galetu GSW Žiūrėti...
2016-06-24
-3
Atsakyti
Su Bogut ta pati istorija, kaip ir su Spurs 2013 metais finale palaidojo ju "centras" Splitter. Žiūrėti...
2016-06-24
+34
Atsakyti
1 2 3 4 5  »