Arnoldas
Švarcu neveltui vadino maskoliūną, gavo pravardę, nes pūtėsi kažkuo nebūdamas niekuo. Vis statė, sato savo kaulų rėmą, iš anksto kaip prieš belgus jau "daug geresnis" kol buvo gėdingai sutriuškitas. Žiūrėti...
2020-04-30
+4
Atsakyti
Laimingi skaičiukai
d46fcab136c401132fe41f2c100002283d537406

<<<.........>>>

615c2cd199eb6c8850ec135375d26ca6e1e8d62f
Žiūrėti...
2019-01-18
+5
Atsakyti
ner
O jau ir arturiukas debiliukas islindo. Kiek zmogus turi buti apsisikes kad tiek laiko sedejo pasislepes kai eilini sezona jo prognozes nepasiteisino. Raudona kurwiaska net i finala nepateko i sitas idiotas tiek aiskino pries sezona kad surinkta visu laiku geriausia sudetis, runkausko pirmas zingsnis, Gailius drasko gynyba, jo norejo Zalgiris, o rytui pasisesek, rytas eis iki final4 ir t.t. Klounas tiek bijojo Neptuno, aiskino kaip jis per mindaugo taure nuslave rytas, Zalgiri irgi nuslave, Lopeta uzdengs graika, kevalas - jankuna, jomantas paimtas ulanovui, o sezono pabaiga gavosi tokia kaip ir visada.

Eskite suda, klounai!!!
Žiūrėti...
2016-06-02
-1
Atsakyti
TDaY
LRytas > jdnereik mums tos pergales,tu geriau nuciulpk visai komandai.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nieko nesumaisei, pidero gabale? Tai kad jus jau ir taip penkis metus ciulpiate Zalgiriui.
Žiūrėti...
2015-11-20
Atsakyti
BleedGreen
Sukrusti zydai dabar kieti? Saugokites rukanciu zmoniu, dar sudegsit Žiūrėti...
2012-11-07
-2
Atsakyti
VĖL...
Kandaharas

Storui serbu kiaulinui jau nervai nebelaiko, Zalgiriui pralaimeta jau treciasyk, po antruju stora puza klyke kaip Zalgiriui taikydamas zona nelaimes, o vat Siauliuose eme ir laimejo, vainausku komjaunimo laikrascio projektelis ana sezona baige tuscias, siemet draskosi per visus frontus, taciau kai nieko laimeti neiseina tai eilini syki belieka tik teisintis ivairiausiais atmazais o realiai vel pareina kad komjaunimo pakalikai antra sezona is eiles liks prie suduzusios geldos su absoliuciu dideliu 0.


Vėl afgano kurva loja...
Žiūrėti...
2012-05-01
-1
Atsakyti
Hitleris
Kodėl žmonėms patinka futbolas? Reikėtų psichologiją išmanyti žmonių, bet tai yra savitas gyvenimo stilius, kai yra vartojamas alkoholis, kai yra masiškumas, tūkstantinės sirgalių minios, barai, namai ir TV. Daug rungtynių, tai gyvenimo stilius.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aišku nėra ir su krepšiniu taip, kaip straipsnyje. Žinoma, kad ne visi domisi juo, nežiūri Eurolygos ar LKL, bet yra žmonės, kuriems apskritai sportas neįdomu. Pvz Eurolyga komercializuota, be dvasios, todėl neįdomu. Kasmet tas pats per tą patį.

Juk visi sportai yra savotiškai nuobodūs ir atsibostantys, kažko trūksta. Ką galima naujo sugalvoti futbole? Tas pats per tą patį. Tik tiek, kad krepšinis yra greitas, jame daug daugiau veiksmo, todėl jis bent ne nuobodus, skirtingai nuo futbolo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Futbolas gal greičiau senovinis sportas, tam tikro mentaliteto dalis ir irgi yra visuotinai populiarus ne dėl to, kad visiems patinka, o todėl, kad yra monopolija, kuri užėmusi didelę dalį rinkos ir nenori konkurento. Žmonės pripratę prie seno ir jie nenori naujovių, nors naujovės gali būti tikrai geros.

Lietuvoje futbolas neturi rezultatų, nors finansavimas didesnis nei krepšiniui. Todėl ir nepopuliarus, prastas klimatas, nepraktiška sporto šaka.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dėl krepšinio, tai jam nereikia daug įrangos: visos mokyklos turi krepšinio aikšteles, kuriose žaisti galima ištisus metus, skirtingai nuo futbolo, kur tikrų didelių aikščių mieste nesurasi daug, todėl nėra kur žaisti tikro futbolo, o tik miniatiūrinėse aikštėse, bet ir tai ne bėda, nes pats sportas kvailas, per blogą orą nežaisi, žiemą nežaisi, tai itin nepraktiškas sportas.

Matyt, daug pasaulio futbolo žiūrovų irgi tėra aukos, kadangi yra monopolija ir tai gyvenimo dalis tapo per reklamą, kaip ir coca cola geria, nes geria, taip ir futbolą žiūri, nes yra aukos. Matyt, mažuma yra tikri gerbėjai ir išvardins viską nuo a iki z.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kas didesnę meilę rodo sportui, tai irgi kvaila, nes pats sportas nėra toks jau įdomus visiems. Didžiausia sportui meilė tada būtų matuojama, kai ne 70 ar 90 proc ryungtynių pamatai per TV ar gyvai, o kai pats žaidi ten . Žiūrėti apskritai nėra daug pastangų, o šikną pajudinti reik pastangų. Kas blogiausia, kai daug alkoholio futbolo žiūrovai suvartoja, tarsi sportas tampa jau ir žalingas, kaip rūkymas, nes skatina degradaciją... tai kur čia meilė? Čia jau kelias į mirtį, o ne meilė. Dauguma tų futbolo žiūrovų perbėgę visą aikštė matomai uždustų nuo krūvio patirto... prie TV visi gudrūs. Bet tegu jaunimas žaidžia, bent negers. O kur rudenį, žiemą ir blogu oru jie tą futbolą žaistų? Tai kvaila. Futbolas - kvailiausia sporto šaka, kuri jokio praktiškumo neturi. itin atsiliekanti nuo laikmečio.
Žiūrėti...
2011-09-19
Atsakyti