BodirogaMano AGONIJA?:DDD Juokdarys islindo matai. Tai cia gi tik tavo agonija nes islendi su didziausia isterija tik tada kai Zalgiris prapila kazkam. Kur buvai kai tavo raudona komandele krito paskutiniu metu nuo visu? Vien tavo paklode pilna isterijos isduoda kokiu asmeniskumu porcija pas tave uzteksta ant snukio. Ir sito ip adreso bei kruvos klonu man nekisk nes as rasau ne is jo. Jei toks gudrus ir gali tai patikrinti tai tikrink tuoj pat. Ka? Nepataikei? Tai dar dar ir sita IP adresa istrauk i savo isterijos pasauli bei SKELBK VISIEMS KAD DAR DAUGIAU ZMONIU SUZINOTU nes jau nekarta is nevilties cia skelbei. Ir nesiardyk su kvailais issivartaliojimas vadindamas kitus padlos kai visi senai zino kas yra vainausku raudona komjaunimo padla.


Pusproti, ar tau nors buvo 1 diena, kada tu nebūtum galvojęs apie Rytą? Neptūnas laimi - apie ryta, Žalgiris laimi - vėl debilas apie tą Rytą rašinėja. Tau gydytis reikia kuo skubiau. Tyčiojasi jis mat iš rytfanių o pats dvigubai daugiau laiko praleidžia apie "NEVA" nekenčiamą komandą minėdamas. Tuoj nulėks acc pasikeisti ir vėl rašinės. Tas pats ir rytoj laukia.
Žiūrėti...
2016-05-28
-2
Atsakyti
sdfgi vilniuje ir taip daug pramogu pvz taboras


Čiaupkis iškrypėlį dergdamas SAVO šalies sostinę!!!
Žiūrėti...
2016-05-27
+2
Atsakyti
MinčiusKvaila rašliava mano nuomone,nu nieko,tuoj vėl viskas aprims ir vėl Žalių pergalių serija prasidės... Aną sezona trečias rungtynes taip pat laimėjo Rytas,bet jum nesutriuškinimas Žalgirio koks buvo kovo 8d. kai LRytas laimėjo 93:66 trečias tarpusavio rungtynes. Finalo serija aiški,niekas negali pasipriešinti Žalgiriui,kurs vienintelis Lietuvoj turi geriausią Europos areną,normalią klubo administraciją ir komandinią dvasią. Baigsis Eurolyga,bus susikoncentruota ties LKL ir viskas pasikeis Pralaimėtas mūšis,bet ne karas. ;)


Komandinę dvasią šiame sezone jau matėme, kad Žalgiris neturi gerindami rekordus.

Žurnalistai iškelia šia pergalę nes paskutiniu metu lkl visiškai yra neįdomus ir jau po ketvirtfinalio ar gal dar pusfinalio nebūdavo jokio noro žiūrėti. Prisiminus tą sezoną, nereikėtu užmiršti, kad tą serija buvo tik iki 2 pergalių ir tai tos pergalės buvo pasektos nedideliais skirtumais.

Kiekvienas padorus Žalgirio fanas pritars, kad lkl'e intrigos labai reikia.
Žiūrėti...
2016-01-18
+3
Atsakyti
GB21Galesi plot ir vasari per LKF taure ir dar birzeli kai vel bus 4-0 :D Dabr turesit vel nereiksminga pergale kaip argumenta prikaisiot ateinancius 5 menesius :D


Ne nu tik čia tokie atsirandą. Tas n. 28 ant abiejų komandų "užstūmė", o tu jam prikiši serijas kažkokias. Dar vieną paranoja užpuolė.
Žiūrėti...
2016-01-17
Atsakyti
Štai jums ir puikus pavyzdys. Dauguma puolė De Rozan'a, Lowry kokie jie yra savanaudiški ir panašiai, po pažiūrėkit ką super žvaigždė Lillard'as su tuo McColum'u daro? Lillard'as dar kartą įrodo, kad jam svarbiau į All Star patekti nei pati komandą ir jos rezultatai. Žiūrėti...
2016-01-17
Atsakyti
Nepykit, bet man jo laidos buvo ir yra visiškai neįdomios. Dažniausia rezultatą kokį pasakydavo, vieną žaidėja apklausdavo ( Kuris nieko įdomaus nepasakydavo) ir viskas. Jokios analizės, priežasčių kodėl laimėjo, kodėl pralaimėjo nebūdavo. Tik interviu paėmimas ir viskas. Netgi daug įdomiau žiūrisi dabar rodomi Žalgirio video nei jo laida. Žiūrėti...
2016-01-17
-11
Atsakyti
artasssssprie ko saunuolei juk ciut istempe runktynes juk geda yra.


Dar vienas atsirado. Mat jam gėda, kad laimėjo. O jei būtų pralaimėję, tai kas tada? Ar geriau pralaimėti kaip Žalgirio pirmtakai po 30 ir daugiau? Kaip dauguma čia minėjo, beveik visi žaidėjai yra jaunesni, tai pergalė yra pergalė neskaitant skirtumo. Niekas ir pernelyg nesitiki iš jų stebuklo.
Žiūrėti...
2016-01-15
+9
Atsakyti
artasssssVladimir Golubovic geriauses varijantas zalgiriuj.


Iš kur tu trauki tokias nesąmones? Koks dar Larsen'as, Golubovic' ius? "Valodia" jau senei klubą susiradęs, prie ko čia Žalgiris? Pasiklydęs laike esi.
Žiūrėti...
2016-01-14
Atsakyti
Nors ši pergalė dar nieko nereiškia, tačiau bent jau pamačiau vieną iš svarbiausių dalykų - discipliną. Ko dauguma tikėjosi ir tikisi iš Pačėso, ta ir galėjome pamatyti šiandien. Tačiau kaip minėjau prieš tai - tai dar nieko nereiškia, nes dar laukia begalės rungtynių. Žiūrėti...
2015-12-19
+2
Atsakyti
Mister_JohnApie savo paranoja komentuoti bei sekti pamokslus kitiems nenori papasakoti?


Tamsta, visu pirmą tai ne pamokslai. Visu antrą, aš nerašau kiekvieną komentarą apie vieną ir tą patį asmenį, kuris dėl tokių kaip tu ir rašinėja savo nesąmones. Ir visu trečia, prieš komentuodamas bent jau paskaityk.
Žiūrėti...
2015-12-19
+19
Atsakyti
Mister_JohnTokie kaip arturiukai durniukai tada vel pakyla is sudo ir pradeda aiskinti kad ritas jau igauna NEREALIA forma ir dabar sluos visus kaip kad buvo draugiskose turnyruose pries sezona kai laimeju po ta pseudo titulu durniukas pradejo kliedeti kai vainauskine raudona siuksle sluos visas siuksles nors paskui visi pamate kas yra tikroji siuksle.


Tu gal arturiuką įsivaikink, nes matosi, kad be jo gyventi negali. Arturiukas, arturiukas, arturiukas... tu be jo ką nors daugiau matai? Dar vieną paranoja užpuolė, kad kažkas į kažką kesinasi?
Žiūrėti...
2015-12-19
-6
Atsakyti
Perkins'as tai žiaurus. Gerai "pažvengiau" ;D Žiūrėti...
2015-12-18
+2
Atsakyti
GB21tai todel reikejo kai imete tritaski bauduot, varzovai butu prameta baudas soec, bet prametant antra bauda ale kovoji del kamuolio ir ji isimusi sau. 2 taskai ir lygu. Aisku tada reikejo greit mastyt :)


Nebūtų taip. Tiesiog mesdami baudas paleistu kamuolį į užribį ir viskas baigta. Pačioje pabaigoje nieko padaryti maccabi's negalėjo. Jei nebūtų prasižengia kai neatkovojo kamuolio, tada baigtis gal būtų ir kitokia.
Žiūrėti...
2015-12-18
+2
Atsakyti
sdfta tavo zviozda is vis gali praspirt, paskaityk knet


Visu pirmą jis man ne "zviozda". Visu antrą aš visom keturiom už jei jį išmestu, nes gynyboje blogesnio žaidėjo neesu matęs.
Žiūrėti...
2015-12-17
+5
Atsakyti
sdfo siaip tai linksma turetu but kai Pacesas reks ant zviozdu ;D gudaitis koks su oreliku ir apsivekt gali


O tai tipo šeškus ant oreliko nerėkdavo? Tu nors Prienų rungtynes esi matęs, ar eilinį kart bandai kažką protingo parašyt ir vėl nesigauna?
Žiūrėti...
2015-12-17
-3
Atsakyti
ProtagonistasTai aišku, kad nebuvo čia anei jokių statymų, anei susitarimų, tiesiog tauta durna ir jai reikia palot :D Kaip čia turėjo viskas vykt, ta prasme prieš varžybas su LKL grandu autsaideris Varnelis pagalvojo "hm, reik už pratęsimą pastatyt, kaip nefig čia nesunkiai bus"? :D Ir durnam iš pakartojimo matosi, kad viskas ten įvyko natūraliai. Nors ne, durniams neaišku.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Visiškai pritariu. Jei būtų komanda norėjusi pralaimėti, tai tikrai nežaistu iki paskutiniųjų. Jie pralaimėjimas būtų koks +40 ir daugiau, tada gal ir galima būtų teigti. Plius dar viską patikrino SIM, tai jokių abejonių neturėtų būti.
Žiūrėti...
2015-12-14
-2
Atsakyti
Baisiau nei baisu. Faktiškai galima sakyti, kad pasiektas ne dugnas o mantija, o jei būtų pralaimėję - ir pats branduolys. Psichologiškai visai sužlugdyta komanda. Reikia kuo greičiau atsikratyti bent trečdalio žaidėjų, bandyt kaip nors "prastumti" laprovitola, nes jis nereikalingas ir bent jau dambrauską susigrąžinti. Belieka tik džiaugtis dabar, kad bent jau futbolo komandą stipriausią turim. Krepšinis jau visiškai žlugęs Vilniuje ir nežinia kada jis sugrįš. Žiūrėti...
2015-12-13
-5
Atsakyti
Na po pirmo kėlinio atrodė viskas aišku bus, bet bent jau Šiauliai 3 kėlinyje pakovojo. 4 visai puolimas užstrigo ir pasižiūrėjus į rezultatą atrodo, kad nieko įdomaus nebuvo. Truko Dudzinski'o šiame mače, agresyvumo, taip pat leonavičius nieko neparodė, tritaškiai nekrito. O Žalgiris dar gali pasidžiaugti, kad kalną su graiku pailsino, nors ir eurolygoje viskas aišku. Žiūrėti...
2015-12-13
-23
Atsakyti
Pagaliau Nuggets"ai susiprato ir neleido daug žaisti tam nesusipratimui. Nelson"as įrodė, kad gali būti 1 pg komandoje. Žiūrėti...
2015-12-12
-4
Atsakyti
1 2 3 4 5  »