ATI
Més que un club1) Kalnietis ir Pocius nupirkti pigiai?! Daniel Ewing pigesnis daugiau nei 3 kartus, bet komandai naudos duotų 10 kart daugiau. Jau nekalbu, kad 450k pačiam Žalgiriui yra vienas didžiausių mėnesinių atlyginimų per visą istoriją (atmetus lizinginį sezoną). Tiek negaudavo nei Anderson nei Dentmon. Net ir Eurolygos mastu tai yra tikrai didelis pinigai. Wanamaker, Schafartzik, Culpeper gauna mažiau bet savo komandai davė/duoda daug daugiau naudos. O ką jau kalbėt apie tokius žaidėjus kaip Borousis ar Quincy Miller.Dėl Pociaus, po tokio tragiško sezono jokia Eurolygos komanda jo nebūtų pirkusi. Nebent kokie lenkai ar ABA ligos atstovė Cedevita.2) Žalgiriui su grupe sąlyginai pasisekė. Nors ir tai lenkai išvykoje buvo nugalėti tik paskutinėmis sekundėmis. Pinar Karsiaka pradėjo sezono metu byrėti. Atleistas pagrindinis įžaidėjas prieš pat lemiamas rungtynes Kaune. Tačiau Žalgiris buvo tikrai vertesnis vietos TOP16 už šias ekipas. Maža to, sugebėjo Barca paimti. Būtume gavę vietoj Pinar Karsiaka kitą turkų komandą Darussafaka - dabar žaistume Kibire.Dėl Ryto skolų - neverta tau čia skleisti propagandos. Nors ir ant kiek degradavusi Ryto vadyba, tačiau skolų neturi. Tai bene vienintelis aspektas kuriuo šio klubo atstovai gali didžiuotis šiuo metu.


Man visada kelia sypsena Eurocupo/LKL lygio zaideju lyginimas su Eurolygos zaidejais :) Ewingas mat daugiau naudos EL duotu. Aha Motumas irgi LKL zveris, o EL nulis. O su "eurocupinem" komandom Zalgiris susitvarko puikiai su tais zzaidejais kuriuos siulai pakeist i tokius kaip Ewingas :D

Andersono alga buvo 450k, tokia kokia Kalniecio. Kokia Dentmono alga buvo nepamenu.

Rytas turi kruva skolu, kodel tu manai jie nebeperka Batistu, Palaciosu, Rice ir kitu panasaus pajegumo krepsininku?
Žiūrėti...
2016-02-06
-1
Atsakyti
ATI
kirvis2000to ATI1) Pocius isvis buvo kate maise po traumos,o Kalnietis net ir rinktinej labai varganai atrode.tai kodel jiems buvo pasiulyti tokie pinigai ir salygos?jei jie nesutinka su klubo salygom,tegu iesko kitu klubu, uz tuos pinigus kurie buvo/yra mokami Kalnieciui ir Pociui,tikrai buvo galima rasti kaip minimum neprastesnius legionierius.2) kam tu ta Ryta cia kisi?kalbam juk apie EL :) faktas kaip blynas kad grupej is stipresniu komandu nieko nelemianciose rungtynese nukalem Barca,o daugiau tai tik eurocup lygio komandos mums buvo ikandamos3) as net bijau pagalvot kaip komanda siemet atrodytu jei vietoj Kalniecio turetume kazka panasaus i Rice,vietoj Pociaus kazka panasaus i Anderson o vietoj australo tvirtesni centriuka.4) kas del skolu,as nenoriu veltis i bevertes diskusijas nes jokios rimtesnes info apie tai nera bet akivaizdu kad jei butu kazkokie rimtesni postumiai sioje srityje, Motiejunas tikrai nepraleistu progos pasigirti


1) Kalnietis buvo nupirktas pigiai, labai pigiai ir su palankiom salygom jam. Ar matei uz kiek ji nupirko Armanis? Ir alga jo daug didesne nei Zalgiryje. O kad jis visai nepazaidzia, manau kalciausias treneris. Kas del Pociaus, tai jis irgi buvo gautas "salyginai" pigiai. Lietuvi, zaidusi tokiuose klubuose kaip Realas, uz tokia kaina nusipirkt ir kazkas tokio. Deja, jis cia neitu, jei ne palankios salygos (sutarties nutraukt negalima ir panasiai). Jei ne Zalgirio salygos, ji tikrai butu paemes kitas EL klubas. Taip ir Kalniecio ir Pociaus algos lietuvisko krepsinio kontekste atrodo astronomines, bet Europiniam kontekste - labai mazos (is daleis del itin palankiu salygu zaidejams).

2) Baik svaigt, Zalgirio grupe buvo viena sunkiausiu, jei ne sunkiausia. Sakai nukale eurocupines komandas. Jos ten tik del to kad Zalgiris i ten jas nusiunte (gal tik lenkai buvo visa galva silpnesni). Ir baik svajot apie Andersona kurio alga buvo 450k euru ir Rice kurio alga apie 1 mln euru.

o del skolu, tai visos kompanijos ju turi, krepsinio klubai ne isimtis. Ryto skolos irgi astronomines, tik nieks apie jas nekalba (Rytas nelabai kam idomus). Svarbiausia yra jas sugebet suvaldyt, ir manau Motiejunas su tuo susitvarko. Nors jei vadovu buciau as... Na jau rasiau, paaukociau pora sezonu ir situacija manau pageretu. Bet dabar net nelabai galima leist aukot sezonus, ypac nuo kito, kai EL liks tik 16 komandu ir pergales kaina isaugs desimteriopai.

p.s.: nors ir nesutampa musu nuomones, visgi malonu padiskutuot. Siaip basketnews.lt baigia ismirt. Manau zmonems nepatinka pasikeites puslapio dizainas...
Žiūrėti...
2016-02-06
+3
Atsakyti
ATI
kirvis2000Motiejunai, persilogink :) o jei i tema, tai pora klausimu:1) kodel su traumuotais zaidejais pasirasinejamos sutartys be galimybes nutraukti jas anksciau laiko jei netenkina zaidejo forma?ar cia ne vadovai atsakingi uz sutarciu formuluotes ar jie pasirasineja betka kas jiems padeta ant stalo?2) i top16 Zalgiri nuvede ne sudetis,o itin silpna grupe kurioje tam kad iseit i kita etapa uzteko nukalt lenku ir turku "grandus".3) Zalgiris niekada nebus pajegus ipirkt pirmo ryskumo Eurolygos zvaigzdziu,todel apeliacija i pinigus visai ne vietoj. kodel anksciau sugebeta uz tikrai simbolines sumas isigyt Dentmon ar Anderson?panasu kad jei nori, tai ir gali rast kazka padoraus uz prieinama kaina.4) apie skolas geriau isvis net nepradet temos nes ABSOLIUCIAI nera jokio aiskumo kas ir kaip ten vyksta,ir vien genialaus vadybininko Motiejuno deka jos isaugo beveik 0.3 mln Eur(kai pries keleta metu pats pasikviete Zorous ir ji atleido nepraejus ne porai menesiu)


1) Su traumuotais sutarciu nieks nepasirase... O kodel nepalankios sutartys Zalgiriui? Norint palankesnes sutarties klubui, turi moket daugiau. Viskas remiasi i pinigus.

2) Sakai butu toks kaip Rytas isejes is Zalgirio grupes? Nejuokink, sudetis gera, bet sutinku, ne top16kai.

3) Skirtingai ne idaugeli, manes nei Dentmontas nei Andersonas nesuzavejo. Taip, jie buvo visa galva geresni uz Hanlana, bet ir kainavo 2x daugiau uz kanadieti.

4) O del skolu... Romka isigijes Zalgiri, visas senas Zalgirio skolas padenge, bet pridare nauju. Motiejunas atejes gavo skolu ir jas sekmingai mazina. Beda kad procesas letesnis nei as asmeniskai noreciau. As dar pries metus ar 2 rasiau, kad noreciau jog Zalgiryje zaistu vien jaunimas, pigus, neapsaudytas jaunimas, tol kol bus grazintos skolos. Deja kiti fanai nori rezultatu cia ir dabar. Visi dziugauvo kai pries sezona buvo pasirasomos sutartys su Kalnieciu, Seibuciu ir kitais velniskai brangiais zaidejais. Vienintelis Vougiukas buvo nupirktas pigiai, bet is dabartinio Zalgirio, manau tik jis ta alga ir atidirba. Kodel kiti to nedaro? Netikiu kad jie visi staiga tapo netalentingais krepsininkais. Tiesiog Zalgirio stabas vertas pajuokos.

p.s.: Sutinku del Zouros, cia viena rimciausiu Motiejuno klaidu.
Žiūrėti...
2016-02-06
-12
Atsakyti
ATI
Mane tai juokas ima is tokiu komentatoriu, kurie del pralaimejimu kaltina klubo vadovus. Rytfaniai eile metu kaltina savo Vainauskiuka senior, nors realiai nei jis zaidzia, nei renkasi zaidejus komandai :D. Vienintele Vainausko problema, kad jis pasiduoda visuomenes spaudimui, atleidzia trenerius nes to nori fanai, samdo toki debila Pacesa, nes to nori fanai ir t.t. Maziau pataikautu fanams, butu ir rezultatai.

Dabar madinga kaltint ir Zalgirio Motiejuna, koks jis blogas, nes Zalgiris pasikrauna -30tsk nuo EL grandu. Sorry bet ka jam daryt? Pinigai ant medziu neauga, skolas reik grazint, o jos vis dideja, nes buve ir esami Zaidejai brangus, nori buvusiu ir esamu algu. Sakot, atleist komanda ir surinkt nauja? Na ir kas pasikeis? Atleistiems reiks vis tiek sumoket uz visa likusi sezona, o jei ne i teismus vel teks zygiuot. O su naujais zaidejais bus geriau? Vargu, vel loterija.

Apskritai dziauktis reik, kad Motiejunas ir co ugebejo surinkt sudeti, kuri nuvede Zalgiri i top 16. Pazekit toks kaip Milano Armani klubas, net i ten nepateko. O jiem ner problemu atleist zaideja viduri sezono ir samdyt nauja. Pinigu turi kaip sieno. Va ten tai vadovai debilai, va ten jie tikrai nusipelno fanu neapykantos.
Žiūrėti...
2016-02-06
-14
Atsakyti
o kodel straipsnyje nera fakto kad Lebaby, "Dievu Dievas", krepsinio zenitas jau 18 is eiles tritaskiu pramete ir "terorizuoja" priesininku komandos lentos virsutine dali? :(

Maciau cia LBJ i Sako NBA duxu laida pakliuvo, ziurek turesim trecia zvaigzde salia Perkinso ir McGee ;)
Žiūrėti...
2016-02-06
+16
Atsakyti
quNNcypo blato isvykimo cavs kolkas buksuoja,o lue ten tik eilinis lbj korisas kuri prastume :)


O tu man pasakyk kuo sitas bajeris su Lue (kur pastatytum Lue ar BN'o Byroneli, vistiek tas pats gautusi ir LBJ taktika deliotu) nuo Romanovo eksperimentu Zalgiryje? Grynai JAV versija kai juodziui stoga nurove nuo pinigu, sloves ir profesiniu pasiekimu :D

Suprasciau jeigu vienas Cavsams butu ziedus atneses, gal tada kazkiek butu galima pateisinti toki poelgi.

Bet dabar tai grynai Lietuviskoji klasika Cavs organizacijoje vyksta kai baigusi vidurine isvaizdi bei su gera figura fyfa melzia 4 klases baigusi turtingu tevu sunu duxeli, kuris uz imerkima fyfos nesamones pildo ir kisa pinigus i silikona. Aisku Lebronui gerai kai Cavs GM nesiorientuoja aplinkoje ir bijo vel East dugne sedet.
Žiūrėti...
2016-02-06
-9
Atsakyti
ByronŽiauriai kvailai Cavs žaidė paskutinę minutę. Lyg galvodami, kad jau laimėjo rungtynes. Žinoma, ir pati Fortūna nusisuko, kai Celtics sumetė sunkius metimus. Smith pražanga kvaila leidžiant lengvai pelnyti dar ir du taškus, po to Mozgovas nesugeba sugraibyti kamuolį likus 3 sekundėms iki rungtynių galo, nors visi Cavs turėjo žinoti, kad baudos metimas bus pramestas, nes kitaip nebūtų jiems like laiko pakovoti dėl pergalės. O dar ir Love kažkokią traumą gavo ir nuo trečio kelinio nepasirodė aikštėje. Sakyčiau rungtynes pralošė Smith ir Mozgovas!O apskritai kalbant apie rungtynes, tai ne pirmas ir ne antras rungtynes Cavs turi didelių problemų su baudų pataikymų. Šiose rungtynėse baudų pataikymas: 21/35. Sakyčiau per didelė kaina 14 taškų lengvų prarast. Jei būtų baudų pataikymas bent 28/35 ir pridėjus pirmautus 5 taškus, tai su 12 taškų persvara jokios intrigos jau paskutinę minutę nebūtų buvę.


Tu tai isvis patylek su savo krepsinio suvokimu, kuris nesiekia ghetto vidutinioku komandos trenerio asistento asistento :) Kai trižingsni vaikeli daugiabuciu kiemo krepsinio aiksteleje padarysi gal ir galesi pasiskelbti kad toks kaip Byron egzistuoja :D
Žiūrėti...
2016-02-06
-5
Atsakyti
Klounas "steroidinis plauku implantas" gheto doktorantas Lebaby James vel parode savo tikruosius sugebejimus - nevykelio nesugebancio buti vedliu.

Nera net ka komentuot kai situacija komandoje primena Romanovo laikus Zalgiryje, tik kad "Buratinas" aiksteleje laksto ir plytu bombas meto bei vaidina treneri
Žiūrėti...
2016-02-06
+2
Atsakyti
ATI
Eilinis taupymo ant trenerio rezultatas. Dar toki show matysim 2.5 metu minimum. Kas galvoja kad kitamet EL komandu skaiciui sumazejus iki 16, bus kazkas kitaip su Zalgiriu, tas klysta. Cia zaidejai nepades, cia reik rimto EL patirties turincio trenerio. Žiūrėti...
2016-02-05
+5
Atsakyti
ATI
Ir kuom gi sitas prastesnis uz Pacesa? Sitas bent nuo Lietkabeliu nepasikraudavo :D Žiūrėti...
2016-02-04
+3
Atsakyti
ByronKaip mums smagu, kai sie nevykeliai verkia po eilinio sutriuskinimo :DDDD


O!!! Sitas juokdarys kaip matau toliau Lebronui subine laizo bei nesamones vemia i eteri...

krites visiskai Byronelis, labiau nei Vainausko vadovaujama "krepsinio komanda" :D
Žiūrėti...
2016-02-01
+1
Atsakyti
Mavs East bliude butu rimciausi pretendentai i didziuosius finalus pakliuti, dbr westuose yra kas veikt: OKC ir SAS vien ka reiskia, o kur Mem su LAC, kitos komandos tai nieko nevertos siuksles arba medijos iskeltos pinigu melzimo karves (Rockets, GSW, T-Wolves, NOP) Žiūrėti...
2016-01-25
+2
Atsakyti
quNNcyNormaliai donatas pakomentavo,bet keletas zmoniu tai nepatiko,pasipyle nelb grazus komentarai i jo darza,kaip ir vakar minejau,lbj ten karalius jis daug ka sprendzia,o atleidimas blato parode kas per vadovybe,treneris kuris per ta laika turejo 67% win rezultata metamas lauk,jei neklistu iki siol geriausiausais pasirodymas


Tai matai, tipiniai lietuviu atstovai pasireiske, kurie jeigu kas kitaip masto iskarto nusisneka :D Blattas siaip geras treneris, bet per daug nusileido Steroidu, aisku nereikejo visose situacijose vaziuot ant Lebrono, reikejo kartais ir nusileist, bet kai kuriose situacijose reikejo pastatyt ghetini i vieta bei neleist visiskai uzlipt ant galvos ir taip autoriteta augintis.

Ta pati situacija su Popu, atejo senukas i NBA komanda is NCAA ar kur ten, komandoje buvo mega zvaigzde Robinsonas ir jaunas talentas Duncanas, jei butu nusileides siems dviem tai nebutu pasiekes kiek dabar turi.
Žiūrėti...
2016-01-24
Atsakyti
Lue tai grynai realioji kompiuterinio Lebrono subinlaizio bei liudnai pagarsejusio bailio (kai neatvyko i sutarta vieta, kad as ji i miska konfortabilioje bagazineje ikisus nuvezciau) Byronelio kopija :D Žiūrėti...
2016-01-24
+1
Atsakyti
Žalia-balta!Pats tu bukas, avine.


Gautum viena i barzda zuvi ir virstum vaikigali, o cia avinais kitus vadini :D
Žiūrėti...
2016-01-24
-7
Atsakyti
kad ir koks bebutu Carmelo, bet keista matyti ji su 9 taskais po rungtyniu, gal kas seka si NYK sezona: ar komandiskiau zaisti pradejo, ar jau sensta, ar dar kas? :D Žiūrėti...
2016-01-24
Atsakyti
NaNevisai ir bukas karstas, labai karstas charakteris, bet matosi, kad cia labai pasistumejes i prieki, daug dazniau susivaldo situacijose, kur anksciau nesamoniu pridarydavo, aisku dar daug reikia dirbt su savo charakterio defektais :)


ka ten dirbt, toks zmoniu sluoksnis kuriame uzaugo Cousinas (tikriausiai juodziu ghettas ir baigtos kelios klases normaliai o paskui tik reikedavo atetit atsizymeti, bet vidurine ar univera baige vistiek nes turejo "gero krepsininko, zvaigzdes statusa") ar musu salies profkiniu gvardija, tai nelabai protiniais gabumais pasizymi bei emociju valdymas, saves gerinimais kaip asmenybes yra utopinis dalykas. Bus situaciju kai susivaldys sutelkes visas jegas, bet nenustebciau kad kada susisuks juodziui smegenine ir des kokia nesamone uz kuria pusei sezono minimum diskvalifikuos.
Žiūrėti...
2016-01-24
-15
Atsakyti
...del manes nors ir visas likusias pralosia varzybas. kitos kad ir atleidzia trenerius, bet i ju vieta bent kazka jiems atrodanti geriau pastato, o cia kazkoki lebrono meiluzi ikiso. tai reikejo pati lebrona statyti zaidzianciuoju treneriu ir viskas. kam tas cirkas dar. blato neklause tai galvoja savo to draugelio klausys?


Labai geras pastebejimas, cia butu tas pats kaip Europoje koki Gineviciu Realo treneriu pastatytu, nes Maciulio draugelis bei zemliakas is Kauno, o Maciulis hipotetineje (aisku 80 procentu cia esanciu "intelektualiuju" Lietuvos aristokratu is Pabrades rajono vienkemio si zodi aplamai pirma karta pamatys gyvenime :D) situacijoje turi didele itaka Real organizacijos viduje bei gera varda.
Žiūrėti...
2016-01-24
-4
Atsakyti
Anbožvėris :)


Gal ir "zveris" krepsinyje, bet bukas kaip Pikule :)
Žiūrėti...
2016-01-24
+18
Atsakyti
Padugne Lebronas to ir vertas, vel gales kota grauzt kai ziedus siemet matys kaip Lietuvos provincijos pasalpinis normalu socialini gyvenima, kaip sakoma apie degradavusius moralinius zmones, kurie net neverti zmogaus vardo ir juos drasiai galima vadinti "steroidinemis gyvenimo siukslemis": kad ir kiek vaidinsi aristokrata ir elita, bet jei buvai ghetto juodis su penktoko smegenimis niekada nereikia kitu zeminti, nes gyvenimas pats sustato viska i savo vietas.

Siaip Steroidikas geras krepsininkas, vienas geresniu sios kartos, bet del degrado charakterio tarp elitiniu bei geriausiu visu laiku krepsininku tai bus tik pajuokos objektas :)
Žiūrėti...
2016-01-24
-5
Atsakyti
«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  »