Vienas geriausių Eurolygos žaidėjų Lakovičius baigia karjerą

2016-07-27 13:41
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

38-erių metų 186 cm ūgio gynėjas iš Slovėnijos Jaka Lakovičius po 20 metų krepšinio aikštėje nusprendė baigti savo karjerą.

Eurolygoje žaidėjas pelnė 2524 taškus ir pagal šį rodiklį užima ketvirtąją vietą. Rezultatyvių perdavimų kategorijoje jis rikiuojasi 14 vietoje. Įžaidėjas atliko 580 rezultatyvių perdavimų.

Krepšininkas 2010 metais kartu su „Barcelonos“ komanda tapo Eurolygos čempionu.

2002-2006 metais jis vilkėjo Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius ir susižėrė eilę individualių apdovanojimų – jis dukart tapo Graikijos lygos finalo serijos MVP, taip pat naudingiausio žaidėjų titulą iškovojo Graikijos taurėje ir 2005 metais buvo pripažintas geriausiu sezono žaidėju.

2005 metais slovėnas taip pat buvo išrinktas į antrą geriausių Eurolygos krepšininkų komandą.

Įžaidėjas be minėtų komandų taip pat atstovavo Stambulo „Galatasaray“, Avelino „Sidigas“ ir Gaziantepo „Royal Hali“ klubams, taip pat Slovėnijos ekipoms ir „Barcelona B“ klubui. Pastarojoje komandoje jis žaidė praėjusį sezoną.



Komentarai:

Anonimas
lekavič brolis netikras.
2016-07-27
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.