Elitinių klubų medžiotas Gabrielis pasirinko „Lokomotiv“

2016-08-01 08:21
Nuotr.: RIA Novosti - Scanpix
Nuotr. RIA Novosti - Scanpix

Didelio susidomėjimo šią vasarą sulaukęs Kenny Gabrielis pasirinko, kur tęs savo karjerą. Skelbiama, kad nauja krepšininko darboviete tapo Krasnodaro „Lokomotiv“ komanda.

Pranešama, kad krepšininkas priėmė finansiškai patraukliausią sprendimą ir su Rusijos klubu sukirto rankomis dėl dvejų metų sutarties. Po pirmojo sezono 27-erių metų puolėjas turės galimybę keliauti į NBA.

Gabrielis vasarą jau buvo sulaukęs susidomėjimo iš tokių komandų kaip Klivlando „Cavaliers“, Pirėjo „Olympiakos“ ar „Tel Avivo Maccabi“.

Pastaruosius dvejus metus Izmiro „Pinar Karšiyaka“ komandoje praleidęs Gabrielis praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaisdavo po 26 minutes, pelnydavo po 9,7 taško, atkovodavo po 4,6 kamuolio, atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 10,7 naudingumo balo.

Europos taurės turnyre jo rezultatyvumas buvo kiek didesnis: vidutiniškai po 12 taškų, 3,6 atkovoto ir 1 perimtą kamuolį bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.