Nikas Stauskas debiutavo „Kažkur matytų“ gretose

2016-08-01 14:44
Nuotr.: Karolis Balkūnas
Nuotr. Karolis Balkūnas

Pajūryje stovyklaujantys ir ateinančiam sezonui besiruošiantys Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) auklėtiniai sekmadienį sulaukė išskirtinių svečių desanto. Žilvičio stovykloje sportuojančius vaikus aplankė „Kažkur matytų“ krepšinio komandos marškinėlius apsivilkusios visuomenei puikiai pažįstamos asmenybės. 

Daugiausiai jaunųjų krepšininkų dėmesio sulaukė lietuviškų šaknų turintis ir senelių gimtinėje šią vasarą viešintis NBA krepšininkas Nikas Stauskas, Eurovizijos dainų konkurse Lietuvai jau dukart atstovavęs dainininkas Donatas Montvydas bei Lietuvos moterų krepšinio rinktinės narės Marina Solopova ir Lina Pikčiutė.

Tarp stovyklos svečių buvo ir Stausko brolis Peteris bei draugas Gintas, mėgėjų krepšinio lygų žvaigždė Dainius Novickas, internete išgarsėjęs Haroldas Zenkovas, žurnalistai Gedas Saročka ir Julius Bliūdžius. Parodomąsias rungtynės su SKM auklėtiniais ir jų treneriais žaidę „Kažkur matyti“ laiko skyrė ne tik krepšiniui – bendravo su stovyklautojais, pozavo nuotraukoms bei raitė autografus.

Jau dešimtus metus iš eilės organizuojamoje ir dviem pamainomis vykstančioje Karklės treniruočių stovykloje šiemet iš viso dalyvauja virš 130 vaikų, kurie prie Baltijos jūros kranto ne tik gerina fizinį pasirengimą, tačiau ir smagiai leidžia laiką.

 

Prieš savaitę stovyklaujančius krepšininkus buvo aplankęs ir jau dvejus metus iš eilės geriausiu Lietuvos krepšinio lygos (LKL) treneriu išrinktas Klaipėdos „Neptūno“ strategas Dainius Adomaitis, dalinęsis patirtimi su jaunąja karta.



Komentarai:

asdf
jo kanada su wigginsu, josephu ir dar 10 snukiu losianciu nba niekada nepavys lietuviu zvaigzdyno :D:D:D:D sapnuok toliau
2016-08-01
+1
Atsakyti
Anonimas
durnas jis, kanadoj bus tik žvaigzdžių dubleris, o liėtuvos rinktinėj laisvai galėtų pagrindiniu sg. o ir kanada niėkada neprisivys lietuviu lygio.
2016-08-01
Atsakyti
Anonimas
Gaila pasirinko Kanada jis... Tokio metiko labai truksta. Pagrindinis SG butu ilgam, ypac po Seibucio pasitraukimo.
2016-08-01
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.