Džordževičius: „Per pertrauką mūsų jauni žaidėjai iš manęs išgirdo įvairių žodžių“

2016-08-11 02:26

Po nesėkmės prieš Prancūzijos rinktinę, Serbijos ekipos vyriausiasis treneris Aleksandras Džordževičius pralaimėjimo priežasčių toli neieškojo – specialistas buvo itin nusivylęs tuo, kaip jo auklėtiniai pradėjo susitikimą, rašo „lrytas.lt“.

Serbo nusivylimui buvo rimta priežastis. Jo auklėtiniai po pirmų penkių susitikimo minučių jau atsilikinėjo dviženkliu skirtumu – 4:20.

„Rungtynes pradėjome labai prastai – kai kurių jaunų žaidėjų nesusikaupimas tiesiog nepriimtinas. Per didžiąją pertrauką jie iš manęs išgirdo įvairių žodžių. Tokiose rungtynėse susikaupimo prarasti negalime nei minutei – žaidėjai kažkokiu būdu turi tai suprasti.

Nesu patenkintas dėl to, žaidėjai turi žinių, patirties, tačiau rungtynių su tokia varžove kaip Prancūzija pradėti taip negalime. Pakeičiau komandos sudėtį, kuri buvo labiau susikaupusi – mes pradėjome žaisti savo žaidimą ir sugrįžome. Nemėgstu pernelyg individualių pasirodymų, nemėgstu, kai išeiname už žaidimo plano ribų. O pirmajame kėlinyje būtent taip ir atsitiko. Ir negaliu to paaiškinti.

Panašių dalykų buvo ir rungtynėse su Australija – mes apie tai kalbėjome, analizavome, bet tai ir vėl pasikartojo. Komanda turi suprasti, kad taip negali būti“, – Džordževičių citavo tinklalapis „lrytas.lt“.

Strategas taip pat sulaukė ir klausimo apie galimą tyčinį serbų pralaimėjimą, siekiant atkrintamosiose išvengti JAV krepšininkų barjero. Tiesa tokias kalbas Džordževičius kategoriškai paneigė.

„Mes dar niekur nepatekome. Patikėkite, mes visada kovojame dėl pergalės ir po šio mačo rūbinėje žaidėjai buvo labai nusiminę“, – sakė serbas.



Komentarai:

Nu kam sudus sneket? Kaip tai tai staugia ant zaideju aikstelej, o siandien ramus kaip belgas buvo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-11
+14
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.