„Galatasaray“ domina galimybė įsigyti Crawfordą

2016-08-11 15:21
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Ketverius metus NBA sėkmingai rungtyniavęs Jordanas Crawfordas toliau svarsto apie žaidimą Europoje. Skelbiama, kad krepšininku aktyviai domisi ir Stambulo „Galatasaray“ komanda.

Tiesa, žaidėjo šansai rungtyniauti Turkijos didmiestyje nėra vertinami kaip itin dideli. Skelbiama, kad solidaus atlyginimo siekiantis Crawfordas iš „Galatasaray“ vadovų galėtų išpešti ne daugiau nei milijoną JAV dolerių.

Dėl šios priežasties 27-erių metų krepšininkas greičiausiai liks Kinijoje, kur jis gali tikėtis gerokai solidesnių pinigų.

Tiesa, prieš daugiau nei dvi savaites pats žaidėjas savo socialinio tinklo paskyroje sukėlė audrą dėl mįslingos žinutės apie du Europos gigantus.

„Maccabi“ ar „Barcelona“, – paslaptingai rašė amerikietis, lygindamas du žinomus Senojo žemyno klubus.

Krepšininkas anksčiau yra rungtyniavęs keturiose NBA komandose – Vašingtono „Wizards“, „Golden State Warriors“, Bostono „Celtics“ ir Atlantos „Hawks“.

Per savo karjerą NBA Crawfordas vidutiniškai rinko po 12,2 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio ir atliko po 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Po ketverių metų karjeros etapo NBA, praėjusį sezoną 27-erių metų žaidėjas rungtyniavo Kinijoje ir tapo rezultatyviausiu čempionato žaidėju.



Komentarai:

as
sitas veikejas atejo i nba su zodziais kad bus geresnis uz pati MJ
2016-08-12
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.