Barnesas apie visuomenės reakciją po Duranto perėjimo: „Tai yra kvaila“

2016-08-13 16:53
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dvylika metų NBA lygoje rungtyniaujantis Mattas Barnesas puikiai supranta Kevino Duranto sprendimą keltis į Oklando „Golden State Warriors“ komandą.

Patyręs krepšininkas JAV žiniasklaidai išreiškė pasipiktinimą visuomnės reakcija ir buvusio Oklahomos „Thunder“ puolėjo situaciją palygino su skandalingu LeBrono Jameso perėjimu į Majamio „Heat“ ekipą.

„Aš manau, kad tai yra kvaila. Be abejonės, kad dabar „Warriors“ bus superkomanda ir lygoje neturės daug lygių varžovų. Bet aš manau, kad tai yra gerai, nes bet kuriuo metu NBA gali iškeisti tave, atleisti ar kitaip nusivalyti į žaidėją rankas. Tai tik verslas. 

Tačiau kuomet žaidėjas turi galimybę pats lemti savo likimą ir nusprendžia persikelti į kitą klubą, jis tiesiog tampa blogu vyruku.

Man nepatiko būdas, kaip LeBronas persikėlė į Majamį, tačiau jis tiesiog norėjo išvykti ir staiga Jamesas tapo blogiausiu vyruku žemėje. Durantas susimažino atlyginimą dėl perėjimo į kitą komandą, bet jis tapo tokiu pat blogu, kaip ir kadaise LeBronas. Man tai atrodo beprotiška“, – kalbėjo Barnesas.

Galiausiai snaiperis apibendrino savo mintis, teigdamas, kad klubų ir žaidėjų santykiuose dažnai taikomi dvigubi standartai.

„Komandos su žaidėju gali daryti ką nori ir kontroliuoti jo likimą, bet kuomet pats žaidėjas nutaria išvykti, jis tiesiog tampa blogu personažu“, – kalbėjo Barnesas.

Pastarasis šią vasarą sukirto rankomis su Sakramento „Kings“ klubu. Jam tai bus jau devintoji NBA komanda karjeroje.



Komentarai:

ne visai pritariujei jau gavai superstaro statusa, tai ark kurdamas aplink save komanda savininkai isiklauso i tokiu zaideju pasiulymus,, o ne lek prie kitu superstaru, o kad atleistu komanda (mainu budu) is top 10 nba playeriu kazkaip neteko girdet, MJ netgi Kobe ir skirias nuo Broniaus ir Duranto tuom kad aplink save kure komandas kurios pajegios nugalet visus


Uoj uzknisa mane tokie vaikai... Prie ko cia isvis Kobe ir MJ? Jie turejo afigienas komandas salia saves, BET NE JIE jas sukure, prie ko cia jie? Ka jie kviete ir algas mokejo? Ar sau algas susimazino, kad kitus prikviestu? Sneki, bile kad sneket. O kas del Kobe, kazkaip visi labai greit pamirso, kaip jis nepatenkintas LAL vadovybe ir komanda po pirmo beroc sezono, kai nepapuole i playoff sake kazka panasaus, kad nori but iskeistas i stipresne komanda. Taip kad nieks nenori su luzeriais lost. O tiek kiek Lebronas senuosius Cavaliers istempe i playoff ko ne vienas ir dar i finalus nutempe uz ausu, tai nei Kobe nei tas pats MJ nieko panasaus nepaare niekad. Taip kad nereikia cia lygint nesulyginamu dalyku ir sneket tokiu nieku, kaip kad MJ ar Kobe aplink save komanda bure, pirmiausia su Kobe nieks net zaist nenorejo, del jo per didelio ego, tai ka jis galejo kurt? O kad ir kiek nemegtumet LJ, kiekvienais metais laimi rinkimus, kuri zaideja labiausiai noretu turet komandoj. Taip gal jis lemiamu metu nera toks geras ir turi tam tikru minusu, bet overall naudingumu lenkia tiek viena, tiek kita.
2016-08-13
+13
Atsakyti
ne visai pritariu
jei jau gavai superstaro statusa, tai ark kurdamas aplink save komanda savininkai isiklauso i tokiu zaideju pasiulymus,, o ne lek prie kitu superstaru, o kad atleistu komanda (mainu budu) is top 10 nba playeriu kazkaip neteko girdet, MJ netgi Kobe ir skirias nuo Broniaus ir Duranto tuom kad aplink save kure komandas kurios pajegios nugalet visus
2016-08-13
-2
Atsakyti
Anonimas
būtent taip ir yra
2016-08-13
Atsakyti
hu
visisikai teisingai masto.
2016-08-13
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.