Krzyzewski: „Jei ne Jordanas, dėl aukso greičiausiai nežaistume“

2016-08-20 08:30

Nepaisant to, kad JAV rinktinės centras DeAndre Jordanas pusfinalio mače su Ispanija nebuvo ryški puolimo figūra, tačiau aukštaūgio darbas gynyboje neliko nepastebėtas.

Amerikiečių vairininkas Mike'as Krzyzewski teigė, kad be tokio Jordano žaidimo, JAV krepšininkai finalui su Serbija greičiausiai nesiruoštų.

„DeAndre buvo puikus. Jo naudingumas neatsispindi statistikoje, bet tai atsispindėjo aikštelėje – jis buvo pavojingas puolime ir nutraukė tą nuoseklų ispanų žaidimą, kuriuo ši komanda garsėja. Jis sužaidė puikias rungtynes. Ne tiesiog geras, o puikias. Dabar negalvotume apie kovą dėl aukso, jei ne geras Jordano žaidimas“, – rėžė Krzyzewski.

Po rungtynių su tuo sutiko ir Kevinas Durantas. Puolėjas neabejodamas sutiko, kad Jordanas buvo naudingiausias mačo žaidėjas.

„Jis buvo mūsų MVP. Jis puikiai gynėsi už mus visus, kovojo dėl kamuolių, blokavo metimus, užbaigė atakas. Mums jo tokio prireiks kitose rungtynėse“, – sakė Durantas.

Įprastai varžovus triuškinti įpratę JAV krepšininkai šių metų žaidynėse jau ketvirtą kartą priešininkų nenukauna didesniu nei dešimties taškų skirtumu. Visgi Krzyzewski pažymėjo, kad atvykdami į Rio de Žaneirą jo auklėtiniai to ir tikėjosi.

„Vos susirinkę į pirmąją stovyklą mes žinojome, kad susitiksime su geromis komandomis ir jos turės šansų, tarp jų ir Ispanija. Mes to tikėjomės ir tai gavome. Tai buvo sunkios rungtynės abiems komandoms

Manau, kad mūsų vyrukai padarė šiek tiek daugiau nei įprastai ir todėl mes laimėjome. DeAndre Jordanas buvo puikus, bet gerai žaidė ir Pau Gasolis, kurio niekas negali sulaikyti, jis atliko didelį darbą. Tai buvo labiausiai išsiskiriančios rungtynės iš visų per mano trenerio JAV rinktinėje karjerą“, – sakė specialistas.



Komentarai:

djgaffer
Gynyboj kertinis JAV žaidėjas.Bet reikia ir Thompsoną paminėti,kuris puolime traukė amerikiečius.Pati olimpiada jam sunki,bet svarbiausiais mačais sužaidžia taip,kaip jis gali ir moka.
2016-08-20
+5
Atsakyti
USA
Jordanas achuenas!!Cousinas tai visiskas lavonas..
2016-08-20
-7
Atsakyti
Yabasta
Visa Lietuva: "Jeigu ne Kazlowskis - zaistume finale mes."

Kur, apsizliumbes kaimieti, tavo atsistatydinimas?! Ko tu lauki?!!!
2016-08-20
-4
Atsakyti
..
Pz jeigu nebutu Deandres, o antras centras butu toks pats luzeris kaip Cousinsas kur visiskai i minusa lostu, tai manau tikrai Jav aukso nelaimetu :D Nieko keisto, kad Cousinsas blt surenka monstriska statistika, vos ne kaip Shaqo geriausiasiais laikais, o komanda nba lentelej metosi dugne kazkur. Nes sakau man jis toks tragiskas cia atrodo, kad bl bl. Bus ta "zaigzde" kurios niekas nenori i savo komanda, nes titulo cempionu su juo laimet kaip lyderiu neimanoma butu
2016-08-20
-2
Atsakyti
marokak
ne be reikalo all nba 1 team.demarkui dar toli toli,gali buti nebent emotion lesbian 1 team :PP

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-20
-2
Atsakyti
>Krzyzewski
Jei nori visada zaisti del aukso atsiputes,reikia suteikti amerikos pilietybes visiems krepsininkams praejusiems Zalgirio mokykla.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-20
+11
Atsakyti
abcdef
nu jo negalejau atsizavet su kokiu uzsidegimu DJ zaidzia. tikras profesionalas ir visiskas zveris. jam butinai reik pagerint baudos metima, dar kelis judesiukus baudos aikstelej ir viskas jis tada taps visiska dominuojanti jega visam pasaulyje. geras zaidejas bet dar reik dirbt :D

tik sekmes linkiu finale. TIK UZ USA VISADA!
2016-08-20
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.