Po Achilo sausgyslės traumos atsigavęs Chalmersas pasirengęs žaisti

2016-08-26 07:26
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Beveik pusmetį sportuoti negalėjęs Mario Chalmersas jau yra pasiruošęs rungtyniauti. Kovo mėnesį Achilo sausgyslės traumą patyręs 30-metis 188 cm ūgio atakų organizatorius džiugia žinia su savo gerbėjais pasidalijo socialiniame tinkle „Twitter“.

„Pagaliau galiu sugrįžti į aikštelę. Praėjo ilgi penki mėnesiai, tačiau kas tavęs nenužudo, tave padaro stipresniu“, – rašė Chalmersas.

Gynėjas šiuo metu neturi jokios komandos. Jis praėjusį sezoną pradėjo Majamio „Heat“ ekipoje, tačiau dar lapkritį buvo iškeistas į Memfio „Grizzlies“ klubą.

Naujoje komandoje Chalmersas sėkmingai pritapo, bet jo sezoną apkartino patirta Achilo sausgyslės trauma, kuri kainavo ir vietą „Grizzlies“ klube – Memfio ekipa jį atleido.

Chalmersas sužaidė 61 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 22 minutes, pelnydavo po 10,3 taško, atkovodavo po 2,6 ir perimdavo po 1,4 kamuolio bei atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.