Eglė Tarasevičiūtė grįžta į „Hoptrans-Sirenas“

2016-08-29 11:48
Nuotr.: Augustas Didžgalvis
Nuotr. Augustas Didžgalvis

Naujajam sezonui besiruošiančios Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ pasirašė sutartį su 26 metų puolėja Egle Tarasevičiūte. Kauno rajono klubo aprangą krepšininkė jau vilkėjo tris sezonus – nuo 2011 iki 2014 metų.

„Labai džiaugiamės, kad Eglė sugrįžo į mūsų ekipą. Ji puiki krepšininkė, tikra kovotoja, gali būti ne tik naudinga puolime, bet puikiai dirba gynyboje. Ji mums padės kovoti ne tik šalies pirmenybėse, bet bus naudinga ir Europos taurės kovose“, – teigė „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Praėjusius du sezonus 182 cm krepšininkė rungtyniavo „Utenos“ klube. Uteniškių gretose praėjusį sezoną Tarasevičiūtė LMKL pirmenybėse pasižymėdavo 4,1 taško, 3,4 atkovoto kamuolio, 1,9 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 6,3 naudingumo balų.

„Hoptrans-Sirenos“ šį tarpsezonį jau pratęsė sutartį su vyr. treneriu Linu Šalkumi, puolėja Gintare Jasiunskaite, galiojančias sutartis su klubu turi bei kitą sezoną taip pat rungtyniaus gynėjos Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė ir Rasa Knyzaitė, puolėja Karolina Ambotaitė bei vidurio puolėja Livija Sakevičiutė.

Taip pat buvo pasirašyti kontraktai su gynėja Dalia Belickaite bei įžaidėja Gabriele Gutkauskaite.

Kitą sezoną Kauno rajono klubas rungtyniaus ne tik LMKL, bet iškovojęs šalies čempionių titulą jėgas išbandys ir Europos taurės turnyre.



Komentarai:

xxx
Gal Utenai sakes,jokiu naujineu,visos zaidejos issilakste
2016-08-29
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.