Džiūgauti anksti: oficiali informacija apie pasikeitusią FIBA poziciją Lietuvos nepasiekė

Lukas Malinauskas
„BasketNews.lt“
2016-08-29 12:48
Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Izraelio krepšinio federacijos išplatintas laiškas su pareiškimu, jog Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) nuleidžia rankas kovoje su Eurolygos vadovybe, Europoje paskleidė džiugią žinią apie šių dviejų organizacijų karo pabaigą.

Tačiau tokia oficiali informacija pasiekė tik Izraelį. Pirmadienį naują darbo savaitę pradėję Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) atstovai tikino tokios žinios negavę.

„Mes iš FIBA negavome nei jokių oficialių raštų, nei kažkokio kreipimosi, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė LKF viešųjų ryšių ir rinkodaros direktorius Linas Kunigėlis. – Kol šiai dienai turime tiek informacijos, kiek turime, tai mes neturime jokių žinių apie kažkokius FIBA pozicijos ar nuostatų pasikeitimus.“

Izraelio krepšinio federacijos pasidalinta informacija pirmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo ir vienas iš dviejų kitą sezoną Europos taurės turnyre dalyvausiančių klubų – Vilniaus „Lietuvos rytas“. 

„Puikios naujienos!“ – pridurta komentare. Visgi jos kol kas tik skambiai puikiai, kadangi pati „Lietuvos ryto“ vadovybė apie tai taip pat neturi jokios oficialios informacijos.

„Nieko mes negavome, jokių oficialių raštų, nebuvo jokių skambučių nei iš Eurolygos, nei iš LKF. Viską, ką žinote jūs, žinome ir mes, – teigė sostinės klubo direktorius Martynas Purlys. – Rugsėjo 2-ąją dieną vyks Europos taurėje dalyvausiančių komandų susirinkimas, tad, manau, kažkokių žinių gausime Barselonoje. 

Kaip žinote, Lietuvos Teismas suspendavo LKF Vykdomojo komiteto sprendimą dėl komandų, kurios žais Europos taurėje. Kiek žinome, antradienį vyks Vykdomojo komiteto susitikimas, kuriame bus nagrinėjamas vienas iš šitų klausimų. Laukiame žinių iš ten ir Europos taurės turnyro komandų susirinkimo.“

Kitą sezoną Eurolygos organizuojamame Europos taurės turnyre kartu su „Lietuvos rytu“ žais Panevėžio „Lietkabelis“.



Komentarai:

Sigis
Kol LKF nieko nesakys FIBA tol ir negaus nieko - kam jiem visiem siusti paneigimus...Izraelis paklause - tai FIBA ir turejo oficialiai atsakyti, kad negalioja sankcijos nes teismas taip nurode. Bet ar LKF isdrys paklaust? nemanau... gedingai elgias LKF!
2016-08-30
-10
Atsakyti
lenkas
jo
2016-08-29
-3
Atsakyti
Miegutis sport24.lt
Geda bnews, geda. Tikras sudportalis. Nors ko noret kai jo vyriausias redaktoriu yra didziausias Lietuvos trolis
2016-08-29
-4
Atsakyti
bee
patys raso patys paneigia..
2016-08-29
+3
Atsakyti
Jei negaus vietoj LKF spauciau y snuky gyvuliam.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-08-29
-6
Atsakyti
djgaffer
Tai dabar ir rašys kas valandą,kas ir kaip.Palaukt reik oficialių žinių,pačios federacijos informacijos ir viskas bus aišku.Vakare gal tik tą laišką gaus,arba išvis negaus.Tada ir parašykit viską išsamiai.
2016-08-29
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.