Nėščiai Holiday žmonai reikalinga smegenų operacija

2016-09-04 17:16
Nuotr.:

Naujojo Orleano „Pelicans“ krepšininko Jrue Holiday šeimą pasiekė šiurpi žinia. Besilaukiančiai žmonai Lauren reikalinga smegenų operacija, kuriose dar birželį buvo aptiktas auglys.

Tuomet tokią diagnozę išgirdusi pora ir daktarai operacijos neplanavo, tačiau dabar situacija pasikeitė. Laimei, žmonos galvoje esantis auglys nekelia jokio pavojaus pirmagimiui.

Savąja šeima besirūpinantis Holiday yra pasiryžęs praleisti artėjantį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) startą.

„Ji yra atkaklausia kovotoja, kurią pažįstu. Tai – priežastis, kodėl ją vedžiau, – pareiškė krepšininkas. – Mano šeima yra aukščiau nei krepšinis. Be abejo, aš laimingas galėdamas žaisti ir būti ten, kur dabar esu, tačiau mano žmona – svarbiausia pasaulyje. Ji yra aukščiau visko.“

Kiek Holiday gali tekti praleisti laiko be krepšinio, kol kas nėra aišku. „Pelicans“ vadovybė ketina savo vienam lyderių paskirti asmeninį trenerį, kuris dirbs su krepšininku ir padės jam išlikti formoje.

„Pelicans“ treniruočių stovykla prasidės rugsėjo 24-ąją, o pirmąsias naujojo sezono rungtynes Naujojo Orleano klubas žais spalio 26-ąją namuose su Denverio „Nuggets“.



Komentarai:

to Anonimas
Tau vietoj smegenu turbut slangos tik....
2016-09-04
+1
Atsakyti
Styvis
Po sunkaus laikotarpio, ateis sekmingas laikotarpis
2016-09-04
-7
Atsakyti
djgaffer
Sunkūs keli jam metai-traumos,dabar ir žmonai problemos.Juoda atkarpa Holiday gyvenime.
2016-09-04
-7
Atsakyti
Anonimas
nu tai aisku, kai juoda slanga i subine sukisa, tai normalu, kad smegenis vidinis oro spaudimas prispaude.
2016-09-04
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.