Marjanovičius: „Laimėsime, šimtas procentų“

2007-07-17 22:02
Šarūnas Mazalas, „BasketNews.lt“ spec. korespondentas Novi Sade (Serbija)
Nuotr.:

Serbijos jaunių (iki 19 metų) vaikinų krepšinio rinktinės trečiadienį laukia paskutinis antrojo etapo susitikimas. Novi Sade vykstančiame pasaulio jaunių čempionate šeimininkai serbai susikaus su Lietuvos komanda.

[image=7702 left]„Laimėsime, šimtas procentų“, – nedvejodamas mačo baigtį spėjo Serbijos rinktinės aukštaūgis Bobanas Marjanovičius. Jis buvo vienas serbų komandos lyderių antradienį, kai šeimininkų jėgą buvo priversti pajusti Europos čempionai prancūzai.

Serbijos rinktinės treneris Miroslavas Nikoličius kalbėdamas apie dvikovą su lietuviais buvo atsargesnis. „Darysime viską, kad žaidėjai atsigautų po praėjusių rungtynių ir kad pavyktų laimėti“, – „BasketNews.lt“ žurnalistui sakė Nikoličius.

Anot stratego, jis turi daug informacijos apie Lietuvos komandą. „Surinkome visų lietuvių rungtynių vaizdo įrašus ir stengsimės kuo geriau pasirengti susitikimui, – rimtai į artėjančią dvikovą žiūrėjo Nikoličius. – Lietuva yra gera komanda ir bus sunku, kadangi kai kurie žaidėjai yra traumuoti ir pavargę. Tačiau galime laimėti“.

Vis dėlto dvikova su serbais lietuviams nieko nebelems. Prieš susitikimą tarp lietuvių ir serbų įvyks mačas tarp Kinijos ir Brazilijos rinktinių. Jei kinams pavyktų įveikti Brazilijos jaunius iki 17 taškų skirtumu, lietuviams nepriklausomai nuo dvikovos su Serbija atsivertų kelias į ketvirtfinalį. Brazilų pergalės atveju Lietuvos jauniams tektų kovoti tik dėl 9-12 vietų.



Komentarai:

serbu jaunimas pajegus,bet vyrai sloves simet cempionate tegul net nesitiki,nes nemanau,kad serbai iveiks ispanus,graikus,lietuvius,pran cuzus,italus
2007-07-18
+3
Atsakyti
West-Netas žodis kokie jie moliai. Pasikėlę, pasipūtę, bet nieko nepasiekia.
2007-07-18
-5
Atsakyti
kuzma> paprasta. Turnyre itraukiami ir pirmojo etapo taskai Lietuviai turi 2 pergales, jei iveikia serbus, turi 3. Bet kokia tikimybe, kad brazilai pralaimes pries kur kas silpnesnius kinus? abi komandos tures po 3 pergales, o tarpusavio dvikova laimejo brazilai, todel jie ketvirti,l ietuviai penkti...
2007-07-18
+6
Atsakyti
tikiuosi lietuviai sururys tuos pasiputelius
2007-07-18
+5
Atsakyti
arba basketnews spangsta, arba oficialiam turnyro saite klaidinga lentele, kurioj itraukti pries tai buvusio etapo taskai. 1. USA 5/0 10 2. France 4/1 9 3. Serbia 4/1 9 4. Lithuania 2/3 7 5. Brazil 2/3 7 6. China 1/4 6
tokiu atveju brazilu pralaimejimo kinams ir musu pergales pries serbus atveju mes turetume 3 pergales, o kinai su brazilais po 2..
2007-07-18
+1
Atsakyti
kaip jus gavot tuos 17 tasku man idomu???
dabar lt turi +19 pries kinus ir -6 prie bra, gaunas +13
kinai -19
bra +6
taigi reikia kinu pergales, tokiu atveju brazilu tasku santykis tik mazes, ir jie musu neaplenks prakise, o kinai jei laimetu 33 taskais turetu +14 ir butu 4ti, nes lietuviu taip ir liktu +13
2007-07-17
+1
Atsakyti
Moliai tie serbai, visada šūstri, pasikėlę, jie tarsi Europos amerikiečiai, pastoviai nosis užrietę.
2007-07-17
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.