Rice'as: „Barselonoje norėčiau žaisti iki karjeros pabaigos“

2016-09-07 18:06
Nuotr.:

Vasarą Rusiją palikęs ir į Ispaniją persikėlęs Tyrese'as Rice'as trečiadienį buvo oficialiai pristatytas „Barcelonos“ klubo bendruomenei.

Naująja karjeros stotele besidžiaugiantis 29-metis atakų organizatorius pareiškė, jog Barselonoje norėtų žaisti iki pat karjeros pabaigos.

„Negalėčiau pasakyti, kad esu krepšinio klajoklis, tačiau kasmet karjeroje žengiu į priekį. Matau čia save iki karjeros pabaigos. Labai džiaugiuosi būdamas Barselonoje. Kontaktavome su „Barcelona“ vadovais pastaruosius dvejus metus. Šią vasarą abi pusės pademonstravo norą ir esu labai laimingas, jog viskas baigėsi gerai.

Teko kalbėtis su vyriausiuoju treneri Giorgosu Bartzoku. Jis tikisi iš manęs lyderystės, energijos įnešimo ir darymo tai, ko reikia komandai. Vienintelis dalykas, kurio mums reikia dabar, yra kuo greičiau „susiklijuoti“ ir tapti komanda kuo greičiau. 

Esu labai laimingas lyderio vaidmeniu. Nei vienas treneris iš manęs to nereikalavo“, – kalbėjo buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius.

Gynėjas į Barseloną atvyko po dvejų metų praleistų Maskvos srities „Chimki“ ekipoje. Neoficialiomis žiniomis, „Barcelonoje“ amerikietis turėtų rungtyniauti mažiausiai taip pat du sezonus.



Komentarai:

Anonimas
tai kas nenorėtu, ispanijoj šilta ir dar salygos aukščiausio lygio.
2016-09-07
+1
Atsakyti
Rice'o twitteris tai super

https://twitter.com/ReseRice4
2016-09-07
+2
Atsakyti
djgaffer
Vėl tos pačios kalbos.Už dviejų metų pereis į kokį CSKA,tai ir ten sakys,kad nori Rusijoj baigt karjerą.Apie NBA jis jau matyt negalvoja,nors pačiam pike.
2016-09-07
-2
Atsakyti
to7
blogos tavo zinios
2016-09-07
-21
Atsakyti
#7
Koks dar kurcio atradimas? Juk jis zaide ryte 2011-12 sezone, o seniai kurninaicio nebuvo like, kiek zinau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-07
-1
Atsakyti
ryto išaugintas talentas kurčio atradimas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-07
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.