„Heat“ gynėjui plyšo kryžminiai raiščiai

2016-09-10 11:14
Nuotr.: AP
Nuotr. AP

Majamio „Heat“ komandos stovykloje – nerimo nuotaikos. Treniruotės metu sunkią traumą patyrė praėjusį sezoną NBA lygoje sėkmingai debiutavęs Joshas Richardsonas.

22 metų 198 cm ūgio krepšininkui plyšo dešiniosios kojos kryžminiai kelio raiščiai. Kol kas nėra skelbiama, kiek laiko užtruks gynėjo reabilitacija.

Praėjusių metų NBA naujokų biržoje 40-uoju šaukimu pasirinktas amerikietis debiutiniame sezone per mačą vidutiniškai įmesdavo po 6,6 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Kovą Richardsonas tapo geriausiu Rytų konferencijos naujoku. Jis tapo vos trečiuoju tai padariusiu krepšininku „Heat“ istorijoje po Carono Butlerio ir Michaelo Beasley.



Komentarai:

Rrr
Realgm rase, kad plyso MCL. Tai nera kryzminiai raisciai, o vidinis kolateralinis raistis. Tai jeigu plysimas dalinis- tai iskris apie 2 men.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-11
Atsakyti
Kai nesiseka tai nesiseka....nx

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-10
+10
Atsakyti
gaila visu involved, taip gerai pataike Majamis su antro rato vidurio pick'u, ir dabar toks setback jo progrese bus
2016-09-10
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.