Jaunąjį Musą užsipuolęs Teletovičius: „Daugiau tai nepasikartos“

2016-09-11 18:56
Nuotr.:

Vakar rungtynių pabaigoje kilęs konfliktas tarp Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės žaidėjų Mirzos Teletovičiaus ir Džanano Musa, panašu, yra užglaistytas.

Teletovičius socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino vaizdo įrašu, kuriame jis su komandos draugu linksmai šnekučiuojasi.

Visgi vakar krepšininkus turėjo skirti komandos draugus – po Musos konflikto su varžovu Timofejumi Mozgovu ir jaunojo žaidėjo suvaidintos pražangos Mirza Teletovičius piktai pasikalbėjo su komandos draugu.

Bosnių kapitonas, komentuodamas vakar įvykusį konfliktą sakė, kad daugiau tai nepasikartos. Jis tikino, kad tiesiog norėjo nuraminti jaunąjį komandos draugą.

„Atsiprašau, kad taip sureagavau. Neketinu bėgti nuo atsakomybės. Padariau klaidą ir tai pripažįstu. Noriu pasakyti, kad tai daugiau niekada nepasikartos. Kartais komandoje vyrauja įtampa. Aš trylika metų žaidžiu nacionalinėje rinktinėje. Manęs dar niekas nebuvo išprovokavęs taip pasielgti.

Nenoriu sakyti, kad kas nors yra kaltas dėl pralaimėjimo. 38 minutes žaidėme savo žaidimą ir tuomet pralaimėjome. Bet mačo pabaigoje turėjome šansą

Tai yra vyrų krepšinis, kuris žaidžiamas aukščiausiu lygiu. Turime mėginti kovoti ir numalšinti savo aistras. Džananui pasakiau, kad viskas yra gerai, paraginau jį nusiraminti. Aš esu kapitonas ir rinktinėje žaidžiu trylika metų. O jis, jauniausias mūsų žaidėjas, pradeda pulti ir įžeidinėti mane. Neįmanoma visko tęsti po tokio incidento“, – kalbėjo Teletovičius.

Netrukus krepšininkas patikino, kad tiki Musos perspektyvomis. Visgi jis pabrėžė, kad jam neigiamą poveikį daro didžiulis žiniasklaidos dėmesys.

„Aš myliu Musą. Jis gali būti geriausiu Bosnijos ir Hercegovinos krepšininku. Suprantu jį. Jam tenka milžiniškas spaudimas iš žiniasklaidos, todėl sunku įveikti nesėkmes. Sunku, kai tau 17 metų, o tu bandai kautis rungtynėse“, – sakė puolėjas.

Apie šią situaciją pasisakė ir komandos treneris Damiras Mulaomerovičius. Jis teigė, kad Teletovičiaus elgesys yra nedovanotinas, tačiau patikino, kad problema jau išspręsta.

„Tai, kas įvyko, buvo nepriimtina. Juolab, kad Teletovičius yra mūsų kapitonas. Jo elgesys su Musa buvo neatleistinas. Aš jau išsprendžiau šią problemą“, – sakė treneris.

Musos ir Teletovičiaus konfliktas:



Komentarai:

to anonimas
tai kad jankis pats yra vienas didziausiu aktoriu ir provokatoriu lietuvos krepsinio istorijoje. ka jis tau mokys, nebent vaidint
2016-09-12
-4
Atsakyti
Zzz
Tai kad fanai tokie patys kaip ir Musa sprematoksikuoti 17ciai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-11
-2
Atsakyti
djgaffer
Čia Mirza jau nusileido vien dėl rinktinės,kad nebūtų paskui trinties.Gražus poelgis,bet tokius,kaip Musa ir reikia taip auklėti.Išpindėjo kaip reikiant.
2016-09-11
-3
Atsakyti
Anonimas
žalgirio fricas irgi griuvinėja vaidina visaip, tikiuosi jankis jį pamokys gerų manierų taip pat. pis į galva viena , kad mažai nepasirodys.
2016-09-11
+3
Atsakyti
O sitoje istorijoje dar viskas palyginus graziai baigesi. Gerai kad komandos draugai ar bent jau toki turetu buti. Kaip cia minejo Mozgovas jeigu butu uzdaves tai dar rimtai po teismus pasitrynes butu nes juk nuskriaude vaika nepilnameti. Dar ir zvaigzde :D
2016-09-11
-8
Atsakyti
NesamoneCia tas pats kai prie taves lenda visokie pi*dukai ir nieko jiems negali padaryti.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Gali padaryt bet beda kad liksi kaltas pats :) O ir teisme jeigu iki to privestu nieko nepadarysi nes tu pizduku niekas negali bausti tevai bauda sumokes ir tiek.
2016-09-11
-1
Atsakyti
Nesamone
Cia tas pats kai prie taves lenda visokie pi*dukai ir nieko jiems negali padaryti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-11
-3
Atsakyti
Taip ir buna kai ziniasklaida iskelia malaliektas i zvaigzdes. Butu Mozgovas pasigaves ta vaika ir nebutu problemos, o dabar net ir Teletovicius nebegali ne zodzio pasakyt, visi globoja auksini berneli, po tokiu cirku pacanas visai rysi su realybe praras.
2016-09-11
-5
Atsakyti
Tam sudgabaliui nereikia akiu draskyt,o toks kaip teletovicius isvis europoj dievas,neskaitant kokia liga iveikes.prisisnargliavo ciobanas
2016-09-11
-3
Atsakyti
Fanai irgi juokingi palaiko Musa nors Teletovičius buvo teisus. Kaip greitai pasimirsta ka zaidejai padare del ju. Lietuvoje irgi nekazka geriau viena diena dievas kita diena su su... maisomas :)
2016-09-11
-7
Atsakyti
„Tai, kas įvyko, buvo nepriimtina. Juolab, kad Teletovičius yra mūsų kapitonas. Jo elgesys su Musa buvo neatleistinas. Aš jau išsprendžiau šią problemą“, – sakė treneris.

Cia juokingiausia. Kai zmogus atiduoda tiek savo laisvo laiko ir zaidzia uz rinktine o ne siaip sedi ant suolo, o kazkoks vaikis kad ir talentas dar pradeda sakotis.. Negraziai bet manau gerai pasielge Teletovicius. Jaunas pasimokys gal visi tokiu metu manau buvom karstakosiai.
2016-09-11
Atsakyti
žmogus
what??? teletovičiuskaltas kad auga darvienas redikas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-11
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.