Sportbačius ant vinies kabinantis Fieldsas tapo „Spurs“ skautu

2016-09-18 10:40
Nuotr.: Press Association Images-Scanpix
Nuotr. Press Association Images-Scanpix

2010 metais puikiai NBA lygoje debiutavęs bei perspektyviu snaiperiu laikytas Landry Fieldsas savo krepšininko karjeroje deda tašką.

Vis dėlto iš krepšinio Fieldsas visiškai nepasitrauks – jis įsidarbino San Antonijaus „Spurs“ komandos skautu, atsakingu už NCAA žaidėjų stebėjimą.

Vos 28-erių sulaukęs amerikietis nusprendė neberungtyniauti dėl pastaraisiais metais nuolat jį kamavusių traumų. Dėl vienos iš jų gynėjas praleido visą praėjusį sezoną.

2010-2012 metais Fieldsas buvo vienas Niujorko „Knicks“ lyderių, tačiau jo karjerą ėmė ristis žemyn 2012 metais sudarius sutartį su Toronto „Raptors“ ekipa. Joje per trejus metus atletas dėl traumų sužaidė tik 110 susitikimų.

Per visą penkerius metus trukusią karjerą Fieldsas ant parketo NBA lygoje išbėgo 255 rungtynese, per kurias jis vidutiniškai pelnydavo po 6,8 taško, sugriebdavo po 4,3 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Anonimas
Kuzmos numeriai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-18
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.