Buvęs žalgirietis Mario Delašas keliasi į Italiją

2016-09-19 19:09
Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Koroliovas
Nuotr. Fotodiena.lt/A.Koroliovas

2012 ir 2013 metais kartu su Kauno „Žalgiriu“ LKL čempionu tapęs Mario Delašas nusprendė karjerą tęsti Italijos pirmenybėse.

Oficialiai paskelbta, kad 26-erių metų 207 cm ūgio priekinės linijos žaidėjas sudarė kontraktą su Kapo d’Orlando „Orlandina“.

Prieš tai sunkusis krašto puolėjas iš Kroatijos dėl žaidėjų trūkumo buvo pakviestas į Vitorijos „Baskonia“ treniruočių stovyklą, tačiau vėliau komanda nusprendė išsiskirti su Delašu.

Praėjusiame sezone atletas žaidė Talino „Kalev/Cramo“ komandoje ir tapo Estijos pirmenybių čempionu.

Estijos lygoje aukštaūgis vidutiniškai pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo po 5,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Vieningoje lygoje per 4 sužaistas rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo po 6,9 taško ir atkovodavo po 3,2 kamuolio.

Žaidėjas 2010-2013 metais priklausė „Žalgiriui“. Tiesa, Delašas tik 2012-2013 metais kauniečių gretose praleido visą sezoną. Iki tol jis nuolat būdavo skolinamas vis kitoms ekipoms: „Šiauliams“, Kauno „Baltams“ ir Zagrebo „Cibonai“.



Komentarai:

Anonimas
jį pagrinde sugadino tai, kad buvo skolinamas žemo lygio lkl komandom. jai nori tobulėt turi žaist tarp stipriausių arba maut kuo toliau iš lietuvos.
2016-09-19
+5
Atsakyti
Anonimas
Zalgirio isaugintas talentas. Vienas is geriausiu pf europoi. Jankunas jem buvo mentor

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-19
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.