Keturių lietuvių susitikime geriausiai žaidė Žylė, bet laimėjo Bendžius ir Matulionis

2016-09-26 12:35
Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Ispanijoje rengiamos Galicijos taurės finale susigrūmė keturi šioje šalyje rungtyniaujantys lietuviai.

Pergalę rezultatu 85:77 (16:20, 23:19, 26:26, 20:12) šventė Eimanto Bendžiaus ir Osvaldo Matulionio Santjago de Kompostelos „Rio Natura Monbus Obradoiro“, kuri palaužė La Korunjos „Leyma“ su Tautvydu Saboniu ir Gediminu Žyle.

Nugalėtojų gretose Bendžius mačą pradėjo starto penkete ir per 30 minučių pelnė 12 taškų (3/6 dvit., 1/2 trit., 3/3 baudos), atkovojo 5 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, po kartą suklydo ir prasižengė, perėmė 4 kamuolius, išprovokavo dvi pražangas bei surinko 18 naudingumo balų.

Jo komandos draugas Matulionis per 9 minutes taškų į krepšį nemetė, atliko rezultatyvų perdavimą, dukart prasižengė ir surinko -1 naudingumo balą.

Tuo metu pralaimėjusių komandoje rezultatyviausiai žaidė aukštaūgis Žylė. Jis per 23 minutes spėjo pelnyti 21 tašką (4/8 dvit., 3/3 trit., 4/6 baudos), atkovoti 5 kamuolius, atlikti 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokuoti 7 pražangas, triskart prasižengti ir surinkti 26 naudingumo balus.

Sabonis, kaip ir Žylė, mačą pradėjo starto penkete. Jis per 21 minutę pelnė 4 taškus (2/3 dvit.), atkovojo 7 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 14 naudingumo balų.

Bendžiaus ir Matulionio ekipa artėjantį sezoną varžysis aukščiausioje ACB lygoje, o Žylės ir Sabonio klubas dalyvaus antroje lygoje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.