Savanovičius: „Žaidimas Pesičiaus komandoje – blogiausias mano karjeros sprendimas“

2016-09-27 18:58
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Pastaruosius du sezonus Miuncheno „Bayern“ komandai atstovavęs, o dabar į Sasario „Dinamo“ persikėlęs Duško Savanovičius pasidalino nemalonia patirtimi rungtyniaujant Svetislavo Pešičiaus treniruojamoje ekipoje.

„2015 metais tarp trečiųjų ir ketvirtųjų Vokietijos lygos finalo rungtynių mirė mano tėtis. Aš likau su komanda žaisti ketvirto mačo, kurį laimėjome ir išlyginome serijos rezultatą 2-2. Dvi dienas prieš penktąsias rungtynes išvykau į laidotuves ir sugebėjau grįžti laiku prieš susitikimą. Tuomet sužaidžiau blogai, nepelniau taškų ir tada galiausiai pralaimėjome finalą.

Prasidėjus kitam sezonui, Pesičius kalbėjo apie mano pasirodymą tose rungtynėse ir paminėjo koks blogas jis buvo. Paskutinis kartas, kai žaidžiau jo treniruojamoje komandoje, buvo 2016 metų atkrintamųjų varžybų starte. Žiniasklaidai buvo sakoma, jog aš traumuotas, o aš negalėjau sakyti kitaip. 

Jis taip elgėsi norėdamas apsaugoti save. Nežinau, kas iššaukė tokį jo elgesį. Reikia klausti Pesičiaus. Mane nervina tai, jog žiniasklaidoje pateikta viena istorija, o tiesa yra kitokia. Žaidimas Pesičiaus komandoje – blogiausias mano karjeros sprendimas. Tačiau klystame visi. Kartais sąmoningai, kartais netyčia, bet gyvenimas tęsiasi“, – kalbėjo Savanovičius.

Paklaustas, kurie treneriai jam karjeroje paliko didžiausią įspūdį, 33-ejų serbas įvardijo Dušaną Ivkovičių ir buvusį Kauno „Žalgirio“ specialistą Juaną Plazą.



Komentarai:

matyt gerai nuzude meile krepsiniui, zinant kad po metu karjera baige
2017-05-27
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.