World Peace'ui vietą „Lakers“ gretose išsaugoti bus nelengva

2016-09-28 13:34
Nuotr.: TT NYHETSBYRAN - Scanpix
Nuotr. TT NYHETSBYRAN - Scanpix

Metta World Peace praėjusią savaitę su Los Andželo „Lakers“ sutarė dėl naujos vienerių metų sutarties, tačiau jaustis saugus dėl vietos komandoje veteranas negali.

36 metų 201 cm ūgio krepšininko naujoji sutartis yra negarantuota, todėl „Lakers“ gali bet kuriuo metu puolėją atleisti.

Kalifornijos klubo generalinis vadybininkas Mitchas Kupchakas teigia, jog World Peace‘ui vietą „Lakers“ gretose išsaugoti bus nelengva.

„Jis ir pats supranta, jog įsitvirtinti klube bus sunku. Jam reikės isšsikovoti vietą sunkiu darbu. Jam jau pavyko mus nustebinti bei tai padaryti prieš metus, todėl tikime juo ir dabar“, – sakė Kupchakas.

World Peace į Los Andželą po dvejų metų pertraukos sugrįžo praėjusio sezono pradžioje. Amerikietis „Lakers“ marškinėlius jau buvo vilkėjęs 2009-2013 metais.

Praėjusį sezoną atletas vidutiniškai per 16 minučių pelnydavo po 5 taškus, atkovodavo po 2,5 kamuolio ir atlikdavo po 0,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

ss
i Zalgiri ji
2016-09-29
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.