Dainius Adomaitis: „Turime išmokti žaisti kaip komanda“

2016-10-01 21:40
Nuotr.: Fotodiena.lt

Po trijų „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionato turų vis dar nė vienos pergalės savo sąskaitoje neturinčios Klaipėdos „Neptūno“ komandos vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis teigia, jog pagrindinė problema yra komandinio žaidimo stoka.

„Turime išmokti žaisti kaip komanda. Tiek gynyboje, tiek puolime. Dabar mes žaidžiame nuo vienos problemos iki kitos. Kai komanda yra vienas kumštis, tas problemas išspręsti yra lengviau.

Šiandien vienareikšmiškai „Nevėžiui“ pergalę iškovoti leido 15 papildomų atakų, kurias jie sukūrė atkovoję kamuolius. Tokiu būdu varžovai surinko 24 taškus, o tai buvo pagrindinė mūsų problema“, – sakė Adomaitis.

Tuo metu netikėtą pergalę prieš klaipėdiečius iškovojusio Kėdainių „Nevėžio“ strategas Paulius Juodis džiaugiasi puikiu darbu, atliktu komplektuojant komandos sudėtį.

„Džiaugiuosi vyrų kovingumu. Visiems po rungtynių rūbinėje pasakiau, jog komplektuojant komandą atlikome gerą selekcinį darbą. Nesam žvaigždės, bet darbinę dvasią bei kovotojų mentalitetą tikrai turime.

Ypatingai pradžiugino tai, kad atsirado tikėjimas savimi. Dabar žinome, jog galime žaisti prieš pajėgius varžovus. Pratęsimo šiandien nesinorėjo, tačiau malonu, kad sugebėjo atrasti rezervų bei laimėti tokias įtemptas rungtynes“, – kalbėjo Juodis.

Dainiaus Adomaičio komentaras:

Pauliaus Juodžio komentaras:



Komentarai:

Anonimas
Po praeito sezono matosi Neptūno kai kuriem žaidėjam šiek tiek sparnai išaugo. Girdžiūnas įsivaizduoja kad yra Curry, Šarakauskas galvoja kad jam bėgiot nelebai reikia, Grantas irgi turbūt apie vaikus o ne apie krepšinį galvoja..
2016-10-02
-3
Atsakyti
djgaffer
Šiandien kaip tik žaidė komandiškai,perdavimų virš 20 atliktų.Tiesiog Nevėžis fantastinius metimus pataikė ir jiem sekėsi labiau.
2016-10-02
+10
Atsakyti
adomaitis
Oi sunku adomaiciui nuteikt komanda i viena kumsti kad turi ismokt bet dar sezona pradzia bet nezaidzia kaip komanda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-01
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.