Collisonas: „Prieš paskelbdamas savo sprendimą Durantas parašė man žinutę“

2016-10-03 18:10
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Oklahomos „Thunder“ veteranas Nickas Collisonas yra tikras komandos senbuvis. Jis vienintelis iš šiandieninės komandos sudėties pamena laikus, kuomet ekipa namų rungtynes dar žaidė Sietle.

2003 metais komandą papildęs krepšininkas po ketverių metų joje sulaukė ir Kevino Duranto, todėl nieko nuostabaus, kad per devynerius žaidimo kartu metus du krepšininkai itin suartėjo.

Ruoštis sezonui pradėjęs krepšininkas papasakojo, kad prieš priimdamas sprendimą persikelti į „Golden State Warriors“, Durantas paskambino būtent jam.

„Jis man parašė... Pirmiau aš sužinojau, kad jis krypsta link sprendimo išvykti, o tada jis man parašė. Tai atsitiko dieną prieš jam paskelbiant apie savo išvykimą.

Aišku, buvau labai nusivylęs tuo. Kartu žaidėme labai ilgai, nuėjome sunkų kelią nuo pat mūsų pradžios. Visada sunku prarasti komandos draugą, bet būtent taip ir veikia šis verslas. Su Kevinu čia buvo kitaip, nes mes kartu praleidome daug laiko. Aišku, jis yra puikus krepšininkas“, – kalbėjo Collisonas.

 



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.