Loganas: „Tikiuosi, jog kitą kartą turėsime geresnį žaidimo planą“

Martynas Bendikas
„BasketNews.lt“
2016-10-08 20:15

Vilniaus „Lietuvos ryto“ kapitonas Davidas Loganas po namuose patirtos nesėkmės prieš Kauno „Žalgirį“ teigė, jog tokią susitikimo baigtį nulėmė tai, jog po ilgosios pertraukos kauniečiai įjungė aukštesnę pavarą bei paskutiniosiomis minutėmis sėkmingiau išnaudojo savo progas.

„Sunkios rungtynės, jų pabaigoje mes prastai išnaudojome savo progas, o tai ir nulėmė nugalėtojus. Paskutines penkias rungtynių minutes jie sužaidė daug geriau. Jų progų išpildymas buvo geras, o mūsų prastas.

Antrojoje rungtynių pusėje jie pasitempė, o mes to nepadarėme. Pridarėme klaidų ir prametėme keletą lengvų metimų baudos aikštelėje, tačiau tai nėra didelė tragedija“, – kalbėjo 12 taškų surinkęs amerikietis.

Loganas pabrėžė, kad jam teko atlaikyti kietą žalgiriečių gynybą, prie kurios jam teks priprasti. Gynėjas viliasi, jog kitą kartą akistata su „Žalgiriu“ susiklostys sėkmingiau, o šis mačas bus gera pamoka prieš pirmąsias Europos taurės rungtynes su Maskvos srities „Chimki“.

„Prieš mane jie žaidė kietai. Aš bandžiau prie to prisitaikyti. Yra kaip yra. Su „Žalgiriu“ laukia dar ne vienas susitikimas, todėl tikiuosi, jog kitą kartą turėsime geresnį žaidimo planą.

Manau, jog šios rungtynės, ypatingai jų intensyvumas, mums labai padėjo pasirengti startui Europos taurėje. „Žalgiris“ yra komanda, turinti labai gerus žaidėjus, o prieš labai gerus žaidėjus turėsime kovoti ir rungtynėse su „Chimki“, – sakė Loganas.

Akistatų su „Žalgiriu“ naudą pripažino ir Deividas Gailius, kuris teigė, jog „Lietuvos rytui“ dar reikia daug dirbti, o šiame susitikime padarytų klaidų analizė padės komandai tobulėti.

„Dar kartą įsitikinome, kad galime su jais žaisti. Reikia dirbti, taisyti klaideles ir viskas bus gerai. Prieš „Žalgirį“ žaisti visada yra gerai, nes tai gera komanda, geri treneriai ir geri žaidėjai. Dabar žiūrėsime rungtynių įrašą ir mėginsime kažką akcentuoti.

Pirmoje rungtynių pusėje pataikėme geriau, po to pradėjome strigti. „Žalgiris“ niekuo nenustebino, mes viskam buvome pasiruošę, tačiau įkritome į duobelę ir tiek. Po to atsitiesti buvo sunku“, – kalbėjo 6 taškus į Kauno ekipos krepšį įmetęs Gailius.

Snaiperis pasidžiaugė rezultatyviausiai „Lietuvos ryto“ gretose rungtyniavusių Juliaus Juciko ir Rashauno Broaduso (pelnė po 13 taškų) pasirodymais bei patikino, jog pastarasis rodo didelį norą įsitvirtinti komandoje.

„Varžovai Juliui šiandien leido mesti,o jis tuos metimus sumetė. Šaunuolis. Broadusui taip pat viskas gerai. Jam dar trūksta laiko, reikia išmokti derinius. Sunku žmogui, bet viskas bus gerai. Jis stengiasi, turi daug noro“, – kalbėjo Gailius.



Komentarai:

JOMAJO
prie ko cia zalgiris debilgavi vilniaus?:DDDDRaso juk,kad Loganas nepatenkintas Pacesu,levas planas pastarojo.
2016-10-09
-2
Atsakyti
to dilmah
Ka, raudonkurwini? Iliuzijos baigesi? Jau ant teiseju varysi? Ar dar nesupratai kodel jus jau SESIS sezonus Zalgiris zagina? Daugiau lavonu pririnkite, o mes uzdengia Logana juos specialiai paliksime laisvus:DDD
2016-10-09
-4
Atsakyti
Dilmah
Gai žaliaskūriai teisėjam padėkot! Šauniai už jūsų lizinginę stervą padirbėjo!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-08
+18
Atsakyti
kawenskas pituchas
kaip manot ar reikia šiemet jau muilo užsipirkineti pries eurolyga,nes praeitais metais tai labai jau subine skaudejo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-08
-3
Atsakyti
kieta gynyba
Neveltui saras pastate prie logana kieta gynyba zino ka gali uzdare netaip kaip kitos komandos neuzdengia

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-08
+2
Atsakyti
BRODUSAS NUSTEBINO MANIAU BUS KAIP SU LESLIE O APIE JUCIKA TAI VAPSE TRUKSTA ZODZIU ;D
2016-10-08
+1
Atsakyti
Ahaha
Loganas mete akmeny i paceso darza, ot gerai
2016-10-08
-2
Atsakyti
panevezys
tipo levas planas planas buvo Paceso:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2016-10-08
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.