„Timberwolves“ Rubio išmainys tik sulaukę naujoko progreso

2016-10-20 14:28
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ komanda galvoja apie Ricky Rubio išmainymą, tačiau to artimiausiu metu „vilkai“ nedarys.

Aiškėja, kad Minesotos komandos vadovai delsia svarstyti Rubio klausimą dėl to, kad nori likti apsidraudę. Pasak šaltinių, „Timberwolves“ laukia penktojo šių metų NBA naujokų biržos šaukimo Kriso Dunno progreso.

Jei jaunasis krepšininkas pademonstruos galintis susitvarkyti su pagrindinio įžaidėjo pareigomis, Rubio paliks Minesotą.

O ispanui surasti naują komandą sunku nebus. Kaip skelbia įvairūs šaltiniai, į Rubio jau taikosi ne viena lygos komanda, o aktyviausiai juo domisi Sakramento „Kings“. Pastaroji šioje pozicijoje turi problemų, kadangi pagrindinis atakų organizatorius Darrenas Collisonas dėl diskvalifikacijos praleis 8 pirmuosius „Kings“ mačus, o lygiavertės pamainos Dave'as Joergeris Collisonui neturi.

Tačiau „Kings“ ir kitoms Rubio įsigyti norinčioms komandoms teks pakentėti, nes Dunnas kol kas neatranda savęs Minesotoje. Per penkerias kontrolines rungtynes jis vidutiniškai rinko po 3,6 taško ir atkovojo po 3,2 kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.